Ljubezenski stol

Pred tolikšnim 'napadom' na tvoje erogene cone se prepričaj, ali so sosedje zdoma, saj bi lahko oglušeli zaradi tvojih krikov zadovoljstva.

25. 10. 2010

Užitek: 8

Težavnost: 4

Kako: Izbranec naj sede z razširjenima nogama, nato se spravi v njegovo naročje in prepleti svoje noge z njegovimi. Z rokama naj objame tvoje noge, in sicer tako, da bosta komolca pod koleni. Tako bosta pripravljena na penetracijo, hitrost gibanja lahko uravnavata po želji. Možnosti sta najmanj dve. Tvoj dragi lahko položi roke na tvoje boke in te približuje oziroma oddaljuje, lahko pa tudi sama prevzameš pobudo. Za hrbtom se opri na roke in zazibaj prepleteni 'čolniček' vajinih teles.

Zakaj ti bo všeč: Za tiste, ki ste 'zasvojene' s čutnostjo, sedeči položaj iz oči v oči obljublja obilje vidnega stika in neprecenljiv pogled iz prve vrste parterja na dogajanje pod pasom. Za nameček, če boš prevzela skrb za gibanje, se bo partner z rokama lahko posvetil vašim bradavičkam ali kako drugače (sama najbolje veš, kaj te najbolj vznemirja) sprožil dodatne stimulativne dražljaje. Pred tolikšnim 'napadom' na tvoje erogene cone se prepričaj, ali so sosedje zdoma, saj bi lahko oglušeli zaradi tvojih krikov zadovoljstva.

Ključ cosmove kamasutre

Stopnje užitka

1–3 nežno, a vzburjajoče

4–6 na robu norosti

7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe

1–3 z levo roko

4–6 malo se je treba potruditi

7–10 športna kondicija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri