Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Odlična ideja danes bo klepet s prijateljicami, s katerimi boste prišle do skupnih zaključkov glede določene zadeve. Boljše se boš počutila.

Mesečni horoskop

Velike novice o službi, ob katerih boš veselo vriskala, prihajajo 5. v mesecu. Vendar pazi, da se ne zapleteš v napačne kroge, le tako se boš lahko izognila bolečim udarcem. Lunin mrk bo 27. končno umiril dramo v zvezi in razkril ljubezen. Lahko začneš izbirati pohištvo za sedma nebesa.

Tvoj vodnar: Njegova čustva so močna in jasno ti jih bo pokazal na svoj način.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri