Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Možne so manjše komplikacije v zasebnem življenju. Razlog je predvsem ta, da boš nekoliko napeta in si boš negativno razlagali vse, kar bo nekdo rekel ali storil.

Mesečni horoskop

Si živ dokaz, da je večopravilnost še kako mogoča. Vsa čast! Na začetku meseca poskrbi za vse odrasle dolžnosti. Kmalu se boš počutila kot zmagovalka. Planet ljubezni se bo 10. premaknil v območje tvojih razmerij. Si samska? Kupidova puščica cilja nate.

Tvoj devičnik: Iz oči mu sije ljubezen. Naj pripravi večerjo in s teboj ravna kot s pravo kraljico.

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri