Stella Resnik

Kreativna, ambiciozna in umirjena

20, študentka multimedije

Če bi lahko sama sestavila pregovor, po katerem se ravnam v življenju bi to bil:

‘The universe has a plan, everything happens for a reason.’

Jaz, digitalka:

Interpretiram digitalne in socialne medije kot eno ključnih vlog v življenju vsakega posameznika. Tovrstni mediji so sicer vedno dvorezen meč, lahko so izvrsten vir informacij, lahko pa so tista grenkoba, ki nas spremlja v vsakdanjem življenju. Vsak posameznik ima to možnost, da izbere kaj bo zanj pomenila uporaba digitalnih medijev. Moje mnenje je, da je vsaka izkušnja posameznika drugačna, zame so digitalni in socialni mediji predvsem vir inspiracije in znanja. Kot nekdo, katerega poklic temelji na medijih sem precej vpletena v sistem in zato sem se ga naučila pozitivno izkoristiti za svoj razvoj in ga uporabiti za mnoge priložnosti.

Moj TikTok svet:

Platforma Tik Tok, je ena zelo zanimiva platforma, ki je iz človeka izvabila poznitivo in negativo. Zame pa je predvsem vir inspiracije. Sledim ljudem, ki imajo podobne interese mojim in objavljajo kvalitetne vsebine od fotografij pa vse tam do ličenja, fashion-a in lifestyle-a. Rada spremljam različne vsebine in menim, da se iz njih tudi marsikaj naučim.

Najbolj sem kreativna, ko:

Zunaj sije sonce, ko se sprehajam po kakšnem lepem mestu s fotoaparatom v roki, takrat moje misli delajo sto na uro in imam polno idej in navdiha.

Projekt podpirajo: