Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

december 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Oven

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Oven

Ni najboljši dan za iskanje rešitev iz finančnih težav, če se jih boš lotevala sama! Stopi v stik s prijatelji, z znanci, poslušaj nasvete bolj izkušenih in strokovnjakov!

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: Tvoje seksualno življenje potrebuje nekaj začimb ‒ 21. oktober je tisti as v tvojem rokavu, ki ga moraš izkoristiti. Neustavljivo privlačna boš, zato izkoristi vse svoje adute.

Kaj potrebuješ: V karieri boš ta mesec potrebovala nekaj ostrine. Z rdečo šminko se boš smejala ves dan.

Tvoj oven: Najprej pojdi na uro joge ali pilatesa, da se malce raztegneš, potem pa mu doma pokaži, kako fit si.

Aurora Tower svetuje za november 2014:

  • Za šestega novembra, ko bo nastopila polna luna, načrtuj pomemben sestanek ali zmenek, na katerem bo šlo vse kot po maslu. Pokaži, česa si zmožna v službi, okoli 10. novembra pa pričakuj rezultate. Po 16. novembru boš zaživela, zato se sprosti in zažuraj, kot je treba.

Letni horoskop

Seksiskop

Leto 2014 bo ena sama velika avantura. Tvoj izziv? Znebi se starih vzorcev in daj priložnost fantom, ki na prvi pogled niso tvoj tip. April bo zelo družaben mesec za vse ovnice, zato pripravi različne parti kombinacije za vse prihajajoče zabave. Avgust in december bosta nabita z romantiko.

Kariera + zabava

V prvih mesecih novega leta boš na preizkušnji glede vodilne vloge v službe ali faksu, zato do marca pokaži vse svoje skrite adute uspešnega vodenja. Znana si po zelo netipičnih potezah v službi in v zasebnem življenju, kar se je za zdaj še vedno izkazalo kot odlično, zato bodi samozavestna in ne pusti, da ti pride kaj do živega. V pomladnih mesecih te bodo ljudje začeli gledati čisto drugače – pri tebi bodo iskali navdih in nasvete, zato je skrajni čas, da okrepiš prisotnost na družabnih omrežjih, začneš pisati blog ali aktiviraš nekoliko pozabljeni Twitter profil. Julija boš hrepenela po pravi avanturi, zato poišči glasbeni festival v bližini in spravi na kup najboljše prijateljice.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava ovnica, saj ...

Si najbolj družabna punca na sceni, vseeno pa veš, kdaj je čas, da se prepustiš najboljšim prijateljicam.

Kadar vidiš nekaj, kar ti ni všeč, ne boš leporečila, ampak odkrito spregovorila.

Za svoje sanje si pripravljena trdo garati!

Nikoli ne boš rekla ne novim priložnostim – znotraj ali zunaj spalnice.

Kaj te čaka?

Sprejemi spremembo.

Všeč so ti nova doživetja, vendar ne, kadar si v njih prisiljena. Tokrat pusti, da te nekdo od bližnjih vpelje v dobrodelno delo, ki ga boš vsak mesec z veseljem opravljala.

Bodi osredotočena na delo.

Ob vseh spremembah in občasnem kaosu, ki te spremlja, boš hrepenela po nečem, kar bo tvoje življenje postavilo na svoje mesto – v obliki mantre ali knjige, ki bo poskrbela za tvoje mirne živčke.

Privošči si zimski odklop.

Naj postane romantična dogodivščina! Svojo otroško razigranost poteši v zimskih radostih, ki jih boš v večernem velnesu ali stiskanju ob kaminu začinila z moško družbo.

Tvoj skriti adut:

  • Afrodita

Naj bo naslonjen na rob postelje tako, da bo kri stekla v obe njegovi glavi. Ti si glavna – v življenju in postelji – zato skoči nanj in pokaži, kako se streže stvarem.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri