Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

januar 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Kozorog

Horoskop: Kozorog

Horoskop za astrološko znamenje Kozorog traja od 21.12 do 19.01. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Kozorog, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Kozorog

Ne tuhtaj o skritem pomenu določenih besed, temveč vprašaj naravnost in brez ovinkarjenja. Izkoristi priložnost, ki ti prinaša več sproščenosti in igrivih trenutkov.

Mesečni horoskop

Želela si boš okusiti vse, kar ti življenje v danem trenutku ponuja. Fantom bo tvoja nenadna sprememba všeč, zato ti snubcev ne bo manjkalo. Žal pa bodo razmere v službi, še posebno v zadnjem delu meseca, nekoliko naporne. Težko boš lovila pogodbene roke, pa tudi zamude drugih te bodo omejevale.

Ljubezenski nasvet: Lepotni tretma, ki si ga boš tokrat uspela privoščiti, bo naredil veliko za tvojo samozavest. Počutila se boš še posebej seksi. Fant naj se kar pripravi na dolge in sočne noči.

Je tvoj fant Kozorog?

Presenečal te bo s svojimi namigi. Hotel bo še. Po strastnem seksu mu daj kakšno uro premora, potem pa ponovita vajo.

Aurora svetuje

  • 4. v mesecu, ko bo polna luna, bodi nekoliko previdnejša v prometu. Snovanje kreativnih rešitev prestavi na obdobje po 6., ko bosta v vizionarskega Vodnarja prestopila tako Merkur kot Venera. Po 21. pa nikar ne pričenjaj novih projektov, saj takrat nastopi obdobje treh tednov križev in težav, s katerimi nas bo neljubo presenečal retrogradni Merkur.

Splošno: Kozorog

od 21.12 do 19.01

Med rjuhami: Kar nekaj časa potrebuješ, da se ogreješ. A ti gre priznati, da ima tvoj libido kvalitete najboljše žerjavice. Ko se razgreje, greje skoraj večno. Tudi v postelji si perfekcionistka, zato se boš vsakič znova skrajno potrudila!

Dražljiva posebnost: Pripomočki strasti. Njegova hrepenenja znaš spodbuditi s tisoč in eno malo čarovnijo. Pri tem so ti v veliko pomoč pripomočki, kot so segreto olje za telo ali druge senzualne igračke. Čudeže dela tudi gosje pero.

Moški, ki te bo zadovoljil: Ambiciozna, kot si, potrebuješ predvsem moškega s polno denarnico, ki ti bo omogočil visok položaj v družbi. Podjetni Bik bi bil zato ravno pravi, relativno dobro pa bi se ujela tudi z občutljivim Rakom.

 

Več o horoskopu Kozoroginje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri