Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

december 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Vodnar

Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Vodnar

Zadnje čase si preveč pod stresom, zato bi bilo dobro, da so tvoje načrtovane počitnice povezane s počivanjem in oddaljenimi kraji. Naredi si dober plan in se usmeri proti njemu.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: To je družaben mesec, ti pa lahko dosežeš, karkoli si želiš, vendar šele po tem, ko se Mars, planet akcije, 4. premakne v tvoje znamenje. To se zgodi samo enkrat na dve leti, zato daj priložnost svojim najbolj posebnim ciljem. 14. decembra pričakuj izjemno seksi noč, ki si jo boš želela končati z likerjem in fondijem.

Kaj potrebuješ: Unikatno opazno zapestnico, ki bo popestrila enostavne kose v tvoji garderobi.

Tvoj vodnar: Načrtuj praznični večer, ko bosta s prijatelji pozno v noč igrala družabne igre.

Aurora svetuje:

  • Izkoristi vabila 6. v mesecu, ko bo polna luna. Nepredvidljivi Uran in mogočni Pluton bi lahko izzvala nekaj drame okoli 15., a ostani nevtralna. Nova poznanstva in povezave sklepaj 21. decembra, saj se bodo obdržala dlje.

Letni horoskop

Seksiskop

Potovanja in nove izkušnje bodo letos okrepili tvoje ljubezensko življenje in ti pomagali poleteti do zveze, ki jo želiš. Če v februarju obstaja kakšna iskrica, se boš zaljubila močno in hitro. Če si samska, boš verjetno srečala posebnega moškega na lokalnem dogodku, zato se odpravi med ljudi! September prinaša izzive, vendar se bo vse izšlo gladko, če boš jasna glede svojih občutkov.

Delo ali zabava?

Na začetku leta se nauči nove veščine, ki bo obogatila tvoj življenjepis. Če iščeš novo službo, sta januar in maj idealna za raziskovanje področja tehnologije, svetovanja ali medijev, na katerih bodo nagrajene komunikacijske veščine. Pogumne ideje te bodo pripeljale daleč, zato se ne zadržuj! Julija bi lahko imela zoprno dramo s kakšno sodelavko, zato se izogibaj težavam in se vzdržuj opravljanja.

Kaj te čaka?

Poskusi seks v vodi!

Naj gre za bazen, banjo ali tuš, vroči trenutki, med katerimi boš obdana z nežnimi valovi, te bodo popeljali do enega najbolj seksi trenutkov tega leta. Še kako jih boš želela ponoviti!

Takoj zapiši misli. Novi dnevnik ali aplikacija za zapiske ti bo pomagal, da slediš vsem tistim neverjetnim idejam, ki se ti bodo nenehno pojavljale – kjerkoli že boš.

Včasih si lahko odsotna, ne da bi se tega zavedala, zato vadi ljubeznivost do svojega partnerja.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava vodnarka, saj ...

Si nadarjena za spodbujanje ljudi, da se ti odprejo. Znana si po tem, da si zelo zanesljiva, ko je treba varovati skrivnosti.

Več ti pomeni neodvisno premišljevanje kot sledenje tradiciji in pravilom.

Vedno si korak pred drugimi, ko gre za najnovejše trende v modi in tehnologiji.

Vedno si vzameš čas za prijatelje, vendar si znaš prav tako vzeti nekaj časa zase, ko ga potrebuješ.

Tvoj skriti adut:

  • Vroča vožnja

Genialna zamisel za ustvarjalne: Zgrabi vročega moškega, napolni banjo in pusti, naj se zgodi čarovnija. Punce, nič se ne bojte uporabiti tuša na najbolj odzivni točki.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri