VIDEO: Na zaključni prireditvi projekta Hud Job je bilo vzdušje več kot ODLIČNO (poleg vseh prisotnih so za to poskrbeli tudi pokrovitelji)

28. 6. 2023
VIDEO: Na zaključni prireditvi projekta Hud Job je bilo vzdušje več kot ODLIČNO (poleg vseh prisotnih so za to poskrbeli tudi pokrovitelji) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Katarina Zuccato, Tina Mahnič in Lejla Škobić, letošnje pripravnice projekta Hud job, so tri mesece več kot uspešno ustvarjale in soustvarjale Cosmo vsebine, zato so bile na zaključnem dogodku vidno zadovoljne in sproščene. Vsem prisotnim so dale vedeti, da je bila zanje to nadvse pozitivna in dobrodošla izkušnja, ki jim bo pomagala zgraditi karierno pot.

V videu z zaključne prireditve si lahko pogledaš, kako učinkovito in produktivno se je s pomočjo pokroviteljev in odlične ekipe tudi letos, že desetič izpeljal projekt pripravništva, ki mladim nudi priložnost za prve delovne izkušnje na področju medijev.

Za tako uspešno izpeljan projekt se ekipa projekta letos lahko zahvali predvsem tudi pokroviteljem – Telemachu, Zavarovalnici Triglav in Red Bullu – ki so Hudjobovkam omogočili ustvarjanje raznolikih vsebin, s katerimi so predstavljale njihove produkte.

Hudjobovke so predstavljale Telemachove storitve:

Telemach, ki s svojo popolno neomejenostjo v paketih ŠE VEČ in NAJVEČ ves čas premika meje, je že četrto leto zaporedoma podprl Hud Job. Mlade pripravnice so predstavile njihovo ponudbo na trgu ter pri tem izpostavile dejstvo, da je Telemach Slovenija eden od zmagovalcev za najboljšo videoizkušnjo v omrežju 5G na svetu. Hudjobovke so se o tem na lastno pest prepričale vsakič, ko so pripravljanje Cosmo videovsebine.

Dekleta so spoznala vse prednosti Zavarovalnice Triglav:

Zavarovalnica Triglav je že od vsega začetka zvest podpornik projekta Hud Job, saj ima več kot očitno posluh za mlade, ki strumno korakajo odraslosti naproti, ter skrbno bdi nad njimi in njihovimi življenjskimi preizkušnjami.

Hudjobovke so še posebej izpostavljale dejstvo, da Zavarovalnica Triglav podpira ženske v tehničnih poklicih in podpira mlade motoristke z ogromno mero pametnih informacij in zelo primernim zavarovanjem motorjev

Hudjobovke so poletele tudi z energijsko pijačo Red Bull:

Red Bull že od svojih začetkov pa vse do danes sodeluje z vrhunskimi športniki, študenti, strokovnjaki in posamezniki, ki ljubijo nove izzive. Tako podpirajo tudi naše nadobudne pripravnice, polne zagona in kreativne energije, njihovi napitki pa so jim na poti izzivov dali kriiila ter pravo energijo, ki jih je vodila do ciljev. Z novim okusom Red Bull Summer Edition jagoda-marelica ni težko občutiti zmage!  

Prijetno vzdušje na zaključnem dogodku Hud job in dobro razpoloženje vseh prisotnih pa si oglej v VIDEU!

Hud job zaključna prireditev

Projekt podpirajo: