Stereotip o seksualno zavrtih Angležih drži!

Nedavna mednarodna raziskava o seksu je pokazala, da pri luči najraje seksajo Španci, najmanj pa Britanci.l Stereotip, da so Angleži seksualno zadržani, se je tako ponovno izkazal za resničnega.

15. 4. 2012

65 odstotkov prebivalcev Velike Britanije je namreč priznalo, da pred 'akcijo' ugasnejo luč.

Kot je povedala predstavnica podjetja, ki je sponzoriralo in naročilo raziskavo, je kar 18 odstotkov vseh vprašanih priznalo, da luči ugasnejo, ker menijo, da svojim partnerjem niso všeč slečeni.

Raziskava je pokazala še, da niso le ženske tiste, ki jim je nerodno – kar 26 odstotkov moških prosi za temo, še preden začnejo posteljne aktivnosti.

Skupaj je kar 65 odstotkov Britancev dejalo, da luč ugasnejo, še preden ležejo v posteljo ali pa takrat, ko je partner 'pripravljen na akcijo'. Američani in Švedi so tik za njimi – s 64 in 63 odstotki.

Prva na seznamu in seksualno očitno najbolj odprta je Španija, kjer 56 odstotkov pravi, da radi vidijo, kaj počnejo. Sicer pa so bile v raziskavo vključene še Nemčija, Italija, Francija, Nizozemska in Kitajska.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri