Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

februar 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Dvojčka

Horoskop: Dvojčka

Horoskop za astrološko znamenje Dvojčka traja od 21.05 do 21.06. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Dvojčka, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Dvojčka

Na službenem področju boš ranljiva, želela si boš tisto, česar nimaš. To boš še zlasti občutila, če boš morala delati nadure in se prilagajati.

Mesečni horoskop

Pozdravljen, napredek! Odvandraj na neznani kraj. Novo okolje ti bo 14. pognalo kri po žilah in te opremilo za uspeh. Samozavesti boš imela na pretek, zato 25. pusti svojo sled.

Nasvet: Potrebuješ strategijo za svoj naslednji korak.

Tvoj dvojček: Mora na zrak! Njegovo telo izmuči na prostem, preostalo energijo pa porabita še v postelji.

Letni horoskop

Seksi napoved

Obožajoče občinstvo se te kar ne more nagledati, dvojčica! Tvoja naravna karizma je tisto, kar ljudi vleče k tebi ... in v tvojo posteljo. Februarja te utegne uporniška duša navdihniti, da živiš življenje do maksimuma. Julij je še en super romantičen mesec, ko bo pobeg na morje z bližnjimi prijatelji (ali pa tistimi z ugodnostmi) povzročil, da se boš počutila ljubljeno. Še naprej deli svoj dragoceni čas z ljudmi, ki ti pomagajo, da se počutiš prizemljeno in vrtoglavo hkrati.

Življenjska pot

Tvoja kariera zažiga na celi črti in bo ostala v višji prestavi vse leto. Navdih, ki ga boš prejela marca, se lahko obnese že v začetku maja, zato le sledi ustvarjalnim projektom ne glede na to, kako nenavadni so. Do junija se ti lahko ponudi privlačna priložnost iz podjetja z dolgotrajno tradicijo. Bodi samosvoja, s svežimi pogledi in pokaži, kako lahko dostaviš rešitve, na katere niso niti pomislili. V septembru še izboljšaj svoje veščine z delavnicami in sodelovanjem s tistimi, ki te lahko naučijo česa novega. Do novembra boš neustavljiva!

Seksi dnevi: 9.1., 25.8., 30.10.

Uspešni dnevi: 8.3., 12.6., 16.9.

Top avto zate: Seat Leon X-perience

Seat

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Dvojčka

od 21.05 do 21.06

Med rjuhami: Dvojčice so med rjuhami veliko bolj ranljive, kot bi si upale priznati. Radovedne, radožive in voljne poskusiti vsakršne novosti potrebujejo predvsem partnerja, ki jim bo v vsem tem kos.

Dražljiva posebnost: Vedno pripravljena na seks! Zato glede enonočnih avantur in podobnih mimobežnih srečanj nimaš in ne rabiš imeti prav nobenih predsodkov.

Moški, ki jo bo zadovoljil: Živahne dvojčice ob sebi ne bodo trpele dolgočasnega partnerja. Kos ji bo le tisti moški, s katerim bosta lahko do onemoglosti klepetala in razpravljala.

Več o horoskopu Dvojčic: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri