Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Cosmopolitan.si | Horoskop | Oven

Horoskop: Oven

Horoskop za astrološko znamenje Oven traja od 20.03 do 19.04. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Oven, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Oven

V službi se boš z nekom sporekla zaradi nekih banalnih stvari, kar te bo spravilo v slabo voljo in ti vzelo veliko energije. Poskusi se postaviti zase.

Mesečni horoskop

Tvoj mesec: Kot, ki ga bo 10. marca tvoj vladar Mars naredil z Jupitrom, bo ustvaril trenutek, ki ga potrebuješ, da narediš nekaj velikih korakov naprej. Potem ko se bo sonce 20. premaknilo v tvoje znamenje, boš začutila svežo samozavest. Ne boj se!

Kaj potrebuješ: Luksuzno milo, ki bo v trenutku polepšalo tvoj dan.

Tvoj oven: Potrt je. (Pozdravljena kriza ene četrtine let!) Opomni ga, da mu stojiš ob strani. Masaža bi bila prijazno in seksi razvedrilo.

Aurora svetuje

Ta mesec bo nabit z akcijo. Kvadrat med Plutonom in Uranom bo 16. v mesecu zadnji v vrsti zvezdnih povezav, ki so motili kozmos od leta 2012 dalje. Življenje bo končno spet bolj sproščeno, zato se pripravi!

Letni horoskop

Seksi napoved

2015 bo še posebno dobro leto zate! Nebo te podpira z veliko planeti v ognjenih znamenjih, ki bodo okrepili tvojo ustvarjalnost in karizmo. Si magnet za poetične, zasanjane tipe, ki odlično ustrezajo tvoji strastni naravi.

Ljubezni ti ne bo treba iskati daleč stran, saj utegne zacveteti z nekom, ki si ga v širšem krogu prijateljev spregledala. Vzemi si čas, da preučiš vzorce svojih predhodnih razmerij in ugotoviš, kaj je delovalo. Do jeseni boš pripravljena, da izkoristiš čudovito priložnost za resnično povezavo.

Življenjska priložnost

Zelo rada hitiš dalje k naslednji dogodivščini, vendar letos nekoliko upočasni in posveti pozornost pospravljanju nereda, ki se je nabral v tvojem življenju. Začni s prostori, v katerih preživiš največ časa, da boš lahko učinkovitejša. Nato nadgradi svojo fitnes rutino, da bo v skladu s tvojim trenutnim življenjskim slogom.

Tako bodo tvoje telo in misli pripravljeni na potencialno dobičkonosno službeno priložnost, ki se bo pojavila hitreje, kot si lahko predstavljaš.

Tako aprila kot septembra bodo prijatelji, do katerih si bila vedno dobra, ključ do fantastičnih trenutkov, ki ti bodo morda spremenili življenje.

Modna napoved

Malce se upri svoji preprostosti in jo začini s čim, kar drugi na tebi ne bi nikoli pričakovali. Poskusi dodati udarne modne dodatke, ki jih marsikdo podcenjuje.

Dnevi za romanco:

22. februar
4. april
8. november

Dnevi, ko boš zvezda v službi:

19. februar
30. maj
24. avgust

Splošno: Oven

od 20.03 do 19.04

Med rjuhami: Vedno voljna! Ker ti po glavi stalno rojijo nore erotične domislice, ga boš vedno znova presenečala s čutno-zabavnimi igricami. Ko bo čas za mesene aktivnosti, boš rada prevzemala inciativo.

Dražljiva posebnost: To ni ogenj! To je pravi vulkan! A kakor hitro se vnaš, tako hitro se tvoj libido spet ohladi. Na srečo je potrebna le iskrica, da se vnameš spet in spet in spet …

Moški, ki te bo zadovoljil: Ovnice ste izredno strastna bitja, zato mora biti tvoj partner najmanj enako sposoben ognjevitega odziva. Idealna izbira, ker nisi ljubosumne sorte: Casanova!

Več o horoskopu Oven in Ovnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri