Mišo Stevanovič o življenju po Gostilna išče šefa!

Podjetnik in gostinec Mišo Stevanovič se je po televizijskem projektu Gostilna išče šefa znova posvetil vsem svojim službenim obveznostim. Vrnil se je v Maribor in si s svojo družino privoščil nekaj lepih trenutkov na slovenskih smučiščih.

7. 4. 2013

Med šovom in po njem so se ljudje dobro odzvali na Mišovo vlogo žiranta in dobival je predvsem pozitivne komentarje.

"Všeč sta jim bili nepristranskost in objektivna ocena dogajanja. Zanimivo pa je bilo to, da sem se jim nekoliko smilil, saj sem bil v manjšini, posledično pa ob tako prijetno jezikavih sogovornicah včasih težko sploh prišel do besede. (smeh) A sem jima baje kar uspešno pariral. Odlični sta bili in res smo se dobro dopolnjevali.

Tudi na ulici sem prejemal različne odzive, ki sem jih spremljal prijetno presenečen. Pozitivni komplimenti, prijazne besede in stiski rok. Se mi zdi, da so me komaj po tem šovu ljudje lahko spoznali takšnega, kot sem, brez televizijskih manipulacij in izbranih vsebin. Mogoče sem pa samo 'dozorel' v teh sedmih letih, kolikor jih je minilo od Bara," doda Mišo.

Postal gostinski guru

Kar nekaj let je res minilo od njegove udeležbe v resničnostnem šovu Bar, ki ga je takrat zagotovo izstrelil med gostinske guruje.

"Brez dvoma obožujem televizijo, kamere, ta pozitivni adrenalin pred vklopom v živo, vzdušje, vtise po posneti oddaji. Če bi priložnost nanesla, bi se zagotovo veselil morebitnega novega povabila. Ljudje me tudi vprašajo, kaj so bile prednosti, in lahko povem, da je bil velik plus že sam nastop, soustvarjanje prve slovenske avtorske resničnostne oddaje. Ljudje, ki sem jih zaradi tega spoznal, odzivi gledalcev in nove priložnosti. Še bi lahko našteval."

Mišo je imel v tistem času precej dela.

"V Papriki se je zgodilo nekaj večjih dogodkov. Ines je v Kopru začela delati, babici pa sta bili pretežno na Štajerskem. Noemi nam je neprestano bolehala ... Skratka, bilo je napeto in naporno. Trenutno se je nekoliko umirilo, kljub temu pa mi je najpomembneje, da mariborske LaStorie začnejo delovati na želenih obratih.

Predvsem nas čakata standardizacija kuhinje in optimizacija delovne sile. Glavno pa je izdajati prijetne, vrhunske kulinarične krožnike in našim gostom ponuditi tisto domačnost in osebni pristop, ki bi ga naj dobili povsod, a je to danes bolj izjema kot pravilo. Restavracij LaStoria je trenutno 13 in spomladi zaženemo še Papriko. Skratka, dela nam ne manjka."

Spet prestavil dopust

Seveda pa ob vsem skupaj Mišo ne pozablja na zabavo in druženje z družino.

"Glede na to, da smo za letošnjo zimo ponovno načrtovali oddih nekje v toplih krajih in se je za tem 'zgodila' LaStoria, smo to 'zimsko' kopanje in sončenje prestavili na naslednjo sezono in si v zameno privoščili malo smučanja na slovenskih smučiščih in razvajanje v slovenskih termah. Glede na to, v kakšni krizi smo, je trošenje denarja znotraj slovenskih meja predvsem gospodarno. Mar ne? Če že naši politiki ne razmišljajo tako." (smeh)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri