Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na čase bo vse skupaj resnično izčrpavajoče. Dnevi ti prinašajo veliko druženja in dela.

Mesečni horoskop

Zavladaj prostoru, saj boš 4. imela priložnost zasijati na delovnem mestu. Nato pa zasukaj svojo pozornost drugam in preostanek meseca nameni urejanju svojega doma. To vključuje preurejanje, pospravljanje ali gostijo za prijatelje, za katero bi bil najprimernejši 13. v mesecu.

Tvoj lev: Počitnice doma se mu slišijo odlično. Pižama parti za dva? Morda minus pižama?

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Z izboljšanjem sposobnosti poslušanja boš skupaj s premišljenimi dejanji dolgoročno izboljšala svoje ljubezensko razmerje. 

Samska - Poišči drznega fanta, ki se bo ujemal s tvojo gorečnostjo in ne bo užaljen zaradi tvojega neposrednega smisla za humor. Mogoče se vama prekrižajo poti že februarja ali v vročem avgustu.

Bodi odprta za raziskovanje novih prostorov in krajev, medtem ne spreglej niti svoje bližnje okolice. Navsezadnje ti je verjetno znan rek Daleč od oči, daleč od srca, kajne?  

V zvezi - Kompromisi navadno niso v tvoji domeni. Vendar je, draga levinja, včasih pač treba popustiti, da zveza zacveti. Zato vsake toliko časa omili svoja stroga pravila in načela.

April in junij bosta poskrbela, da na plan pride vajina norčavost in sproščenost. Vzemita si čas drug za drugega in do konca novembra bo vajina zveza neprepustna. 

Najbolj vroč dan: 8. oktober

Življenjska pot

Leto 2017 bo eno najbolj borbenih, ki si jih kdaj imela. Januarja resno premisli o možnostih, preden se vanje brezglavo zapodiš. Februar in marec prinašata več manjših odločitev, ki pa prav tako zahtevajo, da o njih odločaš z distance in ostaneš zbrana.

Do julija boš že vešče preskakovala oviro za oviro, vendar pazi – veliko oči bo uprtih vate, zato moraš biti še dodatno pozorna na to, da pustiš dober vtis.

V oktobru boš spoznala vipovce, ki znajo biti izredno pomembni tako za tvoje osebno kot tudi poslovno življenje. Ostani zbrana in osredotočena, predvsem pa ne pozabi na to, kdo si. 

S pomočjo novih poznanstev, tvoje borbene narave in treznim razmišljanjem ti bo uspelo. Ohrani mirno kri!

Najsrečnejši dan: 23. julij

Športna prerokba

Osredotoči se na vadbo, s katero si boš zgradila redno in zabavno rutino. Kupi mesečno vadbeno karto za spinning, kjer boš uživala v dobrih ritmih. Svoj utrip pa lahko pospešiš tudi pri urah kikboksa ali plezanja in se napolniš z dobro
energijo za dan, ki sledi. 

Najmočnejši dan: 7. januar

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri