Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

avgust 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Lev

Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Lev

Vsaka izkušnja je dobrodošla. Tako vsaj ne boš več zapravljala časa. Bodi pozitivno naravnana, čeprav te še vedno marsikaj moti. Ni pa nič takšnega, česar ne bi znala hitro urediti.

Mesečni horoskop

Kaj so ti podarile zvezde: Ne glede na to, s kom se družiš ta hip, boš osebi ob sebi vedno dala občutek, da je najpomembnejša na svetu.

Občutljive točke: Do drugih imaš visoka pričakovanja ... vendar se tudi sama držiš svojih meril.

Modni poudarki: Svetleči materiali in izstopajoč nakit navadno poskrbijo, da si glavna zvezda vsake zabave.

Užitki: Rada zapravljaš za druge ljudi, tudi če si na tesnem z denarjem.

Seksi stil: Navadno ti napadeš partnerja, uživaš pa tudi, kadar te zapelje on.

Ta mesec: Romantična Venera bo v tvoje znamenje vstopila 12. avgusta in poskrbela, da boš kot magnet za vse okoli sebe. Zdaj je čas, da ugotoviš, kaj bi rada – naj gre za partnerja ali službo. Mars te brani v coni domačega okolja, zato boš morda imela potrebo po preurejanju. Pred projektom preveri finančno stanje, da ne boš na koncu slabe volje.

Leto, ki je pred tabo: Z Jupitrom (ki skrbi za srečo) v svojem znaku boš v prihodnjih 12 mesecih zelo zadovoljna, pred tabo pa bo ogromno priložnosti. Bodi realistična in praktična novembra, pa boš do januarja ali vsaj do marca 2015 dokončno zacvetela. Umiri se na trenutke. Priložnosti so sicer res na poti, ampak če boš vse hotela narediti naenkrat, boš izgorela. Poskrbi, da se boš v vsem tem času zabavala s prijateljicami, ki bodo skrbele za tvoje razpoloženje.

Kako ga boš vznemirila

Naj ti njegovo znamenje pove ...

  • Lev

Pripravi mu zabavo. V parku, z osvežilno pijačo, slacklinom in tvojimi kuharskimi umetninami. Užival bo, ko bo zvezda dneva.

Letni horoskop

Seksiskop

Na(d)gradi svoje življenje z najbolj preprostimi in hkrati pregrešnimi stvarmi – hrano, vinom in odličnim seksom –, kar te bo naravnost pognalo v užitkarsko leto. Skrben in premišljen partner je prvi korak do novega načina življenja, zato hodi naokoli z radarjem za romantičnega tipčka, ki obožuje večerno crkljanje. Če ga že imaš, poskrbi, da si bosta vzela čas za takšna razvajanja. Maj in junij bosta polna ljubezni, zato naredi prostor v koledarju za nekaj super seksi noči.

Cosmo karieristka

Leto 2014 bo leto preobrazb, še posebej od januarja do aprila. Za kar se da neboleč prehod bodi praktična in premišljena ter se oziraj za novimi priložnostmi, ki vključujejo potovanja, komunikacijo z drugimi in izobraževanja. Do avgusta bo tvoja kariera spet tekla kot podmazana, saj boš pridobila pozornost zelo pomembnih ljudi. Oktobra in novembra boš imela priložnost, da se v službi še posebej izkažeš. Ker znaš biti dramatična takrat, ko stvari ne gredo čisto v tvojo smer, bodi letos potrpežljiva pri mini prepirih s prijateljicami.

Kaj te čaka?

Preživi dodatni čas v službi

Od določenih sodelavcev se lahko veliko naučiš, zato se redno gibaj v njihovi družbi. Tvoja kariera je na vrhuncu prav zdaj, zato izkoristi prava poznanstva za dolgoročen uspeh.

Razmisli kaj potrebuješ in česa si želiš

Bolj ko boš iskrena do sebe, večje možnosti imaš, da se stvari razvijejo tebi v prid.

Pojdita na krajši oddih v toplice

Postelja, masaža, bazen – vse to bo v tebi spodbudilo zelo zanimive misli, ki jih bosta brez zadržkov izkoristila do konca.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava levinja, saj ...

Imaš super karizmo in stil, v katerega se ljudje zaljubijo na prvi pogled.

Daš vedno čisto vse od sebe in nič manj!

Vedno poskrbiš za smeh in to, da se drugi ob tebi počutijo zaželene.

Tvoj čudovit in prepoznaven videz pri dekletih drugih nebesnih znamenj vedno vzbudi veliko zavisti.

Tvoj skriti adut:

  • Kot na barki

Predla boš od užitkov, ko boš nadzirala celotno dogajanje. Pripravi ga, da bo pri miru, usedi se mu v naročje in poskrbi, da se bo ta barka nagibala na vse strani.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri