Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Morda ti ni jasno, zakaj se moraš ustaviti, posebno v karieri. Odgovor je tako rekoč na dlani, zato si ne zatiskaj oči. Doma nisi dovolj navzoča, da bi dojela, kako vzpostaviti mir.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec s petimi zvezdicami se začenja danes! Petega boš mogoče prejela novice, ki jih boš želela praznovati tako, da se boš odpravila na spontano dogodivščino. Nazaj se boš vrnila prerojena in pripravljena na veliko selitev, mogoče doma ali v službi. Lunin mrk bo 27. sprožil dobre vibracije, zato le zaupaj svojemu šestemu čutu.

Tvoj škorpijon: Je tik pred tem, da zasuka stvari, zato ga spodbujaj, da poseže po zvezdah. In po tebi, seveda.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri