Postani bolj odločna!

S pomočjo nekaj povsem enostavnih trikov boš svojo odločnost lahko razvila do te mere, da boš na delovnem mestu postala še bolj uspešna.

21. 8. 2009

1. trik:

Najprej zaupaj sebi in svoji presoji ter verjemi, da se odločaš pravilno. Bolj boš zaupala sebi, bolj te bodo ljudje sprejemali kot zaupanja vredno osebo.

2. trik:

Misli pozitivno in posledično boš postala bolj samozavestna. Pozitivne misli usmeri k svojim ciljem in zadovoljstvo širi med ljudi.

3. trik:

Čeprav si prepričana, da imaš prav, vedno prisluhni tudi sodelavcem – morda ti bodo s pogledom iz drugega kota dokazali, da obstaja še boljša rešitev, kot si jo predlagala.

4. trik:

Vedno si vzemi nekaj časa za premislek in šele nato odločno nastopi pred sodelavci. Nepremišljene besede in dejanja namreč lahko ogrozijo zaupanje v tvojo presojo.

5. trik:

Ne boj se biti zaskrbljena, to je povsem normalno, dokler seveda z zaskrbljenostjo ne pretiravaš.

6. trik:

Vedno bodi pripravljena na najslabši možni scenarij, nikoli namreč ne veš, kako se bo tvoj sogovornik odzval na nove ideje. Če boš pripravljena na najhujše, bo sestanek vedno uspešen!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri