Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

september 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Oven

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Oven

Tekmovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi, bo lahko danes zelo stresno. Trdo moraš delati in se boriti, da dosežeš maksimalno korist.

Mesečni horoskop

Vroče

Naj se poletje konča z erotičnim poglavjem v tvojem dnevniku. Septembra pa naj tvoje navade postanejo zdrave in športne. Vsi ti bodo zavidali tvojo zadnjico!

Zamenjaj

To, da si želiš nonstop preživeti čas s svojim dragim, se sliši lepo, toda druženje z njegovimi kolegi v njihovem naravnem okolju ti ne bo več tako zelo prisrčno.

Tvoja karma

Pri govorici telesa boš bolj prepričljiva, če boš uporabila tudi roke. Poudari jih še z novo manikiro.

Septembrska akcija

Preizkušanje svojih mej glede vročih skritih fantazij te bo vzburilo. Za vsak slučaj pa imejta varno besedo.

Idealni tipček

Te zanima tudi, v katero horoskopsko znamenje spada tvoj idealni tipček? Klikni tukaj.

Letni horoskop

Seksiskop

Leto 2014 bo ena sama velika avantura. Tvoj izziv? Znebi se starih vzorcev in daj priložnost fantom, ki na prvi pogled niso tvoj tip. April bo zelo družaben mesec za vse ovnice, zato pripravi različne parti kombinacije za vse prihajajoče zabave. Avgust in december bosta nabita z romantiko.

Kariera + zabava

V prvih mesecih novega leta boš na preizkušnji glede vodilne vloge v službe ali faksu, zato do marca pokaži vse svoje skrite adute uspešnega vodenja. Znana si po zelo netipičnih potezah v službi in v zasebnem življenju, kar se je za zdaj še vedno izkazalo kot odlično, zato bodi samozavestna in ne pusti, da ti pride kaj do živega. V pomladnih mesecih te bodo ljudje začeli gledati čisto drugače – pri tebi bodo iskali navdih in nasvete, zato je skrajni čas, da okrepiš prisotnost na družabnih omrežjih, začneš pisati blog ali aktiviraš nekoliko pozabljeni Twitter profil. Julija boš hrepenela po pravi avanturi, zato poišči glasbeni festival v bližini in spravi na kup najboljše prijateljice.

Nič ni tako privlačno seksi kot prava ovnica, saj ...

Si najbolj družabna punca na sceni, vseeno pa veš, kdaj je čas, da se prepustiš najboljšim prijateljicam.

Kadar vidiš nekaj, kar ti ni všeč, ne boš leporečila, ampak odkrito spregovorila.

Za svoje sanje si pripravljena trdo garati!

Nikoli ne boš rekla ne novim priložnostim – znotraj ali zunaj spalnice.

Kaj te čaka?

Sprejemi spremembo.

Všeč so ti nova doživetja, vendar ne, kadar si v njih prisiljena. Tokrat pusti, da te nekdo od bližnjih vpelje v dobrodelno delo, ki ga boš vsak mesec z veseljem opravljala.

Bodi osredotočena na delo.

Ob vseh spremembah in občasnem kaosu, ki te spremlja, boš hrepenela po nečem, kar bo tvoje življenje postavilo na svoje mesto – v obliki mantre ali knjige, ki bo poskrbela za tvoje mirne živčke.

Privošči si zimski odklop.

Naj postane romantična dogodivščina! Svojo otroško razigranost poteši v zimskih radostih, ki jih boš v večernem velnesu ali stiskanju ob kaminu začinila z moško družbo.

Tvoj skriti adut:

  • Afrodita

Naj bo naslonjen na rob postelje tako, da bo kri stekla v obe njegovi glavi. Ti si glavna – v življenju in postelji – zato skoči nanj in pokaži, kako se streže stvarem.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri