Horoskop: Ribi

Horoskop za astrološko znamenje Ribi traja od 18.02 do 19.03. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Ribi, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ne pusti se izzvati, saj se lahko vname prepir, v katerem boš potegnila krajši konec in razočarano odnehala. Niste še pripravljena priznati, da nekaj delaš zelo narobe.

Mesečni horoskop

Pripni si varnostni pas. Tole bo intenziven mesec, saj bo v tvojo službo ali srce vkorakala pomembna oseba in pretresla svet, kot ga poznaš. Bodi optimistična, še posebno 5., ko bosta Venera in Mars obiskala območje tvojih razmerij. 24. bo odličen čas za preizkušanje česa novega.

Nasvet: Določi svoje cilje.

Tvoj ribak: Poleg vsega drugega zares potrebuje čas, da se pogovorita.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Pozorna bodi, saj bo letos ljubezen udarila kot strela z jasnega. Lepega dne se boš zbudila s fantom, ki ne bo šel kar tako stran, ali pa boš napolnila baterije svojemu dolgoročnemu razmerju.

Samska - Morda se tvoja pot do princa na belem konju res vleče, a ne izgubi upanja. Ne še! To pomlad uživaj v zabavnih krajših romancah in flirtanju, čeprav morda ne vodijo nikamor. Konec leta se osredotoči na to, kar zares potrebuješ. Do novembra morda najdeš tisto pravo. 

V zvezi - Do svojega partnerja nisi stroga. Pogosto pogledaš skozi prste, da bi se izognila nepotrebni drami, vendar moraš to pomlad spregovoriti, če bo prišlo do trenutka, ko si boš rekla ‘o, ou’. Poleti bosta imela veter v svojih jadrih, novembra pa vama bodo naklonjene skoraj vse zvezde. Takrat bo čas za razmislek in pogovor o vajinem naslednjem koraku.

Najbolj vroč dan: 10. december

Življenjska pot

Svoje sanje jemlji bolj resno in uspelo ti bo. Februarja in marca osveži svoj nastop na spletu. S svojih profilov umakni vse neprivlačne, zastarele in sramotne slike, ki ne pričajo o tem, kdo si danes.

‘Nova ti’ morda pritegne pozornost pomembne osebe, kar lahko maja vodi do vznemirljivega projekta, oktobra pa ti lahko prinese veliko sreče. Za nasvet poprosi družinske člane, ki jim zaupaš. Vedi, da zate navijajo tudi vsi prijatelji.

Skupinski projekti bodo še posebno nagrajeni to jesen, predvsem tisti, ki imajo kaj opraviti s tehnologijo, družbeno zavednostjo ali zabavo.

Najsrečnejši dan: 11. april

Športna prerokba

Znebi se solo vadbe. Letos se lahko potiš v skupinskih aktivnostih skupaj s prijatelji, kjer boste drug drugega spodbujali, in ne tekmovali. Plesni tečaji so odlična mešanica izziva in druženja.

Najmočnejši dan: 16. oktober

Splošno: Ribi

od 18.02 do 19.03

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

 

Več o horoskopu Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri