Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Na delovnem mestu boš z veseljem sprejela nove poslovne ponudbe, ki ti lahko koristijo pri nadaljnji karieri. Tudi čustva bodo umirjena in sproščena.

 

Mesečni horoskop

Opravi svoje obveznosti. Po 9. boš deležna čezmerne energije, zato bodi skrbna z razporejanjem prioritet na svojem seznamu opravil. Česa še boš deležna v čezmernih količinah? Denarčkov! Po 19. bo tvoja denarnica bolj polna kot sicer, tudi po zaslugi strogega Saturna.

Tvoj škorpijon: Ta mesec je zelo odločen, zato se pripravi na rokoborbo med rjuhami.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

Zvezde ti napovedujejo natrpano leto, v katerem ne boš imela veliko prostega časa, bo pa zato ogromno novih priložnosti. 

Samska - Glede na to, kako natrpan urnik te čaka, skorajda ne boš opazila, kdo je poleg tebe in kdo manjka. Ampak tistega luštnega fanta pa le ne boš mogla spregledati.

Maj in julij ti lahko prineseta nekoga izmed zadnjih, ki še igrajo na romantične note. Beri: večerja pod zvezdami, poljubi pod nočno svetilko. Ko bo nastopila jesen, bo prišel nekdo, ki bo zapeljal vse tvoje čute. Uživaj v vrtincih kemije, vendar razmisli o njegovem potencialu resnega fanta, preden greš predaleč. 

V zvezi - Vsi si želijo košček tebe oziroma tvojega časa, še posebno tvoj dragi. Če ti pri drugih uspe obdržati trdno roko, bodi do dragega prizanesljivejša, povrnjeno ti bo z veliko mero pozornosti.

Marec in julij bosta izkoristila za nepozabne zmenke, za katere bosta segla (pre)globoko v žep, zato rezerviraj najbolj zaželene destinacije, ki imajo dolgo čakalno vrsto, že zdaj. Septembra se prepustita novim avanturam in zabavi. Pojdita na rafting, zvečer pa zaspita pod zvezdnatim nebom. 

Najbolj vroč dan: 1. julij

Življenjska pot

To je tvoje leto, leto za nove začetke, s sprejemanjem ključnih odločitev že januarja in februarja. Razmišljaj na veliko, vendar kuj načrte v zasebnosti in nekje marca se zaženi v to, kar si želiš. To bo tvoj čas, da zasiješ.

Stvari se bodo še dodatno izboljšale oktobra, ko Jupiter stopi v tvoje znamenje. Trdo delo bo obrodilo slastne sadove. 

Najsrečnejši dan: 11. oktober

Športna prerokba

Zaradi obveznosti, nimaš časa za lenarjenje, zato združi zasebna druženja in športne aktivnosti. Povabi prijateljice na igro tenisa ali pa se skupaj odpravite na bazen. Preizkusi se v ekipnih športih, v ka-terih boš družabno kurila kalorije. Vendar ne pretiravaj. Če se boš prenaprezala, boš na koncu morala okrevati dlje, kot bi si želela. 

Najmočnejši dan: 22. april

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri