Kako preživeti skok čez plot

V vsaki zvezi so vzponi in padci, a tako grdega padca si nisi predstavljala. Ni pomembno, kdo od vaju je varal, pomembno je, zakaj.

19. 5. 2009

Ne ukrepajta impulzivno

Šok je velik, a morda še ni vse izgubljeno. Zjokajta se, nato pa nekaj časa preživita narazen. Če se je zgodilo prvič, poiščita pomoč pri psihologu, ki vaju bo prisilil v popolno iskrenost in vama pomagal odkriti razlog.

Ugotovita, kako resna je vajina zveza

Čas je, da premislita, ali imata sploh enako vizijo za prihodnost. Včasih je prevara znak, da še nista pripravljena na skupno življenje, v ozadju sta lahko strah in negotovost. Prevara je kot bolezen, ki je vedno znak, da je treba nekaj korenito spremeniti.

Ukrepaj v skladu s svojimi željami

... ne partnerjevimi. Če želiš rešiti razmerje, vztrajaj, dokler ne boš storila vsega, kar lahko. Če se je partner odločil, da tako ne more naprej, to spoštuj in se mirno umakni. Vsaka stvar, ki se nam zgodi, je smiselna, le da smisel spoznamo s časovnim zamikom. Ko boš spet zaljubljena, boš vedela, da je bilo prav, da sta se razšla.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri