Kako spremeniš svoje življenje

Želiš si spremembe v življenju. Želiš biti srečna. Zadovoljna. Izpopolnjena. Zdrava. Želiš biti v kakovostnem partnerstvu. Želiš si novo službo. Želiš biti uspešna na faksu, v šoli. Želiš biti bolj ustvarjalna. Imeti več časa. In tako naprej – seznam naših želja je neskončen.

Kako spremeniš svoje življenje (foto: shutterstock) shutterstock
10. 11. 2014

Včasih sem lahko sedela ure in ure ter razmišljala samo o tem, kaj vse si želim, življenje pa je šlo naprej – mimo mene.

Tak način te ne vodi naprej, vsekakor pa te ne vodi v smer življenja, ki si ga želiš. Razmišljanje o tem, kaj si želiš je le prvi del. Seveda brez prvega dela ne more biti drugega dela - akcije. Moraš vedeti najprej, kam, potem pa lahko greš. Najprej od daleč gledaš cilj, ki si si ga zastavila, nato pa greš v smeri cilja. Če je tvoj cilj nova služba, moraš zdaj narediti korak v to smer – povedati prijateljem in bližnjim, da iščeš novo službo, pregledati zaposlitvene oglase, morda vprašati sosedo....skratka se aktivirati, narediti nekaj. To je drugi del – DELOVANJE. In potem naprej – greš v smeri svojega cilja, ki pa ga imej ves čas pred očmi, ker le tako boš prišla na cilj.

V novembru lepo vabljena na delavnico KAKO SPREMENITI SVOJE ŽIVLJENJE, ki ti bo v pomoč pri tvojih korakih v življenje, ki si ga želiš – pa naj bo to na področju partnerstva, zdravja ali v službi, na faksu, v šoli. Ko osebnostno rasteš, se spreminjaš in spreminja se tvoje življenje. Brezplačna predstavitev delavnice bo potekala v sredo, 19.11.2014 ob 18.uri, prvo srečanje pa bo v sredo, 26.11.2014 ob 18.uri. Več o delavnici in prijavi pa tukaj.

Tinkara Filač, svetovalka za zdrave odnose, zdraviodnosi.blogspot.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri