Cosmo kamasutra: Torridski trikotnik

Naj te dejstvo, da je moški na vrhu, ženska pa spodaj ne prevara v misel, da je naš tokratni seks položaj za žensko enostaven.

29. 10. 2012

S širkoko razprtimi nogami mu boš omogočila, da se ti bo zelo približal in to na tvojih najbolj čutnih točkah, kar te bo zagotovo poneslo visoko v intimne ekstaze.

Erotični napotki za široko odprt položaj

Ženska s tem položajem, pri katerem usloči hrbet in se z dvignjeno medenico približa moškemu, jasno pokaže, kako močno si želi, da bi moški prodrl vanjo.

seks polozaj

Če se boš oprla na komolce, boš lahko najbolje gledala v njegov obraz in opazovala, kako ga preplavlja ugodje. Znano je, da položaji, v katerem se partnerja znajdeta iz oči v oči, čustveno vzburjajo in povezujejo.

Zanj bo ta položaj pomenil zmanjšano silo suvanja, saj mu ne bo treba potiskati predaleč. Omogoča plitvo prodiranje, ki te ne bo utrudilo.

Dobro je, da fant od tebe ne pričakuje, da bo ta odnos trajal zelo dolgo. V položaju namreč vztrajata le toliko časa, kolikor zmoreš upogibati hrbet (to je tudi edina slaba plat Torridskega trikotnika, ki ga Kamasutra ženskam s težavami v hrbtenici odsvetuje).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri