Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 24. Jul. 2015 17:48

Ena trda glava je hudič ko imamo pa dve je pa še težje. Če nočeta razumet o čem sem jaz pisal vama ne morem pomagat, in vama tudi ne mislim še enkrat obnavljat ker imam bolj pametne stvari za delat kot se jebat z vajinima trdima glavama. Jebiga po forumu ste lahko vse princeske upam da ste v realnosti tudi take. In svaka čast moškemu ki vaju bo prenašal, sigurno bo imel kazalec večji od prstanca ....
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 24. Jul. 2015 18:43

Čuftika: Mislila sem na bolezenska stanja, na katera se ne da v celoti vplivat, ne na pomanjkanje higiene.

Aha, evo, si me spomnila ... še ena reč: moj fant mora bit vegan. Trenutni je. In feminist. Tudi trenutni je. (Se zavedam, da ta dva pogoja zelo omejita moje možnosti, če bi bila samska.) :mrgreen:

capo di banda: O, a takole direktno žaljiv si tudi? :mrgreen: Moje vprašanje je bilo, kaj bi tebi podobni konkretno radi imeli od odnosa.
Glede na to, da si se vključil v pogovor in razen tega, da nekateri iščejo nemogoče in da so vse ženske iste (vse ženske zalezujejo svoje partnerje med tem, ko so le-ti na pijačah s kolegi) in da po nekaj mesecih itak nimaš s punco več o ničemer govorit, nisi povedal drugega, kot da ti ni za hodit na forum, bi rekla, da rabiš punco, ki se bo sposobna soočit s precej nekoherentnosti in nesmislov ... :wink:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 24. Jul. 2015 21:36

Capo, hvala enako, kapo dol tisti, ki bo s tabo zdržala več kot par mesecev. Zelo me spominjaš na prejšnjega partnerja, po razmišljanju. Resnično upam, da imaš ženski vsaj v seksualnem smislu kaj za ponudit, ker če ne, je potem resnično kriza v vsakem smislu te besede. :idea:
Namesto da bi postregel s kakšnimi protiargumenti ali pa vsaj poskusil kaj v tej smeri, označiš žensko, ki ni po tvojem godu za trdo glavo. A ti mora ženska samo kimat ali kako? Pa za štedilnikom stati in ko ti prideš domov se postavit "mirno" ali?

No, bilo bi idealno da bi moj bodoči bil vegeterijanec, vendar tudi če ni, nič hudega (mesa mu ne mislim pripravljati). Zavedam se da mi to morda omeji izbiro, pa vendar, ne bom počela nekaj kar je proti mojim načelom, samo zato da bi komu ugajala...

Pravtako je zaželjeno, da nima pri 25-ih ali 30-ih libido na nuli ali v njeni okolici, ker z leti potem libido še dodatno upade pri moških. Pri ženskah je ravno kontra, vedno bolj vemo kaj si želimo in kaj nam ustreza...

Sej konec koncev si vsak srečo sam kroji in če lulaš proti vetru, je zelo verjetno da se boš polulal :D
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 24. Jul. 2015 21:53

In natanko kaj vaju je prii mojem besednjaku zmotilo ?
Jebiga je film, jebat to verjetno vesta kaj pomeni in ni kletvica. Trda glava pa tudi ni nič, to je izraz nasproten od odprte glave v prenesenem pomenu ...
Tako, da ne vem kje tiči problem in ja sta obe trde glave, ker če nočta dojet o čem sem pisal sta pač še kako trde glave in sožalje moškemu ki vaju dobi. Kakor koli veselo opravljanje vama naprej želim v tej temi lepi princeski, sigurno vidvi z smsi pa ne preverjate ne naš pa ni tak :D. Pa čufika če hočeš imeti zajca v postelji mu kar začni meso pečt, ker od zelenjave bo še manjši libido... edino če bo cele dneve na zelju.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 24. Jul. 2015 22:04

Mene konkretno je zmotila samo užaljenost in odnos, ko napišemo kaj ko ti ne ustreza. Ne spuščam se v psihoanalizo ljudi s foruma, tako da če je tebi fajn v lajfu je to najbolj pomembno.

Glede predsodkov o mesu in vegeterijanstvu pa je škoda zgubljati besed. Zajc se prehranjuje z rastlinami kokr jz vem :D
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 24. Jul. 2015 23:07

capo di banda: Uhu, buhu, a zdaj se počutiš dobro? Se ti zdi, da si nekaj dosegel, ker si nesramen? A ti je lulček zrasel ob tem? Te noče nobena preverjat, kje da si, te tako zelo moti to ''preverjanje'', da ga povsod vsiljuješ? :mrgreen:

Res patetično ...

Anyway: Vegani in vegetarijanci imajo v povprečju nižji delež telesnih maščob, manj zamaščeno ožilje, hitrejši krvni pretok, boljšo erekcijo in njihova sperma ima boljši okus. Preverjeno.

Sicer pa je najboljša stvar, ki jo moški lahko naredi v postelji, želja po zadovoljitvi ženske. Glede na to, da so vegani in vegetarijanci navadno bolj altruistični, ker premorejo sočutje do živali, si težko predstavljam, da bi se spuščali na nivo, kakršnega vnašaš ti na ta forum, CDB.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]