Dnevni horoskop - Oven - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes si boš privoščila prosti dan, v katerem se bo zgodilo ogromno prijetnega. Tudi z ljubljeno osebo ni na vidiku nobenih napetosti ali konfliktov, zato bodi sproščena.

Mesečni horoskop

Do 3. bodo po zaslugi retrogradnega Merkurja vsepovsod sama dvoumna sporočila. Za uspeh boš potrebovala veliko komunikacije. Zaupaj drugim, saj ti bodo pomagali premostiti težave, ki se bodo pojavile 19. maja. Konec meseca bo zlata medalja tvoja.

Nasvet: Ne obupaj.

Tvoj oven: Prejšnji mesec je bil zanj v znamenju velikega dosežka, pridruži se mu na višavah, dokler skupaj ne dosežeta še drugega cilja.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved

Ugotovi, česa si želiš, in se nehaj prilagajati za manj kot to. Ko boš to storila, se bodo tudi zvezde postavile na pravo mesto.

Samska - Strgaj svoj seznam lastnosti, ki jih mora imeti tvoj sanjski moški, in reprogramiraj svojo miselnost. Če se boš odprla spoznavanju različnih tipov ljudi, se bodo od marca do maja zate borili res seksi osvajalci. Uživaj z njimi, a počakaj do jeseni, ko bo na tvoja vrata potrkal ljubezniv fant, zaradi katerega se boš stopila. 

V zvezi - Vzemi si čas, da ugotoviš, ali je tvoj fant res to, kar govori, da je. Če se kaj ne zdi prav, to morda pomeni, da je čas za težak pogovor in uveljavitev bolj ali manj usodnih sprememb. Do poletja bo ljubezen spet vzcvetela. November pa je čaroben mesec za oddih v dvoje. Odpravita se stran od civilizacije.

Najbolj vroč dan: 24. marec

Življenjska pot

Februar je idealen mesec za ustvarjanje novih vezi, zato ‘minglaj’ kot za stavo! Aprila se znebi vse čustvene navlake, vključno s strupenimi ljudmi (veš, kdo so to). Tvoje življenje bo postalo veliko lažje in bolj sproščeno.

Poskrbi, da julija najdeš dovolj časa za družino in prijatelje. Čas, preživet s tistimi, ki jih najbolje poznaš, ti bo pomagal prepoznati prioritete in ugotoviti, kateri cilji so pomembni. Pametno strateško načrtovanje lahko septembra prinese veliko karierno zmago, zato zvadi svoj priklon.

Najsrečnejši dan: 27. avgust

Športna prerokba

Se moraš nenehno ukvarjati z zdravjem? Redno in preventivno spremljaj svoje zdravstveno stanje, da ne bo prišlo do težav. Super se boš počutila, če boš po žilah pognala nekaj adrenalina, zato se vpiši na crossfit ali kikboks. Tako boš nahranila svojo tekmovalno naravo. Nikoli ne veš, kdaj se ti bo kdo končno lahko postavil po robu. Ko in če pride ta dan, moraš biti v formi.

Najmočnejši dan: 3. maj

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri