Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

oktober 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Vodnar

Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Vodnar

Počasi se pomikaš v boljše obdobje, ko se boš lažje odločila kako naprej. Najbolj pomembna ti bo iskrenost, ki jo boš delila s prijatelji.

Mesečni horoskop

Spremljaj pošto, ko se bo sonce 10. postavilo nasproti vladarja, neodvisnega Urana. Pri načrtovanju skupinskega potovanja se utegne zatakniti. Prepričaj se, da vsi veste, v kaj se spuščate. Zadnjega v mesecu pričakuj dogodek, ki ti bo dal zagona.

Potrebuješ: odmerek spontanosti.

Tvoj vodnar: Spogledovanje mu je te dni stopilo v glavo. Izkoristi njegovo napetost.

Letni horoskop

Seksi napoved

To leto se boš ukvarjala z uravnoteženjem svojega hrepenenja po svobodi in partnerjevih potreb, ki gredo v povsem drugo smer. Če še vedno iščeš gospoda Pravega, ga morda spoznaš še to zimo – samozavestnega fanta z velikimi sanjami, ki te bo želel odpeljati na svojo življenjsko avanturo.

Poskušaj biti odprta za nove priložnosti, ki bodo prišle skupaj z njim, vseeno pa ne bodi sramežljiva in mu jasno postavi svoje meje ter predstavi svoj pogled na svet. Nerazložljivo moč boš čutila avgusta in septembra. V središču pozornosti boš in občudovali te bodo z vseh strani, zato se le potrudi biti najboljša, kar si lahko.

Življenjska priložnost

V karieri se boš znašla pred dvema možnostma in malce boš v dilemi pri odločanju. Tvoj trud bo končno nagrajen, pretehtaj obe priložnosti, a se ne obotavljaj preveč in se odloči za pravo. Tvoj uspeh ne bo povezan s tvojo odločitvijo za eno ali drugo možnost, ampak s tem, kako globoko se boš predala stvari. Del tega bo tudi to, kako močno se boš povezala s svojo ekipo, saj bo sodelovanje v tem letu ena ključnih stvari zate. Bodi odgovorna, vendar pokaži tudi sočutje, s katerim boš pridobila nekaj zvestobe pri drugih. Pri komunikaciji in tehnologiji se zanesi na svoje naravne občutke, ki ti bodo pomagali tudi v najbolj kriznih trenutkih.

Modna napoved

Moderni metalni odtenki bodo skupaj s svetlimi kosi nate delovali zelo kreativno. Drzne kombinacije bodo poskrbele, da boš izstopala, kar te seveda sploh ne moti.

Dnevi za romanco:

3. januar
5. junij
1. september

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

4. februar
5. september
3. november

Dnevni horoskop

Če si se še do nedavnega obremenjevala z določenim poslom, ti bo zdaj v veliko veselje, saj bo odlično sredstvo za sproščanje kreativne energije. Zaustavila se boš pri določenih malenkostih.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri