2020 Promocijsko sporočilo

Spremljaj najbolj (NE)VAREN izziv poletja naših hudjobovk!

24. 8. 2020
Spremljaj najbolj (NE)VAREN izziv poletja naših hudjobovk! (foto: Danijel Čančarević)
Danijel Čančarević

Naše delo hudjobovk pogosto poteka na terenu, z lokacije na lokacijo – kar pomeni, da smo veliko na cesti. Pred našim ”roadtripom” smo se odločile, da malce obudimo znanje in preverimo, kako (ne)varne smo za volanom. Tista, ki zmaga na izzivu, bo na našem ”roadtripu” zadolžena za predvajanje glasbe po svoji želji. Le kateri je uspelo?

Ali je za takšen izziv sploh treba sesti za volan avtomobila?

Odgovor je NE! Na Dunajski cesti v Ljubljani najdeš prav poseben kotiček, kjer lahko preizkusiš svoje vozniške sposobnosti, in sicer na SIMULATORJU VOŽNJE. V Triglav Labu imajo na voljo simulator vožnje, na katerem se lahko preizkusiš v različnih situacijah v prometu. Z njimi se po navadi soočamo v vsakdanjem življenju in nam lahko prinesejo kar nekaj preglavic.

Ali veš, kako bi se odzvala, če pred avto nenadoma skoči jelen? Ali pa s tovornjaka pade kamen in ti razbije steklo? Ali če na avtocesti voznik pelje v napačno smer? VSE TO lahko dejansko preizkusiš v Triglav Labu! Noro, kajne? In obenem ti za to sploh ni treba ogrožati preostalih voznikov na cesti.

Hudjobovke smo se na simulatorju preizkusile s pomočjo inštruktorja varne vožnje. Ob vožnji nam je dal ogromno koristnih nasvetov, da smo pot opravile kar se da varno. Varnost je na prvem mestu, se strinjaš?


PAZI TO! Vožnja na simulatorju je povsem brezplačna in ti lahko prinese tudi ugodnosti ob zavarovanju za mladega voznika. Si vedela, da ima Zavarovalnica Triglav možnost zavarovanja mladega voznika na osebo, in ne samo na vozilo? Zdaj veš, tukaj preveri, kaj to pomeni!

V spodnjem videu pa poglej, katera od hudjobovk nima vozniškega izpita in kateri od deklet je vožnja prinesla zmago na izzivu! Je bila to Maja, Inga ali Maša?

Projekt podpirajo: