Od prijave do triumfalnega zaključka

Ker gotovo nisi spregledala, da se je že pričel lov na novo Naomi dekle, nore nagrade in odpiranje vseh najpomembnejših vrat do manekenske kariere, naj te opogumimo tako, da ti malo osvežimo spomin na potek lanskih dogodkov.

3. 7. 2009

Če kaj, boš z nekaj brskanja po starejših novicah (še posebno pa po razgretih komentarjih) v tej rubriki videla, da je bil izbor še kako razburljiv. Zlasti v končnicah izbora.

V besedi, sliki in videu

Po zaključeni prvi fazi zbiranja prijav (mimogrede, ta pravkar spet poteka) je stroga žirija izmed več kot 160 deklet izbrala deset po njihovem strokovnem mnenju najbolj obetavnih.

Naj povemo, da si je marsikatero od prijavljenih deklet zapravilo svojo priložnost že samo s tem, da je poslala na natečaj fotografije, ki so bile bodisi premajhne, bodisi preslabe kvalitete ali pa enostavno niso izpolnjevale prijavitvenih pogojev. Če se boš torej opogumila in prijavila v izbor, si zatorej ne zmanjšuj možnosti z nečim tako banalnim, kot je slabo izbrana fotografija.

Do zmagovalke po etapah

Od določitve deseterice dalje pa se je lanski izbor dogajal na dveh nivojih:

  • izmed desetih, je pet finalistk in nazadnje tudi končno zmagovalko določila strokovna žirija. Tu si lahko ogledaš video z zadnjega slikanja petih finalistk akcije Zakorakaj v svet mode z Naomi.
  • njeno častno spremljevalko, mis interneta, pa ste izbirale in izbrale kar spletne obiskovalke same. S 546 prejetimi glasovi (od 1382 pravilno oddanih glasov) je mis interneta postala Katja Zupanič.

V Emporiumu je bilo noro

Po več tednih fotografiranj, snemanj, pa tudi učenja osnov manekenskega posla, se je na zaključni prireditvi v Emporiumu nenazadnje le razkrilo, katera izmed petih čudovitih deklet je postala Naomi dekle.

Izkazalo se je, da je zmagala prav tista, ki je imela za za seboj največjo in temu primerno najbolj glasno ‘vojsko’ navijačev:

Ko jo je za zmagovalko razglasila urednica revije Cosmopolitan, Tina Deu, se je nekaj časa zdelo celo, da navdušenim ovacijam ne bo nikoli več konca. Sledila je podelitev nagrad, pri čemer niso praznih rok ostala niti druga dekleta, ki so sodelovala v Naomi izzivu, mesece trajajoča akcija pa se je nenazadnje končala kar v Playi, kjer so punce med drugim nazdravile tudi s koktajli Cosmopolitan.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri