VIDEO: Hudjobovke in L'Occitane našim bralkam pričarali razvajanje v francoskem slogu

15. 6. 2018

Pretekli teden smo dekleta vseh starosti zbežale stran od vsakodnevnih skrbi in se prepustile popolnemu razvajanju a la française v trgovini L'Occitane v Supernovi v Ljubljani. Na lastni koži smo tako preizkusile naravno moč Provanse ter košček nje odnesle tudi s sabo domov.

Najlepše utrinke poglej VIDEU:

Cosmo presenečenjem še kar ni konca!

Hudjobovke in blagovna znamka L'Occitane smo združili moči in 8. junija v Supernovi v Ljubljani pričarali našim bralkam razvajanje v bogatem francoskem slogu.

Strokovno osebje je tako poskrbelo za osvežilno in pomirjajočo nego obraza za obiskovalke z novo linijo izdelkov AQUA RÉOTIER (več o tej preberi v tem članku), ki je zasnovana tako, da učinkovito odžeja kožo in ji zagotavlja celodnevno navlaženost.

Kar pozabi torej na masko s kumaricami, letošnji must have za lepo in sijočo kože je razkrit!

Kljub popolnemu predajanju sprostitvi, seveda brez poučnega dela ni šlo.

Svetovalke so namreč obiskovalkam delile tudi različne nasvete o izboljšanju nege kože. Ob odhodu pa so se vsaki udeleženki zasvetile oči zaradi praktičnih darilc, ki so jih odnesle s sabo domov.

Kljub temu da je mineralna voda ključen element nove linije L'Occitane, pa na dogodku ni manjkala tudi penina. Vive la France!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Projekt podpirajo: