Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Brez večjih zadržkov se boš podala v novosti, nato pa boš ugotovila, da si premalo podkovana in pripravljena. Smiselno bi bilo še nekoliko počakati na pravo priložnost.

Mesečni horoskop

Ne, ne sanja se ti. Vse končno začenja dobivati svojo obliko. Vse velike korake do 9., ko bo mlada luna v devici, postavi na stranski tir. Mešanje posla z zabavo se bo tokrat izplačalo. Pazi le na svoje finance, sploh zato, ker se ti konec meseca obeta pobeg od doma.

Tvoj lev: Približuje se ciljni črti in ne bi ga motilo, če ga malo povlečeš naprej.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri