Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

junij 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Oven

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Oven

Zavrnila boš neko ponudbo, ki se ne bo skladala s tvojim moralnim čutom. Raje boš vztrajala pri metodah, ki niso sporne, pa čeprav bodo zahtevale več truda.

Mesečni horoskop

Posveti se dolgoročnim ciljem in naj te drama ne zmoti. 7. maja ti bo končno odleglo. Če si želiš oddiha z nekom posebnim, predlagamo dni po 22. v mesecu, ko bosta Mars in sonce pripravila odličen teren za potovanja.

Nasvet: Drži se na nogah, naj te drugi ne zlomijo.

Tvoj oven: Napet je. Privošči mu masažo in ga zapelji v domišljisjki svet.

Letni horoskop

Seksi napoved

V preteklosti si preizkušala snubce po vrsti, uživala v njihovih norčijah, tudi če nihče izmed njih ni bil prav poseben. Zdaj pa drviš proti ljubezni kot vroča raketa. Svojega lepotca boš lahko spoznala po 23. marcu, ko se bo v tvojem območju ljubezenskih razmerij zgodil strasten lunin mrk. Ob prihodu avgusta se bodo stvari ogrele z nekom zelo pozornim. Če ne boš poparčkana do oktobra, si lahko privoščiš nekaj zabave z brezsramnim očarljivcem. Uživaj, če pa se izkaže, da je fant popoln samo na zunaj, s popolnoma nezanimivo notranjostjo, ga pusti za seboj.

Življenjska pot

Osredotočenost je to zimo zate najpomembnejša. Strah pred izpuščanjem priložnosti je tvoja večna poguba. Ne dopusti, da te zamotijo druge osebe in zrinejo z začrtane poti. Obdrži svoj zagon v visoki prestavi in tako boš tudi sebe presenetila z vsem, kar boš dosegla do maja. Zatem si privošči dobro zaslu­žen poletni oddih. Pobeg na morje je odli­čna pomoč za ohladi­tev tvojih motorjev in za to, da si nabereš svežo energijo, tako da boš do septembra – enega boljših mesecev za delo v tem letu – imela odločnost, da izpelješ nov projekt. Napni ušesa, da ne preslišiš zvonjenja uspeha v decembru.

Seksi dnevi: 30.4., 13.5., 27.8.

Uspešni dnevi: 5.4., 22.5., 23.9.

Top avto zate: VW Polo GTI

polo

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri