Dnevni horoskop - Kozorog - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Skromnosti nikar ne poskušaj hliniti, naredi raje kar je potrebno in se tiho umakni. Čas je primeren za akcijo v njej ni prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

Mesečni horoskop

Marec bo nor mesec, a vse ti bo uspelo, še posebno okoli 9. v mesecu, ko boš imela na svoji strani Mars. Sprejmi povabila – mreženje bo ta mesec ključ do uspeha. Ne dovoli, da te družinske zdrahe spravijo s tira. Predlagaj jim pogovor in vse se bo rešilo.

Nasvet: Veliko potrpljenja.

Tvoj kozorog:  Potreboval te bo, da ga ohranjaš mirnega, ko bodo ljudje okoli njega noreli. Njegova zahvala bo zelo vroča.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Letos bo tvoje ljubezensko življenje postalo bolj resno, pa naj to pomeni, da boš spoznala nekoga novega ali pa še poglobila zvezo s svojim partnerjem. Pravilo številka ena: Pozorno prisluhni svojemu srcu, preden se komu zavežeš.

Samska - Ohranjaj odprtega duha in morda se boš kmalu vprašala, zakaj že prej nisi opazila nekega tipčka. Februar in april sta tvoja najboljša meseca za spoznavanje novih ljudi, zato ne ostajaj doma. Poletna potepanja ti morda predstavijo tistega pravega. 

V zvezi - Naj te ne bo strah biti malo trapasta, tudi ko gre za igro strasti. Še bližje si bosta. Težave z zaupanjem se utegnejo pojaviti v sredini leta. Namesto da si zgradiš zid, govori! Junij je popoln mesec za romantični oddih v dvoje.

Najbolj vroč dan: 1. avgust

Življenjska pot

Nimaš vedno dovolj potrpljenja, da bi se v velikih družbah vedla ustrežljivo, vendar je tvoj uspeh letos odvisen ravno od sodelovanja. Pomlad bo najboljši čas za druženje. Predlagamo marčevski potep s puncami ali konec tedna z družino v aprilu, saj boš poleti zelo zaposlena v službi.

Skrivnost za uspeh: Zaupaj svojim občutkom in nove ideje bodo vzcvetele. To morda pomeni, da na glas poveš svoje mnenje, ko imaš kakšno netipično idejo. Še posebno konec poletja in jeseni. Morda boš morala malo tvegati, a zvezde pravijo, da boš kmalu dobila mesto med njimi.

Najsrečnejši dan: 23. november

Športna prerokba

Namesto da o fitnesu razmišljaš kot o matematiki (počepi – hamburger = dobra linija), letos poišči veselje do fizične aktivnosti. Odmakni se od športov, ki se osredotočajo na tekmovalnost in izmerljivost. Raje pokukaj v svet plesa ali pohodništva. Karkoli ti pozornost prestavi iz notranjosti tvoje glave, bo dobro.

Najmočnejši dan: 8. januar

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri