Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

november 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Škorpijon

Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Škorpijon

Potem ko si vložila ogromno truda v to, da so se stvari začele premikati, si boš premislila in v zadnjem trenutku boš želela nekaj spremeniti. To ne bo ravno najboljša ideja.

Mesečni horoskop

Vodila te bo intuicija, zato se boš z vso paro pomikala bliže in bliže svojim ciljem že na začetku meseca. Mlada luna v tvojem znamenju 11. novembra ti bo dala zagon, da dokončaš projekt, ki ti veliko pomeni. Pazi na finančno polomijo okoli 29., saj bo zmeda takrat velika.

Kaj potrebuješ: Pravo ravnotežje med inovacijami in prevzemanjem odgovornosti.

Tvoj škorpijon: Rad ima samozavestne ženske z velikimi cilji. Osvojila ga boš s časom, ki ga boš namenila dolgim pogovorom in počasnim poljubom z njim.

Letni horoskop

Seksi napoved

To leto boš zapisala v zgodovinske učbenike, saj bo tvoje ljubezensko življenje doseglo nove razsežnosti. Tvoje najbolj divje sanje se bodo končno uresničile. Edina ovira je prtljaga iz preteklih razmerij, ki jo nosiš s sabo. To pomeni, da boš morala počistiti nesnago, ki ti jo je zapustil bivši, ali pa zgolj odpreti srce novim izbrancem.

Ne dopusti, da stare slabe izkušnje vplivajo na nove priložnosti. Pozoren fant, za kakršne bi se morala zanimati, bo cenil, če boš iskreno izrazila svoja čustva. Praznični časi bodo še posebno vroči zate. Zakaj ne bi širila svojih obzorij v spalnici?

Življenjska priložnost

Ko se boš odločila za eno smer, te bo odneslo tja kot raketo. To ne pomeni nujno nove službe, ampak samo nov pogled in zagon pri tem, kar že počneš. Kakorkoli, ko boš enkrat vključila svoj legendarni fokus in predanost, boš uzrla rezultate, še posebno če delaš s tehnologijo.

Če se pojavijo priložnosti za potovanje, jih zgrabi, saj bodo prinesle osebno rast. Sprejmi, da se tvoj svet širi in da je to dobro. V začetku leta utegneš zaradi pogovora o svojih ambicijah spoznati, da si nikoli nisi dovolila domišljati in sanjati.

Modna napoved

Seksi rdeča, črna in čipke na tebi najdejo svoje mesto bolje kot na kateremkoli drugem znamenju. Ne ustraši se svojega zaščitnega videza: temnega glamurja, ki ga tako dobro nosiš.

Dnevi za romanco:

17. marec
5. december
27. oktober

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

2. januar
12. april
24. julij

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri