Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

januar 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Lev

Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Lev

Vse bolj boš verjela besedam nekoga, ki ti je nedavno namenil nasvet. Takrat si bili prepričana, da se moti, zdaj pa boš spoznali njegovo pravilnost.

Mesečni horoskop

Eden od tvojih bivših te bo povabil na večerjo. Če boš vabilo sprejela, že v naprej sprejmi, da se boš ponovno znašla v čustvenem vrtincu, iz katerega si z razlogom ušla že pred časom. Da bi se zamotila, se boš v službi še bolj trudila kot po navadi, a pohvale vseeno ne pričakuj. Tako boš manj razočarana, če bo ta morda izostala.

Ljubezenski nasvet: Preizkušala bosta nove seksi položaje. Tvoj najljubši bo tokrat tisti, pri katerem boš lahko ti diktirala tempo.

Je tvoj fant Lev?

Malce bo raztresen, zato mu včasih dopusti, da si te vzame kar na hitro. Če boš dovolila, da te pritisne k steni in opravi, se bo že naslednjič potrudil, da bo točno tako, kot si si vedno želela.

Aurora svetuje

  • 4. v mesecu, ko bo polna luna, bodi nekoliko previdnejša v prometu. Snovanje kreativnih rešitev prestavi na obdobje po 6., ko bosta v vizionarskega Vodnarja prestopila tako Merkur kot Venera. Po 21. pa nikar ne pričenjaj novih projektov, saj takrat nastopi obdobje treh tednov križev in težav, s katerimi nas bo neljubo presenečal retrogradni Merkur.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri