Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri
Tedenski lunin horoskop od 26.09. do 02.10. - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Tedenski lunin horoskop

za teden od 26.09. do 02.10.

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju Leva, kar te vodi k konkretnim rešitvam in realizaciji tvojih ciljev. Pogumna in prodorna se boš soočala z življenjem in težko te bo spraviti v slabo voljo. V torek pozno zvečer se luna pomakne v Devico. V tebi bo spodbudila potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to velikokrat lahko izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Nekako se boš morala zaposliti in verjetno se boš lotila pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev.  Tokrat ne bo časa za razpuščenost in težko se boš prepustila brezskrbni zabavi. Ves čas boš imela v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še nisi postorila. Zanimalo te bo tudi, kako izboljšati svoje prehranjevalne navade.

 

V petek ob 9.52 se luna pomakne v znamenje Tehtnice. Prinaša močno intuicijo, precizno percepcijo, bujno domišljijo, dober spomin in dobro sposobnost vizualizacije. Čas pred tabo je zelo razsvetljeno obdobje, ko boš polna navdiha in umetniško razpoložena, tvoj um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig iz tvoje, v tem obdobju zelo živahne podzavesti. Če pa se boš prepuščala samopomilovanju in dvomu vase, te lahko obsedejo čustveni strahovi in prav hitro se te lahko poloti malodušje in celo depresija. Vendar pa to ne pomeni, da se moraš izogibati razmišljanju o neprijetnih ali bolečih stvareh, raje se sooči z njimi.

 

V soboto te bo obiskala Prazna luna, ki te bo notranje umirila in usmerila k prijetnim stvarem, nedeljski večer pa bo zaradi prehoda lune v Škorpijona razgiban in strasten. Zato boš pri doseganju ciljev brezobzirna, lahko pa se tudi z glavo zaletavaš v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto ne boš opazila.