Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

november 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Tehtnica

Horoskop: Tehtnica

Horoskop za astrološko znamenje Tehtnica traja od 23.09 do 22.10. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Tehtnica, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Tehtnica

Od nekoga si pričakovala več kot le besede, zato boš stežka skrivala rahlo razočaranje. Tudi pri delu ni ravno rožnato stanje. Vsak začetek je težak, toda zadeve boš vsekakor počasi obvladala.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: V službi te je zadnje mesece malce zaneslo, vsak dan 12 ur? Privošči si dan razvajanja, frizerja in manikerko. Če te teži družinska zadeva, se vseeno še malce zadrži in vsaj pred 1. novembrom ne streljaj v prazno. 16. november bo super dan, da boš malce več s svojim dragim.

Kaj potrebuješ: Domači negovalni tretma: maska, kopel in dobra knjiga.

Tvoj tehtničak: Njegov videz potrebuje malce nadgradnje. Čeprav mu šoping ne diši preveč, se bo v cesarjevih novih oblačilih sam sebi zdel cel car.

Aurora Tower svetuje za november 2014:

  • Za šestega novembra, ko bo nastopila polna luna, načrtuj pomemben sestanek ali zmenek, na katerem bo šlo vse kot po maslu. Pokaži, česa si zmožna v službi, okoli 10. novembra pa pričakuj rezultate. Po 16. novembru boš zaživela, zato se sprosti in zažuraj, kot je treba.

Letni horoskop

Seksiskop

V tvojemu ljubezenskemu življenju bo postalo zelooo vroče! Končno boš dovolj strastna in pri stvari, kar si si že dolgo želela. Če boš nehala skrbeti, kaj je najbolje za vse ljudi okoli tebe, se boš lahko v miru posvetila sebi. Še nisi našla svojega princa? September bo mesec s petimi zvezdicami, kar pomeni, da ti bo nekdo popolnoma zmešal glavo. December bo prav tako srečen mesec zate, zato pojdi v akcijo in iskrilo se bo do onemoglosti.

Cosmo karieristka

Leto 2014 bo polno novih kariernih izzivov. Bodi aktivna že januarja, tako da boš v februarju že polna pozitivne energije, ki se te bo držala kar nekaj časa. Nova služba, ki bo lahko v tvoji trenutni stroki (lahko pa tudi ne), se bo izkazala idealna v juliju, ki je odličen mesec za podpis pogodbe ali kakšnega dolgoročnega dogovora. Oktober in december bosta polna zabavnih trenutkov v družbi bližnjih prijateljev.

Kaj te čaka?

Službena in zasebna potovanja

Nad katerimi boš navdušena! Poišči kraje, ki jih še nisi obiskala, tam te morda čaka nova služba ali princ tvojih sanj.

To leto bo tvoje ...

tudi kar se tiče denarja, zato se odločno pogajaj glede plače. Morda bo na prvi pogled videti, da se to za takšno damo ne spodobi, a z jasnimi zahtevami boš dosegla tisto, kar želiš.

Glasba, ki te bo prevzela.

Čeprav si zvesta svojim najljubšim bendom, pa boš tokrat spoznala super glasbenike, ki bodo popolnoma spremenili tvoj pogled na glasbo. Nekaj nepozabnih koncertov se ti obeta.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava tehtnica, saj ...

Vedno očaraš s svojo pojavo, ki je pristna in si je pridobila že veliko oboževalcev.

Ker si hudomušna in seksi na vsakem koraku.

Če nisi v harmoniji, te stvari zelo vznemirijo, zato si odlična pri reševanju konfliktov.

Imaš zelo visoka merila – v življenju in postelji.

Tvoj skriti adut:

  • Mečkanje na kavču

Obožuješ doživeto igro, vseeno pa ga ne moreš kar tako povabiti na takšno predstavo. Naj se udobno namesti, ti pa ga zajahaj, spusti roke na tla in se prepusti užitku.

Splošno: Tehtnica

od 23.09 do 22.10

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

 

Več o horoskopu Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri