Tedenski lunin horoskop od 24.10. do 30.10. - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Tedenski lunin horoskop

za teden od 24.10. do 30.10.

Ponedeljek z luno v znamenju Leva ti bo pisan na kožo. Druženje bo zabavno in sproščeno in morda lahko prijateljske vezi zrastejo v nekaj več. Dovoli svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boš z njo lahko premagovala ovire in se soočila tudi s kakšno težjo situacijo. Seveda pa si boš znala vzeti čas, da se posvetiš sebi in svojim skritim željam. Sanjarjenju se tokrat ne boš predajala, saj bo okoli tebe preveč konkretne akcije.

V torek zgodaj zjutraj se luna pomakne v znamenje Device. Veliko boš razmišljala tudi o denarju in poslovnih podvigih, vsekakor pa bodi v tem času pozorna na droben tisk. Medsebojni odnosi bodo malce hladni in zadržani, saj se ti ne pomembnih zadev ne bo zdelo smiselno poudarjati. Razveselila se boš samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale tvoj notranji občutek.  Začni z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbi za svoje telo in videz, naredi si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, preglej, uredite in pospravi svojo garderobo,  le tako boš čutila, da si nekaj naredila zase. Bodi dejavna in se ne prepuščaj nepotrebni zaskrbljenosti in negativnemu odnosu do okolice.

V četrtek ob 15.51 uri se luna pomakne v znamenje nežne Tehtnice. To je zelo dober čas za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjena, pripravljena poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo in korist se boš razigrano odzivala na vse impulze. Izogibaj se vsem situacijam, kjer moraš resno in energično braniti svoje interese. Raje se prepusti vodenju svoje domišljije in naredi nekaj, kar bo tebe in okolico naredilo prijetnejšo. Kupi si nekaj samo zato, ker ti je všeč in pri tem ne imej slabe vesti. Nedelja s Polno luno v znamenju Škorpijona, ki deluje zelo intenzivno, ne bo najbolj umirjena. Prekipevala boš od strasti in težko se boš osredotočala na pomembna bistva.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri