Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

november 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Kozorog

Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Kozorog

Partner te bo neprestano opominjal na dogodek iz preteklosti, zato se zadržuj, da ne bo prišlo do izbruha jeze. Svojo pozornost posveti tudi svojim financam.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: S supermočjo Marsa in Plutona, ki se bosta združila v tvojem znamenju 10. novembra, boš imela redko priložnost, da dosežeš cilj, o katerem sanjaš. Poskrbi za mreženje – več ko boš vložila, več boš dobila ven. Dvojni zmenek s prijateljico in njenim fantom? Zakaj pa ne, tudi tvojemu bo všeč.

Kaj potrebuješ: En udaren in prepoznaven kos oblačila. Suknjič bo poudaril tvojo samozavest.

Tvoj kozorog: Obiščita žur pri prijateljih in si spalnico izposodita za nekaj akcije.

Aurora Tower svetuje za november 2014:

  • Za šestega novembra, ko bo nastopila polna luna, načrtuj pomemben sestanek ali zmenek, na katerem bo šlo vse kot po maslu. Pokaži, česa si zmožna v službi, okoli 10. novembra pa pričakuj rezultate. Po 16. novembru boš zaživela, zato se sprosti in zažuraj, kot je treba.

Letni horoskop

Seksiskop

To leto boš najbolj uspešna, če svojega življenja ne boš jemala preveč resno. Ne bodi zadržana – v svoj vsakdan vnesi živahnost, v spalnico pa tako potrebne začimbe, ki bodo presenetile tvojega partnerja (seveda pozitivno!). Ko boš spoznala pravega, boš zelo jasno opozorjena – metuljčkov v trebuhu res ne boš mogla spregledati. Tvoja ljubezenska karma bo prišla najbolj do izraza aprila, zato si z izbrancem privoščita dan v dvoje. Če si vezana, bodi pazljiva – tvoj dragi sicer zna biti nekoliko nepredvidljiv, zato ga spodbujaj pri njegovih ciljih, za kar ti bo zelo hvaležen. Junij in julij bosta najbolj vroča meseca v tvojem sicer razburljivem letu.

Cosmo karieristka

Na faksu ali v službi bodi previdna in se raje drži pravila, da hitiš počasi in zanesljivo. Tako boš zagotovo vedela, ali delaš v pravi smeri. Nekaj družabnih navez ti lahko koristi, ampak le če boš pri svoji komunikaciji dovolj jasna in boš ljudem dala vedeti, kaj od njih pričakuješ. V juliju in decembru boš blestela, zato bodi samozavestna, še posebej ko gre za zelo občutljivo stvar, ki se bo razjasnila v maju, ali celo malo pozneje v septembru. Ko se bo zgodilo nekaj neprijetnega v zvezi s tvojimi prijatelji, se nikar ne umakni. Svoja občutja deli z nekom, ki mu zaupaš.

Kaj te čaka?

Poišči novo prepoznavno dišavo

Tvoja čutna plat bo v letošnjem letu doživela svoj vrhunec, nova dišava pa bo le še potencirala vse skupaj.

Vzemi v roke svoje finance

Naredi seznam stvari, ki jih moraš opraviti, da bo šel tvoj denarni tok brez posebnosti v pravo smer.

Oglasi se na klic divjine

Preseneti ga z enim hitrim zunaj spalnice. Bodi previdna, saj lahko v dragem prebudiš prave živalske zvoke.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava kozoroginja, saj ...

Je čisto vse, kar daš nase, super trendno, šik in vredno truda.

Tvoja nagajiva plat in smisel za humor vedno poskrbita za nepozabno doživetje.

Imaš šesti čut za popolna darila za tvojega dragega in prijatelje.

Pri tebi na obisku se vsi vedno počutijo odlično.

Tvoj skriti adut:

  • Seksi drama

Vedno si za nove izzive in brez zadržkov pred zahtevnimi nalogami – še posebej če gre za orgazem v položaju, ki ga boš hotela uvesti v vajin vsakdan.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri