Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Varuj se kratkih stikov, ki bi ti kvarili duševni mir, čeprav boš neprestano na preizkušnji, še posebno na delavnem mestu, kjer lahko le z izjemno zbranostjo uresničiš svoje zamisli.

Mesečni horoskop

V službi ti gre dobro, ves trud se bo kmalu poplačal. 2. septembra se zagrebi za velik projekt, saj bosta Mars in Uran v popolni legi za to. Do konca meseca se boš želela znoreti, zato se 22., ko se bo sonce premaknilo v tehtnico, pripravi na novega snubca.

Nasvet: Zavedaj se tega trenutka.

Tvoj lev: Radodaren je – naj te zadovolji na vsak mogoč način.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Z izboljšanjem sposobnosti poslušanja boš skupaj s premišljenimi dejanji dolgoročno izboljšala svoje ljubezensko razmerje. 

Samska - Poišči drznega fanta, ki se bo ujemal s tvojo gorečnostjo in ne bo užaljen zaradi tvojega neposrednega smisla za humor. Mogoče se vama prekrižajo poti že februarja ali v vročem avgustu.

Bodi odprta za raziskovanje novih prostorov in krajev, medtem ne spreglej niti svoje bližnje okolice. Navsezadnje ti je verjetno znan rek Daleč od oči, daleč od srca, kajne?  

V zvezi - Kompromisi navadno niso v tvoji domeni. Vendar je, draga levinja, včasih pač treba popustiti, da zveza zacveti. Zato vsake toliko časa omili svoja stroga pravila in načela.

April in junij bosta poskrbela, da na plan pride vajina norčavost in sproščenost. Vzemita si čas drug za drugega in do konca novembra bo vajina zveza neprepustna. 

Najbolj vroč dan: 8. oktober

Življenjska pot

Leto 2017 bo eno najbolj borbenih, ki si jih kdaj imela. Januarja resno premisli o možnostih, preden se vanje brezglavo zapodiš. Februar in marec prinašata več manjših odločitev, ki pa prav tako zahtevajo, da o njih odločaš z distance in ostaneš zbrana.

Do julija boš že vešče preskakovala oviro za oviro, vendar pazi – veliko oči bo uprtih vate, zato moraš biti še dodatno pozorna na to, da pustiš dober vtis.

V oktobru boš spoznala vipovce, ki znajo biti izredno pomembni tako za tvoje osebno kot tudi poslovno življenje. Ostani zbrana in osredotočena, predvsem pa ne pozabi na to, kdo si. 

S pomočjo novih poznanstev, tvoje borbene narave in treznim razmišljanjem ti bo uspelo. Ohrani mirno kri!

Najsrečnejši dan: 23. julij

Športna prerokba

Osredotoči se na vadbo, s katero si boš zgradila redno in zabavno rutino. Kupi mesečno vadbeno karto za spinning, kjer boš uživala v dobrih ritmih. Svoj utrip pa lahko pospešiš tudi pri urah kikboksa ali plezanja in se napolniš z dobro
energijo za dan, ki sledi. 

Najmočnejši dan: 7. januar

Dnevni horoskop

Nekomu si zelo prirasla k srcu, a mu ne boš hotela obljubiti nečesa, česar potem ne bi mogla izpolniti. Prav malo te bo brigalo, kaj si bodo drugi mislili o tebi. To je dobro le do neke meje, saj verjetno ne želiš prizadeti nekoga, ki ga imaš rada.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri