Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Nimaš vpliva na situacije, ki se ti dogajajo v zadnjem času. Najboljše je, da se prepustiš in se podaš v raziskovanje novih zadev, ki te veselijo.

Mesečni horoskop

Kako ti uspeva početi vse, kar poč- neš? Večopravilnost je tvoje srednje ime, vendar pazi, da se ti nekaj pomembnega ne izmuzne. Pred 15. v mesecu se organiziraj, vzemi si čas in zaključi pomembne zadeve. Upoštevaj svojo intuicijo, zlasti 18. Konec meseca čas nameni družini.

Tvoj vodnar: G. Mula potrebuje čas sam s teboj. Privoščita si počitnice za dva kar pri vama doma.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri