Novica, ki je pretresla Slovenijo: Razpadla je naša legendarna glasbena skupina 😢

24. 2. 2024
2 / 3
Instagram/Victory

Razhaja se legendarna skupina Victory. Od njih se poslavlja eden od ustanovnih članov Miki Vlahovič, ki se trenutno posveča svoji solo karieri.

Preberi, kaj so zapisali na Instagramu:

"Dragi prijatelji skupine Victory! Pravijo, da se v življenju vse zgodi z razlogom. Zgodba, ki jo že vrsto let pišemo Victory, je brez dvoma edinstvena in prav vsak izmed nas je prispeval svoj delček mozaika. Naše poti z Mikijem se na tej točki končujejo. Za vsemi nami so nepozabna leta, nešteto neprespanih noči, na tisoče kilometrov in še več odigranih melodij. Bili smo družina in kar nekaj pesmi, ki smo jih skupaj ustvarili, bodo ostale za vedno, ostali pa bodo tudi spomini, ki nam jih ne more vzeti nihče. Razšli smo se z lepimi željami za naprej in to je vse, kar šteje. Miki, na novi poti ti želimo vse dobro in verjamemo, da nekoč spet skupaj kakšno zaigramo. Victory, pa nadaljujemo to, kar je naše poslanstvo - razveseljevati in igrati za vas. Verjamemo, da je pred nami še veliko lepega in da bomo skupaj še dolgo žurali in prepevali do zgodnjih jutranjih ur! ❤️"

Kaj pa na to pravi Miki Vlahovič? >>>

Morda te zanima še: Ja pa iiii! Pravkar smo izvedeli, da bo naš izredno priljubljeni pevec še drugič postal očka (VIDEO)

Preberi tudi: O-o! Radio Ga Ga si je tokrat privoščil Tino Gaber in TAKŠEN je bil njen odziv (FOTO)

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu