Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

junij 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Lev

Horoskop: Lev

Horoskop za astrološko znamenje Lev traja od 22.07 do 22.08. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Lev, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Lev

Pri marsičem boš bolj suverena, kot si pričakovala. Še posebej pri poslovnih stikih z ljudmi, ki zahtevajo ogromno. Veliko bolj intenzivno se boš spopadala tudi z ljubezenskimi novostmi.

Mesečni horoskop

Tvoja vztrajnost pri zalezovanju kariernih ciljev se bo izplačala, ko se bodo 10. maja uresničile tvoje stare sanje. Po 20. v mesecu bo čas za poležavanje na soncu s prijatelji, saj se bo sonce premaknilo v družabnega dvojčka.

Nasvet: Nazdravi sama sebi.

Tvoj lev: V službi zabija v koš. Načrtuj zmagovalno večerjo, nato pa sama tekmujta eden na enega.

Letni horoskop

Seksi napoved

To je leto, ko boš ugotovila, kdo ti lahko pomaga pri uresničitvi tvojih sanj. Morda imaš zvezo, ki se ne dviga iz cone prijateljstva. Zato bo iskrenost osvobodila oba, da poiščeta bolj vroče povezave z drugimi. Pravzaprav boš morda ugotovila, da ima neka druga zveza resnične možnosti za razcvet. Si izredno samozavestna, zato ti bo instinkt šepetal, da pohiti, vendar pojdi počasi, da bosta lahko s simpatijo zgradila pristno intimo. Zadeve se bodo obrnile februarja in aprila, tako da boš do septembra, kjerkoli – in s ko­mer­koli – boš želela biti.

Življenjska pot

Vzdržuj polno baterijo na telefonu: ne želiš zamuditi klica ali sporočila od dragocenih stikov, ki jih navezuješ. Ravno zdaj je čas, da zavzameš glavni oder kot prava prvakinja, kar tudi si. Stopi stopničko više, ko se predstavi nenavaden projekt, in se izobrazi prek potovanja ali raziskovanja kot najboljšo potjo, ki bo obrodila sadove. Tako marca kot julija boš imela možnosti, da vsem pokažeš, koliko si se naučila in kako na veliko lahko igraš. Oktober bo brez dvoma mesec razsvetljenja, saj se bodo sestavili vsi delčki sestavljanke, in uspehi, za katere si trdo delala, se bodo končno začeli uresničevati.

Seksi dnevi: 17.2., 30.10., 7.12.

Uspešni dnevi: 28.4., 13.5., 14.7.

Top avto zate: VW Golf Sportsvan

vw

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Lev

od 22.07 do 22.08

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Več o horoskopu Levinje: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri