Pozor, ženskar za ovratnikom!

Te je neznanec v baru ogovoril s ‘srček’? Tip, ki se obnaša, kot da si po eni minuti njegova, in takoj izvleče denarnico, je brez dvoma - ženskar.

5. 5. 2009

Kako ga prepoznaš

Zdi se, da se je s tabo takoj tako dobro ujel, kot da sta skupaj pasla krave! Nenehno te ogovarja z osladnimi ljubkovalnimi imeni in uporablja poceni osvajalske stavke, na primer: Pa kje si hodila toliko časa?!

Ne sprejmi pijače

Če mu boš dovolila, da ti bo plačal pijačo, bo mislil, da si želiš njegove pozornosti. Po drugi pijači se bo tako opogumil, da bo osebno razdaljo skrajšal na centimeter, njegove roke pa bodo že vsepovsod.

Osebne podatke zadrži zase

Ne povej mu svojega imena, naslova ali še huje - telefonske številke. Reci mu, da čakaš fanta ali prijateljico in da si v tistem trenutku ne želiš družbe. Obrni mu hrbet in ga ignoriraj.

Povzroči ‘nezgodo’

Ženskarja se lahko ubraniš tudi tako, da povzročiš manjšo ‘nezgodo’. Če sediš za točilnim pultom, lahko s komolcem ‘pomotoma’ po njem poliješ (njegovo) pijačo: to storiš tako, da na hitro pogledaš, koliko je ura.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri