Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

oktober 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Oven

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Oven

Določen pogovor se bo končal povsem drugače, kot si upala. Nisi gojila prevelikih upanj in prav zato boš prijetno presenečena. Popoldne se bo zgodilo nekaj, o čemer boš še dolgo potem razmišljala.

Mesečni horoskop

Nekdo, ki si ga spoznala, je lahko tisti pravi! Z nogami ostani na tleh, ko ti bosta Mars in Pluton okoli 15. omogočila nekaj uspeha. Brzdaj svoje zapravljanje, ko se bo sonce 23. premaknilo v hišo tvojih financ.

Potrebuješ: družabno življenje.

Tvoj oven: Išče ravnovesje med časom, ki ga preživi s prijatelji in s tabo. Načrtujta zabaven večer za vso družbo, nato pa si privoščita zasebni parti.

Letni horoskop

Seksi napoved

2015 bo še posebno dobro leto zate! Nebo te podpira z veliko planeti v ognjenih znamenjih, ki bodo okrepili tvojo ustvarjalnost in karizmo. Si magnet za poetične, zasanjane tipe, ki odlično ustrezajo tvoji strastni naravi.

Ljubezni ti ne bo treba iskati daleč stran, saj utegne zacveteti z nekom, ki si ga v širšem krogu prijateljev spregledala. Vzemi si čas, da preučiš vzorce svojih predhodnih razmerij in ugotoviš, kaj je delovalo. Do jeseni boš pripravljena, da izkoristiš čudovito priložnost za resnično povezavo.

Življenjska priložnost

Zelo rada hitiš dalje k naslednji dogodivščini, vendar letos nekoliko upočasni in posveti pozornost pospravljanju nereda, ki se je nabral v tvojem življenju. Začni s prostori, v katerih preživiš največ časa, da boš lahko učinkovitejša. Nato nadgradi svojo fitnes rutino, da bo v skladu s tvojim trenutnim življenjskim slogom.

Tako bodo tvoje telo in misli pripravljeni na potencialno dobičkonosno službeno priložnost, ki se bo pojavila hitreje, kot si lahko predstavljaš.

Tako aprila kot septembra bodo prijatelji, do katerih si bila vedno dobra, ključ do fantastičnih trenutkov, ki ti bodo morda spremenili življenje.

Modna napoved

Malce se upri svoji preprostosti in jo začini s čim, kar drugi na tebi ne bi nikoli pričakovali. Poskusi dodati udarne modne dodatke, ki jih marsikdo podcenjuje.

Dnevi za romanco:

22. februar
4. april
8. november

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

19. februar
30. maj
24. avgust

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri