Horoskop: Rak

Horoskop za astrološko znamenje Rak traja od 21.06 do 21.07. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Rak, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Če si se odločila, da boš zastopala določeno mnenje, glej, da boš za povedanim tudi resnično stala. V nasprotnem primeru te ne bodo jemali resno, poleg vsega pa te bodo imeli za mehkužca.

Mesečni horoskop

Ti drama, ki jo imaš doma, ne pusti spati? Če razmišljaš o selitvi, je zdaj pravi čas. Vendar pot ne bo nujno lahka. Bodi pozorna na neizogibne ovire. 14. v mesecu se bodo stvari postavile na pravo mesto, priredi zabavo in se pripravi na tone romance. To je leto za ljubezen!

Nasvet: Poskrbi za mirno in srečno domače vzdušje.

Tvoj rak: Njegovo življenje je kaotično, a razlog nisi ti. Malenkosti ga lahko razvedrijo.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Prišel je čas, da postaneš drzna, tvegaš in opozoriš nase. S tem, ko se bom končno izpostavila, boš pridobila novo moč in morda celo nov fokus. 

Samska - Ni ti ravno všeč, ko so žarometi usmerjeni vate (ah, ta rdečica), vendar ti bo prava oseba dokazala, da je biti v središču pozornosti lahko izvrstno. Bodi drzna v igri ljubezni in že februarja boš lahko izbirala med različnimi tipčki, ki bodo nad tabo naravnost navdušeni. Naklonjenost nameni tistemu, ki iz tebe izvabi le najboljše. Aprila bodo letele iskrice, ki lahko vžgejo še kaj resnega. Pazi le, da ne boš dajala več kot prejemala. 

V zvezi - Mogoče si popolnoma zatreskana, vendar ne pozabi nase in na to, kar si sama želiš. Zaupaj svojemu šestemu čutu in bodi pozorna na njegovo obnašanje v aprilu in juliju. Ta dva meseca bosta ključna za dokaz njegove iskrenosti. Če bosta na začetku jeseni stala na trdnih tleh, vama pripravi romantičen vikend. Obvezni dejavnosti: opazovanje padajočih listov in mečkanje pod rjuhami. Decembra boš vedela, ali bo vajina zveza zares zdržala. 

Najbolj vroč dan: 1. avgust

Življenjska pot

V prvi polovici leta boš pogosteje sedela na zatožni kot napadalni klopi. Poskušaj ostati mirna in ne zapletaj se v drame, če želiš ohraniti prijateljstva, za katera si porabila ogromno časa in truda, da si jih zgradila.

Aprila boš vzpostavila rutino, s katero boš neprizanesljiva. Ne pozabi si v urnik vpisati vse obvezne zdravstvene preglede, preden te odnese hitri vsakdan. Novembra se ozri nazaj in si čestitaj za vse stvari, ki si jih dosegla. 

Najsrečnejši dan: 20. november

Športna prerokba

Namesto da se siliš v neizprosne diete in vadbene režime, se stvari loti nekoliko drugače! Začni z bolj zdravimi prigrizki, lažjo kardiovadbo in kratkimi meditacijami. Ko se boš otresla nezdravih pričakovanj o tem, kakšna bi morala biti, boš najverjetneje spoznala, da obstajajo aktivnosti, na primer trebušni plesi ali skakanje na trampolinu, v katerih zares uživaš.

Najmočnejši dan: 21. jan

Splošno: Rak

od 21.06 do 21.07

Med rjuhami: Najprej ga rotiš, da naj bo bolj nežen s tabo, da bi ga že v naslednjen trenutku prosila, naj te z lisicami priveže na posteljo. Prav to, da si zanj prava mistična uganka, je to, po kar se vedno znova vrača.

Dražljiva posebnost: Izžarevanje pristne erotike. Zavedaš se, da so tvoje prsi pojem senzualnosti, zato se z njimi rada privijaš k njegovemu junaškemu torsu.

Moški, ki te bo zadovoljil: Kot izjemno čustvena ženska potrebuješ ob sebi človeka, ki ti ne bo zameril občasnih muhavosti in ki bo s tabo delil sanje o stabilnem in varnem družinskem življenju.

Več o horoskopu Rakic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri