Tedenski lunin horoskop od 05.12. do 11.12. - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Tedenski lunin horoskop

za teden od 05.12. do 11.12.

V ponedeljek te bo spremljal ugoden vpliv lune v znamenju Vodnarja. Izogibaj se vsem situacijam, kjer moraš resno in energično braniti svoje interese. Raje se prepusti vodenju svoje domišljije in naredi nekaj, kar te bo naredilo prijetnejšo. Kupi si nekaj samo zato, ker ti je všeč in pri tem ne imej slabe vesti.

 

V torek se luna pomakne v znamenje Rib. Pogovori bodo potekali brez ostrih besed in zbadanja in zelo težko te bo razjeziti. Zaradi močnega vpliva lune, boš občutljivi na čisto vsak impulz iz okolja, kar pomeni, da šale tokrat ne boš razumela. Nikar se ne zapletaj v vsako besedo, saj bi se hitro znašla v zmedeni situaciji. Tkala boš nemirne energije, zato čas ni najbolj ugoden za kakšna pomembna srečanja ali podvige, saj bi se lahko besedno zapletla v vrtinec negativnega dogajanja, ki bi ti še dolgo ostalo v spominu. V sredo bo nastopil Prvi krajec, ki bo pripomogel k temu, da boš popolnoma iskrena in direktna v komunikaciji.

 

V četrtek dopoldne se luna pomakne v znamenje Ovna. Pogumna in prodorna se boš soočala z življenjem in težko te bo spraviti v slabo voljo. Na vsakem koraku boš znala poskrbeti zase in si izboriti tisto, kar smatraš da ti pripada. Veliko ti bosta pomenili odprtost in iskrenost, s katerima lahko daleč priplezaš. Tvoje razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki ti bodo rojile po glavi poskusi tudi udejanjiti.

 

V soboto ob 13.41 uri luna pride v znamenje Bika. Ustvarila se bo harmonija, ki bo izboljšala tvoje odnose v družinskem okolju. Tvoja volja bo obarvana z motivacijo, ki te bo popeljala k boljšemu učinku pri delu. Ljubezenski odnosi bodo malce zadržani, saj se ti ne pomembnih zadev ne bo zdelo smiselno poudarjati. Razveselila se boš samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale tvoj notranji občutek. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri