Herbalife

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 06. Jan. 2012 15:17

Ma tele iz HL so isti kot usi prodajalci piramidnih sistemov.

Mam 2 kolega, obadva sta bla dost debela, en je shujsu s HL, drug z zdravo prehrano pa rekreacijo. No, in mu ta iz HL skos govori, da kako je HL ful oh in sploh, da ta "naravno shujsan" ne dela prov, da se mu bo poznal na zdravju, zato ker ne hujša pravilno :lol: ampak "naravni" se ne da (hvala bogu). In skos ko se vidta, se kregata okol HL (en jo hval, drug jo pluva)

Čim so dal sestavine u tablete pa šejke, pomen, da tm nekje zuni obstajajo naravne sestavine :)
Fantin
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 416
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 27. Jan. 2012 23:22

polly-polly napisal/-a:
Bershka napisal/-a:da bo pustila šolo in samo od tega živela.


jej, kok ji bo še žal ... :?

Folk dejansko to dela. Ženska, ki me je vpeljala v to, je pustila službo in se samo še s tem ukvarja. Pa sem se je komaj znebil, saj gre za pokvarjen način prodaje. Da ne omenjam tega, da je piramidni sistem pri nas prepovedan ter za to zagrožena kazen do 8 let zapora.

inaa napisal/-a:tko je s tem, mojo znanko je tole čist notr potegnil in je pustila službovanje na relativno visokem mestu in odprla firmo, ki se ukvarja z zdravo prehrano (ne izključno HL) in služi tam nekje okoli 2000 do 3000 eur na mesec + tega ji pripade še ogromno t.i nagradnih promocil (zastonj smučarski vikendi, križarjenja, potovanje itd itd..). Kdor vam bo reku da je to v bistvu ne delo, to ni res. Dela se velik, je pa res da delaš kadar želiš sam (torej če ti ustreza zjutrej do 11 spat, tut lahko) in pa razlika je v tem, da je v podjetju pozitivno vzdušje in se uspeh eden druzga podpira, v večini primerov ni foušije in nevoščljivost (kar je prioriteta v večini da rečem normalnih podjetij)..

Pa si jo vprašala, če ji v HL teče delovna doba? Kaj pa, če nekega dne zadeva ne boš več šla? Najbolje da nehamo biti učitelji, čistilke, delavci, gasilci, strojevodje, menedžerji, temveč se vsi ukvarjamo le še s HL in bomo živeli srečno do konca svojih dni.

Arsenal napisal/-a:Inna to da je šejk za redne kupce 35€ pa ne drži čisto. Sama sem kar dolgo kupovala pri svoji distributerki pa sem plačevala po 45€.

Si pač toliko naivna, da te ona nateguje in ti za drage denarce prodaja to reč. Misliš da ti bo ona povedala, kako sistem deluje? Če te podrobneje zanima, kaj je v ozadju, se oglasi preko zs.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 849
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 28. Jan. 2012 3:05

HL - Herbal Life... Half Life... :eek:
Če koga zanima kaj je res v ozadju...
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 111
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 06. Feb. 2012 11:18

naj povem še svojih kar nekaj izkušen s tem herba&co folkom
spodaj napisano se nanaša na zgolj na izkušnje in seveda obstaja tut normalen herba folk tak da tisti ki se normalni se vam opravičujem.

1. mislim, da bi na njihovih seminarjim jih moral prvo mal podučit komunikacije z ljudmi, ker če je kej bol nadležnega kot ta herba folk.

enkrat sm sedela v centru in prideta dva herba fantiča, ki sem ji takoj prepoznala kaj pač hočeta od mene in začneta z mirjenjem telesene maščobe itd... ponavadi bi rekla pač da me ne zanima in šla dalje, ampak tokrat sm bla glih prave volje (čeprav mogoče malo nesramno) sj ju začela malo bol podrobno spraševat o tehnikah merjenja katere matode uprabljajo, da sploh ne govorim ko smo začeli govorit o zdravi prahrani in treingu.... (ker sem pač sama izobražena v to smer ) bol ko sm vrtala v niju bolj sta se zapletala in na koncu postala že ralo osorna češ zakaj me vse to zanima....priznam....zabavalo me je.

naslednji primer:
tam kjer sem prej živela je nakaj nadstropij nižje živel eden od teh herba ljudi, ki me je enkrat srečal na hodniku, ko sem ravno prihajala iz treninga....najprej sva malo poklepetala potem pa se je začelo....ko sm ga vljudno zavrnila da me ne zanima mi je začel težit na kjerkoli me je videl, nikakor mi ni dal mira....vglavem močna mora

jz nevem ka nardijo s folkom ko grejo na tist seminar, ratajo čist drugačni, agresivni ne sprejemajo nič drugega kot herba resnico....pol je še najbolj smešno ko govorijo kak je treba odpret un za nove ideje mnenja... plus tega da mislijo da majo zj vso znanje tega sveta.

najbolj me moti pa to, da si nič ne dajo dopovedat ti harbovci....sploh ne poslušajo ka jih ti govoriš oni recitirajo svojo pesmico. ko začnejo o tem kak npr. Rafael Nadal to je mislim halo....prvo ko prvo a ga on vidi kak vsak dan to je...hb je itak korporacija in itak dajejo miljonska sredstva športnikom in ostalom kao pomembim, da promovirajo to.
drugo ko drugo Nadal je vrhunski športnik in itak da rabi drugačno prehrano.... vsi mi ostalo ki nismo vrhunski športniki in nimamo posebnih težav pa lahko z raznovrstno prehrano dobim vse kar rabimo....
folk je pa itak tak naivem danes da se ga da nategnat za vsako stvar.... sploh kar se kao zdravja, vadbe tiče....za tisti dner si raj kupi kakšno knjigo s tega področja je bolj pametno

folk manj in bolj zdravo jejte. več se gibite....to je to nobenih praškov in kemije ni treba....sam folk bi rad čudeže takoj v tem trenutku... to je edina star ki jo je treba v glavi spremenit
Uporabniški avatar
ricola
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 46
Na forumu od: 15. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ricola » 06. Feb. 2012 12:07

Imam čisto iste izkušnje kot ti agonistka.

Sploh ne spoštujejo tvojega mnenja.. Ter neprestano nadlegovanje čeprav jim lahko 10 x rečeš, da te ne zanima.
V njihove kroge so pridobili tudi mojega kolega, ki se zdaj hoče meniti le o tem HL, prej je bil pa super oseba, ki so ga zanima različne stvari.

Noben me ne more prepričat, da je prašek neznanega izvora - nelokalne sestavine boljši kot sadje in zelenjava iz bljižne kmetije.

Z njimi se strinjam samo glede splošnih smernic glede zdravja - raznovrstno, vzdrževanje ravni sladkorja v krvi, dovolj vode, itd. Vendar niso ta dejstva dovolj dober razlog, da bi človek zato šel po nepoznani bližnici - s praškom.
Raje poskrbite s preventivo, preden je potrebna kurativa in že zdaj si vzemite čas za svoje zdravje, za pripravo zdravega obroka, ...
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 416
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 07. Feb. 2012 13:47

Ojojoj, toti pa že malce pretiravajo s svojim oglaševanjem..Skratka, vedno - znova in znova..Sama sem tudi na to (kot tudi na ostale podobne "nategavščine") požvižgam. Ne verjamem ne v tole, ne kakšno drugo podobno varianto, še vedno verjamem le v šport (gibanje).

P.s . Vsakemu rečejo, da je zamaščen. Pa naj si ima človek normalno težo, nekaj kg preveč ali pa dejansko res spada med tiste s prekomerno težo... Ja seveda, za prodajo vse in za tiste, ki nasedajo takšnim in drugačnim zgodbicam ter verjamejo "v čudeže". :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 409
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 07. Feb. 2012 14:51

jaz sem imela nekaj časa HL, nato pa smo odkrili druge prehrambene dodatke (isto shake-i), ki jih ponavadi prodajajo v fitnes centrih in podobno, ki so precej cenejši in imajo več koristnih zadev notri in pa veliko manj sladkorja seveda.. ko vidiš primerjavo te skoraj kap :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1320
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 07. Feb. 2012 15:30

@agonistka, @ ricola, @T00mika, strinjam se z vami.

Kar se tiče težakov HL, takoj zavrnem te ponudbe.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 392
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 08. Feb. 2012 17:51

sem enkrat ponesreči šla na predstavitev herbalifa...ena največjih napak v življenju. Tam smo vsi izpadli debeli in zamaščeni ter takoj naslednjo minuto so nam hoteli prodati herbalife pri tem da nikjer prej ni nihče na glas cene omenil.....


se držim čim dlje stran od tega kot je le možno :)

sicer pa... če hoč shujšat (1,5 pa 0,9 mleko...) vudo pij... je cnej :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 08. Feb. 2012 20:54

Jp, najbolj je pa glupo, na kaksen nacin privabijo folk na te predstavitve. "Vabljeni, ce vas zanima dodatni zasluzek in zdrava prehrana." Nikjer ne omenijo Herbalife-a, ker ce bi ljudem omenili, za kaj gre, bi jih 3/4 manj prislo na te predstavitve. Pa zdrava prehrana kao. :roll: Na koncu ti pa itak povejo, da si nerelano zamascen in da seveda rabis HL, da bos zdravo shujsal.

Pred casom me je kontaktiral en znanec in me vprasal, ce poznam koga, ki ga zanima zdrava prehrana (:roll:). Da on isce poslovne partnerje v Ameriki in ce mu lahko pomagam navezati stike. Ko mi je povedal, da gre za HL, me je vse minilo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Arsenal
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 5. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Arsenal » 09. Feb. 2012 16:40

Jaz ga jemljem, pa sem kar zadovoljna. No razen cene, ki pa je previsoka za moje pojma. Proti izdelku nimam nič, me pa moti odnos teh prodajalcev. Sama naročam kar na spletu.
Jožica1 mi lahko poveš za kateri izdelek gre? Ker bi bila tudi sama vesela kakšne cenejše alternative :D
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 439
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 16. Feb. 2012 21:53

Imaš cel kup spletnih trgovin s športno prehrano, ki prodajajo kavlitetnejše in cenejše beljakovinske šejke. Malo si preberi sestave, preberi kakšne članke, da boš vedela, kaj sploh potrebuješ (ali rabiš nadomestek obroka, po treningu, pred spanjem...), pa boš sigurno našla kaj zase.

Mi je pa vedno hecno, kako v svojih reklamah, internetnih straneh nimajo nikjer podane sestave in hranilne vrednosti. Saj to je najpomembnejše pri takih izdelkih.
NejcH
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 23. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a NejcH » 23. Feb. 2012 19:59

Ker ste že ravno načele to debato..nobom rekel, da so HerbaLife izdelki slabi, ampak meni osebno se zdijo teli precej kvalitetnejši. Tole je recimo najbol prodajan produkt za ženske in vsaka, ki se mal spozna na prehrano bo hitro dojela koliko je ura. Lahko vzamete post kot nadležno reklamo, nebom zameril in ja, sem distributer za te izdelke, ampak živimo v informacijski dobi in samo delim kar mislim, da je dobro tudi za druge. lp
http://frontpage.bhipglobal.com/europe/ ... mixer.aspx
NejcH
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 23. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a NejcH » 23. Feb. 2012 20:01

Aja pa če bi katera želela brezplačno lahko pošljem testerje po pošti, da se proba. Samo naslov pustit pod zs. lp :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Feb. 2012 20:03

vsaka, ki se mal bolj spozna na prehrano, tega NE BO kupovala, ampak bo posegla po sveži prehrani.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov