Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na delovnem mestu vsakodnevno nosiš bremena. Danes se bo situacija umirila. Nekateri sodelavci ti bodo skušali svetovati, opozarjali te bodo in te spodbujali, toda ti jim boš kljubovala.

Mesečni horoskop

Življenje ti je ušlo izpod nadzora. 2. septembra te bo presenetilo neko dejanje dobrote in dvignilo tvojega duha. Do 22. se boš počutila bolj umirjeno, saj se bo sonce prestavilo v tvoje znamenje. To je čas za visoke cilje in sledenje svojim sanjam, tudi tistim porednim.

Nasvet: Zaupaj, da te vesolje varuje.

Tvoj tehtničak: Trenutno je muhast. Če si bosta privoščila kopel za dva, se bo umiril.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Dobre stvari se skrivajo pod površjem, zato boš morala v zvezah kopati globlje.

Samska - Ne maraš biti sama in letošnje leto je popolno, da najdeš svojega princa na belem konju. Bodi pozorna na svetovljanskega fanta, ki bo podpiral vse tvoje interese in zanimanja, ko boš januarja letos na izletu. Čedni sodelavec bo mogoče pritegnil tvojo pozornost med poletnimi meseci. Zabavaj se, pri tem pa zadrži skrivnosti zase, dokler ne dokaže, da je vreden tvojega zaupanja. 

V zvezi - Vedno uravnotežena: ti in tvoj dragi bosta v začetku leta v popolni harmoniji. Brez dvoma bosta v knjigi v istem poglavju oziroma v postelji drug na drugem na isti strani. Pozorna bodi le na to, da bosta usklajena tudi, ko bosta imela obleke zapete. Junij in september bosta popolna meseca za prijetno druženje v naravi. Če ti je všeč tudi to, kar skriva pod površino, dovoli, da stvari preidejo na višjo raven.

Najbolj vroč dan: 8. maj

Življenjska pot

Nehaj biti neprestano ustrežljiva. Lepo, da obožuješ harmonijo, vendar to ne pomeni, da moraš dovoliti, da ljudje hodijo po tebi, in sprejeti vse njihove udarce. Jupiter je letos na tvoji strani in te bo z veseljem nagradil, če boš le dovolj drzna. Ne dovoli, da te karkoli omaja.

Že januarja si začrtaj jasno sliko o tem, kako želiš, da se drugi obnašajo do tebe, in stoj za tem vse do maja, ko se bodo ljudje obračali k tebi po nasvete. Obeta se ti naveza, ki ti bo morda ponudila odlično priložnost oktobra, kar te bo vodilo do zanimivih potovanj. Odleti vse do zvezd!

Najsrečnejši dan: 19. oktober

Športna prerokba

Tvoj najljubši del rekreacije je, ko nase navlečeš nove pajkice. Ko boš končno odkrila aktivnost, ki bo ugodno vplivala na tvoje telo in duha, boš zmagala. Bootcamp in spinning bosta spravila v formo tvojo ne tako zelo skrito tekmovalno stran. Drži se skupinskih vadb, kjer lahko drug drugega spodbujate in kjer tudi sama odneseš nekaj pohval.

Najmočnejši dan: 17. januar

Dnevni horoskop

Mogoče pa niti ne bi bilo tako narobe, če bi se potrudila in sprejela tudi kakšno novost. Če se boš ves čas tako pasivna in boš gledala le nase in na svoja pravila, ne boš prišla daleč.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri