Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Danes bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne loti zahtevnih nalog, ki bi od tebe terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boš znašla pred novimi preizkušnjami.

Mesečni horoskop

Lahko bi bila motivacijska predavateljica, tako navdihujoča si. Še posebej motivirana boš 5. februarja, ko bo v tvojem znamenju sijala mlada luna.

Naj majhne težave okoli 19., ko se bosta v coni financ združila Merkur in Jupiter, ne vplivajo na tvoje finančne odločitve. Veliki načrti naj zaenkrat še malo počakajo, a ne skrbi, prišel bo čas tudi zanje.

Tvoj vodnar: Ponavadi oddaja občutek, da si želi zasebnosti, vendar je to romantično sezono pripravljen, da se ti odpre.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri