Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

december 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Škorpijon

Horoskop: Škorpijon

Horoskop za astrološko znamenje Škorpijon traja od 23.10 do 21.11. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Škorpijon, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Škorpijon

Odločiti se boš morala ali boš več časa posvečala karieri ali pa družini in prijateljem. Vse skupaj nikakor ne bo šlo. Čas je, da to spregledaš in začneš delovati na enem področju!

Mesečni horoskop

Kaj so ti podarile zvezde: Ljudi bereš kot odprto knjigo, s takšno lastnostjo pa se ne more pohvaliti ravno vsak.

Občutljive točke: Dovršena zunanjost včasih lahko zakrije tvoje šibke točke, ki jih ne izpostavljaš rada.

Modni poudarki: Prav nobena ne bo videti tako super šik od glave do pet v črni barvi kot ti.

Užitki: Vedno se želiš naučiti nekaj novega, še posebno če gre za tvoji najljubši tematiki: psihologijo in vse, kar je povezano z življenjskim stilom.

Seksi stil: Natančno veš, kdaj je tisti trenutek, ko odkorakaš stran in ga pustiš vsega vznemirjenega še malce dlje.

Ta mesec: 23. oktobra, ko nastopi sončni mrk v tvojem znamenju, boš končno lahko naredila spremembo, ki si jo že nekaj časa želiš. V času polne lune šestega novembra se nasmehni kakšnemu fantu, saj bo v zraku ljubezen. Ko bo odločni Mars 8. novembra vstopil v tvoje znamenje, boš blestela na vsakem koraku, še posebno v službi.

Leto, ki je pred tabo: Si prava mojstrica v napovedovanju dogodkov, ki se bodo zgodili. Če boš zdaj postavila dobre temelje in se spravila v akcijo, boš hitro opazila rezultate. Decembra in januarja boš precej uspešna v službi. Avgust bo poskrbel za ekstra dozo romantike.

Aurora Tower svetuje za november 2014:

  • Za šestega novembra, ko bo nastopila polna luna, načrtuj pomemben sestanek ali zmenek, na katerem bo šlo vse kot po maslu. Pokaži, česa si zmožna v službi, okoli 10. novembra pa pričakuj rezultate. Po 16. novembru boš zaživela, zato se sprosti in zažuraj, kot je treba.

Letni horoskop

Seksiskop

Obeta se zanimivo leto. Stvari se bodo obrnile še bolje od pričakovanj, tvoj bančni račun bo poln, ob sebi pa boš imela najbolj čudovitega fanta. Marec in maj bosta najboljša za nekaj romantike, saj bo tvoj dragi poskrbel za neverjetno akcijo. Če pa se slučajno ne bosta preveč ujela na čustveni plati, bodi iskrena do sebe in pojdita vsak svojo pot. Julija si privošči dopust v bližini morja, kjer boš ponovno prišla v stik sama s sabo. Če si vezena, bo oktober čustveno zelo nabit mesec, tvoj partner pa še posebej pozoren do tebe.

Kariera ali zabava?

Tvoj ključ do uspeha bo usklajevanje dnevnih nalog z dolgoročnimi vizijami. Seme, ki bo pognalo že v januarju, bo svoje sadove obrodilo v septembru z velikim napredovanjem. Aprila se naroči pri zdravniku, nekaj več časa pa nameni družini v februarju in juniju. Oktobra se ti zna zgoditi nova služba ali celo stanovanje. Decembra bo tvoje srce malce poskočilo – svojo dobro voljo prenesi tudi na prijatelje, ki bodo z veseljem preživljali čas v tvoji družbi.

Kaj te čaka?

Zapravljala boš

Vendar za malce večjo stvar, zato pojdi pogumno mimo tistih čevljev, ki si jih občudovala. Hvaležna si boš, ko si boš lahko privoščila karto za oddaljeno smer in tritedenski dopust v najboljši družbi.

Bodi romantična

Začini zmenek s svečkami in vinom, ki bodo blagodejno vplivale na oba in vaju popolnoma razgrele.

Načrtuj mini pobeg na morje

Takšen dopust bo poskrbel za čudeže, okrepil tvoje počutje in zmanjšal videz podočnjakov.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava škorpijonka, saj ...

Te raziskovanje tabujev v spalnici vedno navduši, tvoje zahteve pa so vedno super vroče.

Ljudje, ki so glasni in se radi pretvarjajo, ti ne morejo priti do živega, saj si odlična v branju med vrsticami.

Tudi najtežje življenjske situacije prenašaš brez večjih težav.

Tako moški kot tudi ženske pri tebi spoštujejo predano lojalnost.

Tvoj skriti adut:

  • Nebeški dotik

Pokaži svojo ognjeno plat in posezi po zvezdah. Osredotoči se na tukaj in zdaj.

Splošno: Škorpijon

od 23.10 do 21.11

Moški, ki te bo zadovoljil: Škorpijonke so ena sama primarna, vulkanska energija, zato potrebujejo vodnika. Stabilni bik je zato lahko tvoja najboljša izbira, po drugi strani pa ni bolj strastne zveze kot tiste med škorpijonom in rakom.

Kaj so tvoji atributi? Ko se za nekoga odločiš, se pogosto zanj odločiš za vedno. Težko se je upreti tvoji magnetični privlačnosti: si namreč nadzemeljsko odločna, energična, čustvena in predvsem zelo zelo strastna.

Kakšna si v postelji? Tvojo izredno zalogo energije ti tu štejemo v pozitivno. Tako ognjevito spolnost, kot jo lahko doživi med nogami prave škorpijonke, bo le težko našel kje drugje.

 

Več o horoskopu Škorpijon: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri