Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

november 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Samo zate • Promocijsko sporočilo •

Za prste oblizniti poslastica: Bradley Cooper in burgerji Rio Mare v Kinu Bežigrad

Za prste oblizniti poslastica: Bradley Cooper in burgerji Rio Mare v Kinu Bežigrad

Pred kratkim je Kino Bežigrad gostil nepozabno kulinarična premiero najnovejšega filma Kuhar na robu (Burnt), na kateri so si obiskovalci lahko resnično obliznili vse prste. Najprej je Bradley Cooper, ki v filmu blesti v glavni vlogi, poskrbel za pašo oči ob slastnih kulinaričnih stvaritvah, po filmu pa je gostitelj Matevž Slokar gledalce razvajal z okusnimi priboljški. Slokarjev »Live Cooking show« je za goste premiere poskrbel z burgerji in mini poslasticami iz tunine Rio Mare, ki so popolnoma navdušile naše brbončice!

Samo zate • Promocijsko sporočilo •

Imate doma mladega voznika?

Imate doma mladega voznika?

Mu občasno zaupate svoj avtomobil? Potem morate nujno spoznati inovativno avtomobilsko zavarovanje MladiVoznik. Je zagotovo najboljše zavarovanje za povečano tveganje Zavarovalnice Tilia za vse z manj kot 3 leti vozniških izkušenj, saj je vezano na voznika in ne na avto. Tako lahko mladi voznik brez skrbi vozi kateri koli avtomobil - očetov, mamim, babičin ali prijateljev, ki imajo zavarovanje avtomobilske odgovornosti za svoje vozilo sklenjeno pri Zavarovalnici Tilia, lastniki teh avtomobilov pa se s tem izognejo plačevanju dodatka za mladega voznika.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri