Se v študentskih domovih res odvijajo lezbične orgije?

Raziskali smo in ugotovili naslednje ...

Se v študentskih domovih res odvijajo lezbične orgije? (foto: Shutterstock) Shutterstock
17. 6. 2016

Mnogi bi radi verjeli, da so študentska leta takšna, kot jih kažejo v seksi norijah Girls Gone Wild, kjer dekleta ugotovijo, da imajo le še leto ali dve za zabavo, preden se ujamejo v rutino tradicionalnega življenja.

In ta dekleta potem za časa študiranja očitno odvržejo predsodke in nedrčke ter svoja telesa ponudijo v uživanje vsakomur, ki si jih zaželi.

Tudi prijateljicam. Ja, del tega mita je seveda tudi ta, da dekleta za časa študija na veliko eksperimentirajo -  s prijateljicami. Termin 'lezbijka do diplome' ima na Wikipedii celo svojo podstran. Uf.

Vse lepo in prav, če bi vse to tudi dejansko držalo.

Raziskave namreč kažejo, da se bodo dekleta z višjo izobrazbo dejansko manj verjetneje slekla in pridružila lezbični orgiji v bazenu kot tista z nižjo izobrazbo.

Vprašali so namreč 13.500 deklet, starih od 22 do 44, vse s kolidž diplomo. 10 odstotkov jih je priznalo, da so se izkusile v spolnih odnosih z drugo žensko.

Potem so vprašali še dekleta, ki niso končala niti srednje šole. Tam so našli 15% divjih eksperimentalk v istospolnih odnosih.

Mit o vsakodnevnih lezbijčnih orgijah v študentskih domovih je skratka razkrinkan, kaj pa:

  • prepričanje o tem, da moški od žensk vedno znova želijo le 'eno',
  • ali pa onim marketinškim, da se s seksom vse lažje proda?

Preveri na povezavi Seks miti, v katere še vedno verjamemo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri