Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

marec 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Strelec

Horoskop: Strelec

Horoskop za astrološko znamenje Strelec traja od 22.11 do 20.12. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Strelec, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Strelec

Zavedala se boš, da trenutek ni pravi, da bi delila svoje sanje, kar ne pomeni, da se zanje ne boš potrudila. Zelo boš premislila, komu boš zaupala, sama boš hotela najti pot do rešitve.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: Ko se 18. sonce premakne v ribi, poskrbi za počitek in rekrea­cijo. Tvoja ustvarjalnost se bo razvila po 20. v mesecu, zato uporabi mir, ki ga boš imela na voljo, za delo pri nedokončanem projektu.

Kaj potrebuješ: Nov ovitek za telefon, ki ti bo risal nasmešek na obraz pri komuniciranju z ljudmi.

Tvoj strelec: Čas za družino bo imel veliko vlogo v njegovem mesecu. Osupni njegove najbližje.

Aurora svetuje

Februar se začne z obdobjem, ki ga nagajivi Merkur povezuje s preteklostjo, zato končaj stare projekte, novih pa ne odpiraj do 11. v mesecu. V ovnu se bo 22. zgodila redka zveza med Marsom in Venero. Bodi odločna in pojdi za svojimi sanjami!

Letni horoskop

Seksi napoved 

Letos se počutiš samozavestno, kar moškim že od nekdaj pomeni afrodiziak. Zaradi svoje neskončne radovednosti si v preteklosti najbolj cenila samostojnost. A zdaj te bosta tvoja notranja toplina in čustvena odločnost vodili k pravi ljubezni.

Tvoj fant bo intelektualno zelo močan in odličen govorec, ki bo poskrbel za to, da ti končno ne bo dolgčas. Če malo upočasniš in pritisneš na pavzo, ti ne bo žal. A ne gre vse po maslu. Z vsem tem navdušenjem v zraku boš včasih tudi razočarana. Tvoja fleksibilnost ti bo zato v največjo pomoč, da ne bodo stvari ušle izpod nadzora. Vznemirljive priložnosti ti bodo to pomlad pokazale, da si na pravi poti.

Življenjska priložnost

To leto imaš pred seboj jasne cilje in vse potrebne pripomočke, da uresničiš svoje sanje! Ustvarjalni načrti so videti še posebno obetajoči. Znana si po tem, da imaš srečo in da priložnosti včasih kar padejo v tvoje naročje, a letos lahko sama vplivaš na svojo usodo in si vzameš to, kar si želiš.

O svojih načrtih pretirano ne govori okoli in jih deli zgolj z bližnjimi zaupniki. Pritisni na plin s polno silo in se zapelji svojim sanjam naproti! Do druge polovice leta bosta tvoje trdo delo in zagrizenost nadrejenim pokazala, da nate lahko računajo.

Modna napoved

Boemska in barvita oblačila dopuščajo tvoji živahni sproščeni naravi, da se izrazi, zato svoje gnezdo pridno polni z zakladi, ki jih najdeš na svojih potovanjih.

Dnevi za romanco:

20. marec
11. april
25. november

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

3. marec
12. avgust
13. september

Splošno: Strelec

od 22.11 do 20.12

 

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

 

Več o horoskopu Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri