Zgodba o mojem mucu

Vse o živalih.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 157
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 12. Sep. 2006 20:09

Ohhh kako lepo! Meni je neznano kam izginilo že nekaj muckov...pa ravno takrat, ko so bili najlepši in malo odrastli :cry: Najhuje je bilo, ko je izginil muc, ki smo ga imeli 8let...do danes ne duha ne sluha o njem in dvomim, da se bo kdaj vrnil... :cry:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2376
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Sep. 2006 14:45

Res je lep, k da bi bil od naše Ajše mladič :) Ona je bela polperzijka, res ma dolgo belo dlako in tak lep nosek ( ne potlačen in ne tak, kt ga majo navadni mački ) in njeni mladički so bli taki, k je tale tvoj. No zdj je že par let sterilizirana. Obnaša se pa k ena damica al pa princeska :)

Mam pa še črno muco Simbo, k sva jo s fantom najdla že skor mrtvo na cesti, čist je bla bolna, dehidrirana, podhranjena...in sva jo nesla k veterinarju. Nafilal so jo z vsem mogočim in rekl, da je treba počakat, da vprašanje, če bo preživela. In je :) Zdj je res lepa, k ena pomanjšana panterka, drgač ji pa kr hudički švigajo iz oči, sam nagaja mi...kr skrije se npr. za vrata, lepo čaka in k grem mem, se mi obes na nogo...kao me ustraš :D Je živo nasprotje od une bele.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3779
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Sep. 2006 16:56

ja ja, teli mački so prou potuhneni :D moj mačk tud zmer napada njegovo mami, k je spet breja in pol se za neki časa potuhne, tok da gremo mi stran od njiju, pol jo pa spet napada :evil:
joj, kok mam jz rada moje mucke, sploh ne vem kaj bi, če jih ne bi blo .... ne predstavlam si življenja brez muckov :love:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1585
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 13. Sep. 2006 20:02

Jest sm tut čist nora na mucke. Sm mela pa tut eno dogodivščino z mojo: dobla sm jo staro ene 2 mesca in je že kuj drugi dan zginila medtem, ko je ponoči spala na balkonu, ki pa je čist zagrajen. Jokala sem cel dan in res tuhtala kam bi lahko kr zginila, preiskala vse pa nič... nakar proti popoldnevu medtem, ko sem jo že v nevem kero iskala vidim gasilce za katere zvem, da so prišli eno mucko iz kleti rešit. Zgodilo se je sledeče --> padla je iz 4. nadstropja skozi eno najmanjšo možno odprtino (še dons mi ni jasn) in iz strahu pobegnila skozi napol odprto okno v klet.

Mislm, da ni potrebno razlagat kok sm bla srečna k sm jo spet zagledala :)... sploh pa, če nebi točno takrat mem prišla sploh nikol nebi zvedla, da jo je kdo rešil. Višja sila :ja:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2376
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 13. Sep. 2006 21:04

Ja, ja, teli moji Simbi ga tud čist trga :D
Prov zanalašč pogleda na mizo (se dvigne na zadnje tačke) in prečekira, kaj bi lahko vrgla dol...pol pa s tačko vrže dol kšn daljinc, kemik oz. kar kol dobi, in pol mene pogleda in lavfa...hoče, da jo lovim, k se ji ful fajn zdi :D
Al pa, k ji mečem une njene miške (igračke), mi jih res vestno prinaša nazaj, k kšn kuža!
Včer sm ji pela eno pesmco z res nadležnim glasom in je bla ful jezna name...je zmer tko napihnena, postran prlavfala k men, kao jezna sem, nehi!
Uglavnem res mi popestri dneve s svojimi vragolijami.
Slika
Že prov zgleda vsa navihana, ane? :D
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 708
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 15. Sep. 2006 11:24

ma v bistvu je nas macek malo drugacn... in sicer ni meu jajck pa smo mislili da je muca in ko so sterlizirali so vidli, da ni muca ampak muc. in ma en vlki rez poces po trebuhu pa se enga povpreko od kastracije. pa se en x se je poskodavu ko je veni skakau pa se pozna kak so ga sivali. in ker je bel in roza koza odspodi pa zaj ko je pobrit se vse doro vidi ko pogledas.tk da trije sivi pa brez jajck pa dolgodlaki, pa vse njegove navade. more bit nas. ce pa po kakem cudezu ni nas... da so naklucja vse to... pa ga mamo vseeno radi :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Sep. 2006 17:05

Jooooj kok mata lušne mačkice, jaz bom tut mojo Lolo poiskala na kakšni sliki! Naša pa ful rada frca kšne aluminijaste kroglice od čokolade po sobi, pol jih pa lovi pa skače za njimi. Pa tut je navajena, da sklat kej dol iz mize. Pa če sm gor me pride iskat, da jo ven spustim, k ji dol pr starših ne rata, hehe :D

Pa naša skor nč ne mijavka, sam neki godrnja pa kruli :lol: Je mešanka z maine coon (čeprav ji ni videti, je navadna tigrasta mačkica) in te baje skor nič ne mijavkajo. Pa štorasta je tut mal... enkrat je padla par metrov dol iz stopnic k se je preveč zvirala :)
Pa k smo jo sterilizirat dali se je ful poredila, tko da se vsi prijatelji hecajo, da je bajsa :roll: :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2376
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 15. Sep. 2006 20:02

Ja sj moja je tud štor, res ji velikrat uspe, da pade iz stola al pa kavča, pa k se ji strga in lavfa po stanvanu, se dostkrat kam zabije in pol ji ni nč jasn :? Pa enkrat sm se kopala in mi je v bano padla :D
Pa tud se je zredila, k sm jo dala sterilizirat, špeh ji skor do tal visi :)

Slika
Evo še ena njena fotka...upam, da ni prevelka.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 18. Maj. 2007 20:14

ful lepa tale zgodba; moja je podobna, z eno velko razliko...
tud k nm je pršu en lep muci (smo tud milni d je mucka pa k smo ga kastriral smo ugotovil d je on). naši dve psički sta ga sprva preganjali pa ga nista marali, potem ga je pa mlajša vzela za svojga... ga mela ful rada, skrbela zanga k d bi bil njen mladiček, se igrala z njim, ga prenašala naokoli... vse je blo tolk perfect... do dons... k smo ga panajdl za cesto... avto ga je povozu :cry: n najhujš mi je blo pa vidt mojo kužiko k je kr stala tm pa gledala pa ji še zmeri ni nč jasn... ne more vrjet d njenga didija ni več meda nami... sj noben n more verjet... g ga vidm kuko leži na fotelju, izvaja akrobacije na okeski polici, se greje na avtu...
ja tko je... tkole se sprašujem kašn je sploh smisu d mam ljubljenčke k m pol tolk iz tira vrže č jih zgubim :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Maj. 2007 22:17

joj, somedbody, kokrat se jst to prašam...ampak vedno nove in nove vzamem h sebi, ker enostavno potrebujem žival ob sebi in res ne morem brez njih živet..
tud meni je vato povozil mucke, celo dva v enem mesecu, še skorej mladiča, ker sta ponesreči ušla na cesto...res mi je blo tok hudo :( en drug mucek, katerga sem mela pa najnajrajš do zdej je pa zbolel za mačjim aidsom in smo prepozno odkrili (je bil že čist na konc), tko da ko smo ga nesli k veterinarju pogledat kaj je narobe ker je bruhal skos in kri kakal, so nardili test in povedali da ima aids...najhujš je blo takrat ko smo ga mogli kar tam pustit :(
maje zgodbe so včasih lepe, včasih pa slabe....ampak vseeno me ne odtegne stran od njih, še prej zato ker rada rešim iz azila kakšnega mucka in vem da vsaj do takrat ko je živel je živel kraljevsko, kar pa ne dvomim tud za tvojega...naj se še tko bedno sliši, ampak jst ti res želim sožalje :( :bussi:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 22. Maj. 2007 10:25

uf, ko sem tole zgodbico brala, so mi šle kar kocine pokonc...

tudi eden moj bivši muc, se je dobesedno vdrl v zemljo. in takoj bi ga prepoznala, če bi kje zagledala oglas. bil je čisto preveč hiperaktiven in očitno je tistega dne na veliko zašel...

Vrni se na Živali

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov