Liga prvakov 2007/2008

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali spremljate Ligo prvakov?

Da.
28
80%
Ne.
7
20%
Skupaj glasov : 35

Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 510
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 23. Maj. 2008 8:53

hehe, jz sm pa z rezultatom ZELO zadovoljna, mi gresta pa vseen Ronaldo in Rooney na živce...Ronaldo je po izgledu točno tak, kot kakšen šiptar, ki jih je polno na naših gradbiščih, tko da ne vem, kako ga označujejo za oh in sploh lepotca...Bolj očem prijazen je Ballack pa še kšn bi se najdu.

Van der Saar je pa tko al tko najbolši golman :gut:
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 149
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 24. Maj. 2008 10:07

Zverinica se strinjam s tabo!
Ballack je res greha vreden!!!
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 24. Maj. 2008 11:07

No jaz mislim, da je angleška liga v zadnjih letih zelo napredovala in, da ne igrajo več tistega tipičnega "angleškega" nogometa, ki smo ga bili vajini. To lahko pripišemo tudi temu, da v angleški ligi igra vse več tujih nogometašev, ki so zelo kreativni, na sredini tekmi se je videlo, da je zelo veliko kratkih podaj, lepih akcij itd.
Je pa po rezultatih sodeč ali po statistiki če vam je ljubše, da je v tej sezoni bila angleška liga najmočnejša, kar priča tudi sredino finale.

Kar se italijanske lige tiče pa vsi vemo koliko je ura, dajo en gol potem se pa zaprejo in do konca ta gol branijo res super za gledalca, prava paša za oči....

Jaz osebno zelo rada gledam špansko ligo.

Primerjati Cristiana Ronalda z šiptarjem je pa izredno neprimerno. Pa ne, da bi sedaj jaz tukaj Cristiana branla (pač sej ne gledamo kako izgleda, ampak kako igra nogomet). Pa puste že ti šiptarje, pa bosance itd. na miru, ker to sploh ne sodi pod to temo.

Cristiano lep ali grd, vzvišen, razuzdan itd. igra odlično in je trenutno eden od boljših, če ne najboljši nogometaš na svetu. To ni na mojem zelniku zraslo ampak o temu pričajo vse nagrade, ki jih je prejel zadnja je pa zlata kopačka, za najboljšega strelca.

Pravična ali nepravična zmaga Man. Uniteda, če pogledamo celo sezono je prav gotovo pravična.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 947
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 24. Maj. 2008 11:27

Ekipi ki sta igrali v finalu sta mele več sreče ko pameti da sta tja sploh prišli. Sej se je vidlo lani kako močen je Manchester z praktično isto ekipo, ko so fasali gladko v Milanu. O ligah pa ne bi, ker bumbarska otoška liga sploh ni gledljiva. Serie A je vedno bla in bo n.1. Vsak, ki ve kaj je pravi nogomet ve, da se le ta igra samo v Italiji in Španiji. Ostalo je več stopničk nižje kar se kvalitete tiče.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2140
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Maj. 2008 11:31

rdeča mašina..se meni zdi da ti raje gledaš taktični nogomet (šah kot ga poimenuje Jochie....za laične gledalce negledljiv nogomet) kakor odprto igro polno preobratov :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1320
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 24. Maj. 2008 11:54

the big red machine napisal/-a:Ekipi ki sta igrali v finalu sta mele več sreče ko pameti da sta tja sploh prišli. Sej se je vidlo lani kako močen je Manchester z praktično isto ekipo, ko so fasali gladko v Milanu. O ligah pa ne bi, ker bumbarska otoška liga sploh ni gledljiva. Serie A je vedno bla in bo n.1. Vsak, ki ve kaj je pravi nogomet ve, da se le ta igra samo v Italiji in Španiji. Ostalo je več stopničk nižje kar se kvalitete tiče.


Manchester se je letos kar dobro okrepil, Tevez, Hergraves, Nani in Anderson so dvignili ekipo na višjo raven.
Serie A je bila dolga leta najboljša liga, recmo od 1985 do 2005, takrat je pa žezlo prevezela angleška. Nemška, španska, italijanska in francoska liga, obračajo manj denarja in posledično so zadaj. V devetdesetih letih je blo pa denarno najbolj v Italiji, in zato so vse zvezde tistega časa se preizkusile tam.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov