Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

februar 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Vodnar

Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Vodnar

Pogajanja ter medsebojni stiki bodo na višji stopnji. To je idealna priložnost za začetek zveze ali pa za obnovitev obstoječe. Spoznala boš da si na nek način odvisna od ljubezni.

Mesečni horoskop

Pomembno odločitev, za katero veš, da te v tem mesecu čaka, sprejmi še pred 20. v mesecu. Nekatere stvari včasih ne smejo predolgo čakati. Pomembno je, da zaupaš in da ne skrbiš preveč, pa naj gre za delo ali za ljubezen. Ko boš ob priliki srečala fanta, ki ti je že dolgo všeč, se zato ne obotavljaj. Bodi ti tista, ki bo načela pogovor, pa bo kmalu hotel tvojo telefonsko.

Ljubezenski nasvet: Poredna boš. Fant, s katerim se spogledujeta, te bo končno povabil na zmenek. Pred tabo je mesec, poln strasti.

Je tvoj fant Vodnar?

Lačen bo. Pa ne hrane. V času kosila se zato dobita tebi, ti pa ga pričakaj gola.

Aurora svetuje

  • 4. v mesecu, ko bo polna luna, bodi nekoliko previdnejša v prometu. Snovanje kreativnih rešitev prestavi na obdobje po 6., ko bosta v vizionarskega Vodnarja prestopila tako Merkur kot Venera. Po 21. pa nikar ne pričenjaj novih projektov, saj takrat nastopi obdobje treh tednov križev in težav, s katerimi nas bo neljubo presenečal retrogradni Merkur.

Letni horoskop

Seksi napoved

To leto se boš ukvarjala z uravnoteženjem svojega hrepenenja po svobodi in partnerjevih potreb, ki gredo v povsem drugo smer. Če še vedno iščeš gospoda Pravega, ga morda spoznaš še to zimo – samozavestnega fanta z velikimi sanjami, ki te bo želel odpeljati na svojo življenjsko avanturo.

Poskušaj biti odprta za nove priložnosti, ki bodo prišle skupaj z njim, vseeno pa ne bodi sramežljiva in mu jasno postavi svoje meje ter predstavi svoj pogled na svet. Nerazložljivo moč boš čutila avgusta in septembra. V središču pozornosti boš in občudovali te bodo z vseh strani, zato se le potrudi biti najboljša, kar si lahko.

Življenjska priložnost

V karieri se boš znašla pred dvema možnostma in malce boš v dilemi pri odločanju. Tvoj trud bo končno nagrajen, pretehtaj obe priložnosti, a se ne obotavljaj preveč in se odloči za pravo. Tvoj uspeh ne bo povezan s tvojo odločitvijo za eno ali drugo možnost, ampak s tem, kako globoko se boš predala stvari. Del tega bo tudi to, kako močno se boš povezala s svojo ekipo, saj bo sodelovanje v tem letu ena ključnih stvari zate. Bodi odgovorna, vendar pokaži tudi sočutje, s katerim boš pridobila nekaj zvestobe pri drugih. Pri komunikaciji in tehnologiji se zanesi na svoje naravne občutke, ki ti bodo pomagali tudi v najbolj kriznih trenutkih.

Modna napoved

Moderni metalni odtenki bodo skupaj s svetlimi kosi nate delovali zelo kreativno. Drzne kombinacije bodo poskrbele, da boš izstopala, kar te seveda sploh ne moti.

Dnevi za romanco:

3. januar
5. junij
1. september

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

4. februar
5. september
3. november

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri