Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Dobila boš, kar si želiš, vendar kljub temu ne boš popolnoma zadovoljna, saj te spremlja nakopičen strah, ki bo kradel tvojo dragoceno energijo.

Mesečni horoskop

Se ti po glavi sprehajajo bankovci, posebno tisti z baročno ali celo moderno arhitekturo? Tretji oktober je popoln dan, da svojega svetovalca vprašaš za finančni nasvet. Jupiter bo v tvojo cono zmagoslavja prikorakal 10. Pograbi priložnost, da oslepiš svojega šefa.

Nasvet: Uživaj v nepričakovanem.

Tvoj vodnar: Trenutno je pripravljen na vse. Načrtujta pobeg v neznano.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Če bi tvoje ljubezensko življenje v novem letu izmerili s termometrom, bi imelo vročino, tako vroče bo, še posebno v postelji. Odeje sploh ne boš potrebovala. Čaka te tudi kupček romantičnih dni, če boš le sebe postavila na prvo mesto, ko bo šlo za srčne zadeve.

Samska - Išči osebo, ki zna tako z besedami kot rokami. Marca ti je usojeno srečati fanta, zaradi čigar poezije bo pelo tvoje srce. Če se začne aprila obnašati sumljivo, prekini, preden ti pokvari naslednje mesece. Septembra boš vsa konfliktna občutja o preteklih ljubezenskih razmerjih lahko pustila za seboj. 

V zvezi - Pripravi se, da bosta šla skupaj globlje kot kadarkoli prej. Če boš iskrena o svojih potrebah, so mogoče korenite spremembe v tvojem ljubezenskem življenju.

Marca in aprila na prvo mesto postavi čas na štiri oči s svojim dragim. Bolj ko bosta ranljiva, več zaupanja bosta spletla do naslednjega decembra, ko bo napočila naslednja velika faza v vajinem razmerju.

Najbolj vroč dan: 15. marec

Življenjska pot

Januarja si odpočij in vzemi nekaj časa zase, da boš lahko načrtovala to polno leto, ki je pred teboj. Spontana dogodivščina s prijatelji bo aprila popolna popestritev pomladnih dni. Tvoje zasebno življenje bo na tvoje delo vplivalo bolj, kot si boš mislila, in obratno. Potrudi se, da se ti, ko boš morala delati ključne odločitve, v glavi ne kopiči preveč stvari hkrati.

Maj, junij in september lahko prinesejo velike spremembe v službi. Ohranjanje hladne krvi in držanje možganov v visoki predstavi ti bo pomagalo priti do nekaj norih novih priložnosti. Nasvet za preživetje: Kuhinjo založi z zdravo hrano, da bo tvoj dom postal hram tvojega telesa in duha.

Najsrečnejši dan: 18. maj

Športna prerokba

Najboljša športna rutina za to leto je: karkoli ti dejansko ni mučno početi. Nehaj se obremenjevati in eksperimentiraj z aktivnostmi, ki ti vzbujajo radovednost, še posebno, če se na njihov račun ne boš potila med štirimi stenami.

Najmočnejši dan: 23. avgust

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri