Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

julij 2015
Povezana s Cosmopolitanom

Priporočamo v rubriki Lepota

Lepota • Promocijsko sporočilo •

Always, Tampax in Venus ti omogočajo poletje v tvojem stilu

Always, Tampax in Venus ti omogočajo poletje v tvojem stilu

To poletje ne le, da se ti ne bo treba odpovedati svojemu stilu, znamke Always, Tampax in Venus ti omogočajo, da boš to poletje svoj stil lahko še nadgradila. Med raznovrstnimi izdelki, prilagojenimi različnim potrebam, izberi tiste, ki ti bodo pomagali, da se boš počutila udobno ter samozavestno, in s katerimi boš lahko v poletju uživala na vso moč. V poletni akciji pa se lahko z nakupi izdelkov poteguješ tudi za kopalke vrednosti 100 €, ki jih boš lahko izbrala v Emporiumu čisto v svojem stilu.

Lepota • Promocijsko sporočilo •

Odslej si lahko izbirate modne kombinacije brez omejitev, osvobodite se z Braunom!

Odslej si lahko izbirate modne kombinacije brez omejitev, osvobodite se z Braunom!

Ženske dragoceni čas porabimo za iskanje oblačil, ki bi nam pomagala, da bi se počutile in izgledale kar najbolje, da bi lahko odšle ven samozavestne in uživale v dnevu, ki je pred nami. Toda večkrat modni kos oblačila, ki ga oblečemo za vesel in energičen korak, ne pride do izraza. Najsi gre za neželene dlačice ali pomanjkanje samozavesti, ki nam pravi, da nam ne bo uspelo, zaradi tega občutimo omejitve, kaj lahko oblečemo in česa ne. Zdaj imamo ženske z NOVIM Braunovim Silk-épilom 9 lahko lepo gladko kožo ves čas in taki dnevi so za vedno mimo!

Lepota • Promocijsko sporočilo •

Do poletja v top formi

Do poletja v top formi

Toplejši in daljši dnevi prinašajo misli na lahkotnejša oblačila, ki razkrivajo malce več kože in v katerih ne moremo skriti vseh slastnih zimskih pregreh. Pri tem nas vsako leto – vsaj večino – v slabo voljo spravi dejstvo, da smo se predobro založili z »reševalnim pasom« in se sprašujemo, če je številka lanske poletne konfekcije prav zares »moja«. Ampak drugega nam ne preostane, kot da jo spet (u)lovimo! Če si zagovornica naravnih metod, je BodiSlim iz Medexa kot nalašč zate.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri