Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Devica

Horoskop: Devica

Horoskop za astrološko znamenje Devica traja od 23.08 do 22.09. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Devica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Devica

Bodi pripravljena na spremembe v dojemanju nekaterih zadev, saj ti bo v to smer odprta glava v veliko pomoč. V današnjem dnevu boš uživala v sproščenih pogovorih.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: Polna luna bo 5. marca povzročila enega najbolj romantičnih dni v letu. Še posebno, če se boš potrudila pri ideji za zmenek. Predlagamo piknik ali skupno udeležbo na tečaju. Po 17. se bodo pojavile nove delovne priložnosti.

Kaj potrebuješ: Čutečo in užitkarsko vonjavo, zaradi katere bodo vsi želeli biti v tvoji bližini.

Tvoj devičnik: Ta mesec si želi poglobiti vajino vez, zato konec tedna preživita skupaj v postelji – če želita, se kar privežita tja.

Aurora svetuje

Ta mesec bo nabit z akcijo. Kvadrat med Plutonom in Uranom bo 16. v mesecu zadnji v vrsti zvezdnih povezav, ki so motili kozmos od leta 2012 dalje. Življenje bo končno spet bolj sproščeno, zato se pripravi!

Letni horoskop

Seksi napoved

Tvoje družabno življenje je tako polno, da utegne pregoreti. Iskanje ravnovesja med časom zate in tistim za prijatelje ter snubce bo pomenilo velik del tvojega leta. Rada ostajaš v ozadju, a se v določenih situacijah in odnosih postavi tudi v ospredje. Opazila boš, da se ti bo obrestovalo.

Če boš prevzela več vodstva v skupini, ti bo to dalo več samozavesti. Ko se bo znova pojavil tvoj bivši ali stari prijatelj, se bosta spoznala v povsem novem pogledu. Bodi odprta za idejo, da sta oba dozorela in morda skupaj obrneta nov list. Prihodnjo jesen lahko s starim ljubimcem ali z nekom novim pričakuješ veliko strasti.

Življenjska priložnost

Vstopaš v obdobje sprememb, ki so lahko težke, ampak bodo stvari obrnile na bolje. To morda pomeni menjavo službe ali iskanje načinov, da tvoje delo postane bolj opazno, pa tudi primerno nagrajeno. Pomisli na svoje resnične želje in oriši svoje cilje, saj boš tako našla kreativne načine, da jih dosežeš.

Svojim prijateljem vedno stojiš ob strani, zato jim lahko tudi sama brez skrbi zaupaš. To pomlad te čaka velika sprememba. Če boš ostala zvesta sami sebi, se boš znašla v položaju, ki bo boljši od kateregakoli prej.

Modna napoved

Nezapleteni in dovršeni stili so tvoj zaščitni znak, zato zmanjšaj barvno paleto, da se boš počutila še bolj ti.

Dnevi za romanco:

27. januar
4. april
18. julij

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

1. maj
12. avgust
24. september

Splošno: Devica

od 23.08 do 22.09

Med rjuhami: Si prava supersenzitivka (v smislu čutnosti), ker vložiš veliko časa in energije, da pri svojem ljubimcu odkriješ vse njegove sprožilce strasti. Najbolj ga razvname, ko ugotovi, da mu 'bereš' poredne misli!

Dražljiva posebnost: Klic morske sirene. Vodna para in milni mehurčki so tvojim ženskim čarom še posebno naklonjeni. Ni čudno, da redkokdaj zdržita še do spalnice …

Moški, ki te bo zadovoljil: Pridne in natančne device ob sebi ne trpijo gizdalinov, zato naj se zaveda, da bo njene želje najbolj zadovoljil moški, ki bo samozavesten, urejen in zanesljiv.

Več o horoskopu Device: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri