Horoskop: Bik

Horoskop za astrološko znamenje Bik traja od 20.04 do 20.05. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Bik, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Nekaj časa bo v današnjem dnevu namenjenega zabavi, ki jo pogrešaš že nekaj časa. Najboljše se boš počutila ob prijatelju, ki ti je po tihem nekoliko všeč.

Mesečni horoskop

Pozdravljeni, zaljubljenci! Vsakoletna mlada luna v tvojem znaku bo 4. prebudila tvoj ubijalski šarm. 13. bodo stvari postale vroče in napete, saj se bosta združila Venera in Jupiter. Vse moči uporabi za to, da dobiš, kar in kogar si želiš. Tako na plesišču kot v postelji.

Tvoj bik: Obsedlo ga je šarmiranje, zato se nasloni in uživaj, medtem ko bo on pred tabo razgrnil rdečo preprogo.

Letni horoskop

Ljubezenska napoved 

To leto boš postala pravi magnet za romantične priložnosti. Lahko se potrepljaš po hrbtu. Kljub široki ponudbi svoj dragoceni čas nameni zgolj tistemu, kar in ki te osrečuje.

Samska - Marca te bo ogrela vroča afera, junija pa pričakuj nekoga, ki bo lahko ponudil kaj več kot zgolj afero. Moški, s katerim se lahko povežeš na intelektualni ravni, bo stimuliral več kot samo tvoje možgane. Sledi svojim občutkom oktobra, pa čeprav te pripeljejo v objem zadnje osebe, ki bi jo pričakovala.

V zvezi - Stvari med vama bodo letos zelo intenzivne, ne nujno v dobrem smislu. Vprašaj se, ali se vajin odnos razvija v smeri, ki si jo želiš. Poleti bo morda želel narediti korak dalje, zato si junij vzemi za premislek o tem, kaj želi tvoje srce. Bodi pripravljena: če bosta decembra še vedno skupaj, bo morda kupil prstan.

Najbolj vroč dan: 8. november

Življenjska pot

Koledar in potni list imej vedno ob sebi, saj boš letos veliko potovala in mrežila. Povezave, ki jih boš spletla, bodo še dolgo žele sadove. Naj te ne bo sram. Tvegaj, zvezde pravijo, da se bo zelooo izplačalo, še posebno kar se tiče ustvarjalnih projektov.

Junij bo s seboj prinesel odlične priložnosti, ki bodo izrazile tvojo umetniško plat. Oktobra se sprosti v družbi najbližjih, da boš sveža za velike premike, ki sledijo.

Najsrečnejši dan: 20. julij

Športna prerokba

Na svojo telovadbo glej kot na meniha, ne pa kot na vojaškega načelnika. Aktivnosti, kot je joga, zaposlijo tvoje telo in duha in te držijo z nogami na tleh. Dobro se boš počutila tudi, če boš (še posebno poleti) telovadila na prostem.

Najmočnejši dan: 11. april

Splošno: Bik

od 20.04 do 20.05

Med rjuhami: Vedno znova se potrudiš, da daš vse od sebe, tvoja tovrstna vzdržljivost pa je tako in tako postala že legendarna. Medtem ko se druga dekleta zadovoljijo že z enim samim 'uspešnim' poskusom, si ti vedno pripravljene poizkušati še in še.

Dražljiva posebnost: Rada dobro poskrbiš za svojega moškega, zato bo kje drugje zaman iskal enako prijetno erotično masažo podplatov, kot mu jo lahko (vsaj občasno) nudiš ti.

Moški, ki te bo zadovoljili: Vladar zanesljivih in toplih bikic je Venera, zato je povsem jasno, da potrebuješ mirne in harmonične odnose. Išči torej moškega, ki ti bo to lahko tudi nudil.

Več o horoskopu Bika in Bikic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri