Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes boš na partnerskem področju malenkost nemirna, saj je ravnovesje v tvojem telesu porušeno. Težko boš uskladila čustva in razum, zaradi česar se bodo rodili tudi mnogi novi nesporazumi.

Mesečni horoskop

Si že bila kdaj tako zaposlena? Ta kaotični mesec se trudi ostati organizirana – večopravilnost imaš v malem prstu. Po 21. utegne družina od tebe veliko zahtevati, zato bodi potrpežljiva in uporabljaj besede! Klepetav Merkur ti bo pomagal prikriti vse tvoje rane.

Tvoj devičnilk: Prevzemajo ga negativne podobe, a ko bo videl, kako super gre tebi, se bo tudi sam skušal spraviti v red.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

To leto bodo zvezde v položaju, v katerem bodo iz tebe izvabile zapeljivko. 

Samska - Nikoli ne delaš kompromisov le zato, da bi nekomu ugajala, stvari so vedno v tvojih rokah, v čemer seveda uživaš. Februar ti bo prinesel nekoga, s kate-rim se bosta takoj ujela in bosta delovala na isti frekvenci.

Če te v aprilu čaka precej odštekan izlet, si novembra le vzemi čas za razmislek, ali je čas za kaj bolj resnega, potem ko ti bo gospodič Vztrajnež razkril svoje namene. Upočasnita tempo in dopustita razmerju tudi malce norčavosti. 

V zvezi - Redko gledaš na svet skozi rožnata očala, zato bodi realna tudi glede svoje zveze. Avgust je odličen mesec tako za resne pogovore kot nežno crkljanje. Izkoristita noč za štetje ovc na odeji, v oktobru pa se odpravita na izlet z avtom. Pokušina vin ali kreativno druženje, pri katerem lahko govorita in se zbadata, bo pokazalo, kako bo vajina pesem zvenela v decembru.

Najbolj vroč dan: 23. november

Življenjska pot

V delo se vržeš z dušo in telesom, zato pazi, da si vzameš čas tudi za aktivnosti zunaj delovnega časa. Mogoče se ti zdi, kot da dan nima dovolj ur, da bi lahko pri vsem dosegla popolnost, vendar ne zavrzi vsega le zato, ker perfekcionist v tebi zmajuje z glavo. Prosi za pomoč!

Verjemi, številni ti bodo z veseljem pomagali pri doseganju ciljev. Finančno se ti bo stanje izboljšalo nekje v marcu, kar bo pripomoglo k temu, da se boš počutila svobodnejšo. Tvoje delo bo pohvaljeno že maja, velika zmaga pa te čaka v septembru.

Najsrečnejši dan: 6. maj

Športna prerokba

Da, draga devica, tvoje telo je tvoj tempelj. Kar pa ne pomeni, da se moraš neprestano skrivati za svojimi stenami. Aktivnosti v naravi, kot so hoja, kolesarjenje, tek, ti bodo vlile pozitivno energijo.

Če si želiš strokovnega svetovanja, si najdi trenerja z dobrimi priporočili, ki te bo vodil v pravo smer. Izkoristi novo leto za nove (pre)boje, osvobodi se štirih sten in se nadihaj svežega zraka.

Najmočnejši dan: 29. januar

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri