Star 22 let in še nedolžen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1778
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Avg. 2010 20:48

Pa ti si stvarno lud majketi..... :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Avg. 2010 20:50

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Avg. 2010 20:55

^^ :lach:
Poudark na "mal"..eni so pač "več". :P
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7043
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 06. Avg. 2010 20:57

Navsezadnje je biti malo nor normalno.Tako da je meja norosti avtomatsko zvišana :)
The world is as you are.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Avg. 2010 20:57

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1341
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Avg. 2010 21:03

somehow napisal/-a:V to deklico bi že tak bil zaljubljen čist, če bi se mi to zgodilo pol leta nazaj, zej sm pa mal v dvomih, kr grem za 2 mesca na erasmus, pa zdi se mi, da zdej ko vem te ''fore'', mam tisti bedn občutek, da bi lahko malo boljšo dobo.



halo, najprej se probaj zaštekat s tole, potem pa ciljaj relativno "višje". /Očitno ta punca ni zate. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1778
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 06. Avg. 2010 21:14

Horus kaj ti tud kr si pr babi takole filozofiraš?

"Slavoj Žižek p0w4h" pa to....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Avg. 2010 21:15

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
nmojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 6. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nmojca » 07. Avg. 2010 1:44

Tole je odgovor za somehow-a in druge v podobni situaciji...o moških in nedolžnosti

1. kljub splošnim družbenim prepričanjem, so okoli vas, med vašimi znaci, sosedi, ljudmi po ulici..moški, ki niso imeli spolnih odnosov; ki so starejši od 22 let. To so popolnoma normalni tipi (ne zgledajo nič bolje al slabše od tistih, ki so imeli/majo spolne odnose). Včasih jih to muči, včasih ne. O tem ne govorijo.

2. Vsak od teh moških lahko kadarkoli, ko se (zares) odloči, dobi žensko- samo odvisno kakšno. Ampak, ko moški izbirajo resno partnerico so zelo zahtevni (pomoje zahtevnejši od žensk).

3. Kaj je razlika v biti nedolžen in biti izkušen? Razlika ni fizična (moški nimajo deviške kožice), je pa psihična. Erekcija se dogaja v glavi. Za moške je prva spolna izkušnja pomembna. Pomembno je, da je pozitivna.

Somehow dobro si opisal razliko med nedolžnim in tistim, ki izgubi nedolžnost "ker to delajo vsi". Prej, ko si bil nedolžen, si gledal na ženske kot nekaj kar je sveto. Veš kakšno bogastvo je spoznati nekoga takšnega? V nekem smislu je taka prva veza čista, brez spomina na slabe izkušnje, in če gresta oba partnerja od začetka dovolj počasi (od začetka je potreben čas- ja, tudi za moške, čeprav težko priznajo) se spolnost sproti nadgrajuje in spolnost postane užitek (velik lepše kakor si si pred tem predstavljal v domišljiji). In jaz sem ženska in ja, kot je horus napisal na forum, moški dejansko morajo vložiti več truda, da zadovoljijo žensko, ker je anatomija nekoliko bolj zapletena:) in je različna od ženske do ženske. In zato je potreben čas, ki se šteje v mesecih!

Ok, kaj več pa še kdaj drugič. Bistvo je, da je odkrivanje prve spolnosti z nekom lepo in ko se odločite za to, si vzamite čas (mesece!) in osebo, ki vam nekaj pomeni. Počasi odkrivajte, sledite svojemu tempu in nič ni prepočasi! Vmesne stopnje, ki se jih naučite se morajo malo tudi uležat in zvadit. Moj fant je bil devičnik (27 let) in prelep občutek je, da vem da je ta moški samo moj, da ne premišljujem v postelji s kom vse pred mano je počel to kar sedaj počneva midva in da mi ga ni potrebno pošiljati na Hiv testiranje:) In res lepo je, da sva spolnost v vezi odkrila skupaj, da je na nek način samo najina...in lahko povem, da se mi zelo velikokrat zdijo nasveti kako biti boljši v postelji že povsem dolgočasni v primerjavi z dinamiko, ki jo imava sedaj midva. Je bilo pa potrebno v to vložiti čas in delo (oba sva bila začetnika) in je to še dodatna vez med nama. Je pa noro lepo, ker vem, da on pripada samo meni in jaz samo njemu!
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 239
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 07. Avg. 2010 11:24

Ok, da še jst malo odgovorim na tvoje trditve :)

Razumem, kaj hočeš povedati in se z nekaterimi trditvami tudi deloma strinjam, a ne povsem. Prvo se moraš sprijaznit, da je to samo tvoje mnenje, ne pa sveta resnica. Dvomim, da imaš že zadosti izkušenj, kot hočeš sam pokazat, da poznaš vse odgovore….niti o ženskah ne veš vsega, ker noben moški ne more brat ženskam misli in zato jih ne more povsem razumet in vedet kaj jim paše bolj kot to vejo same, kot tudi ženke tega ne moremo vedet za moške. Drugače pa sm tudi jst podala samo mnenje z mojega vidika, kar ne pomeni, da to velja za vse ženske :wink:

Poznam tipe, ki so svojo žensko osvojili, čeprav so se samo nanjo fokusirali……edn se bo ravnokar poročil s svojo pupo. Tako očitno pri nekaterih to deluje :wink: če jst vidim, da se tip ozira za več ženskami, pri meni zgubi točke, ne pa pridobi. In ali je fokusiran nate ali ne, se opazi. Ker jst fokusiranje na eno žensko jemljem tako, da ga ta res zanima, da ni samo za ons, kar je za tiste, ki hočejo kaj več kot avanturco, boljša izbira. In ne, to, da ti je nekdo všeč, ni nujno, da privede do tega, da celo svoje življenje spleteš okoli te osebe. če si ti morda to delal in se si opekel in zato gledaš tako cinično na celo žensko populacijo in resne zveze, to ne pomeni, da tudi za ostale ne bo delovalo :wink: (tako mi vsaj deluješ, dopuščam pa možnost, da se motim, ker te ne poznam osebno, me pa zanima, kaj je razlog tvojega cinizma in pesimizma) Imaš pač tipične moške argumente :wink:

Se strinjam, da tip, ki je v teh letih še nedolžen, lahko nekaterim deluje čudn ali sumljiv, da kaj je z njim narobe, da ni še nobene dobil. Vsekakor pa mu tega ni treba okoli govorit, pa je problem rešen. Nekaterim ženskam pa se to zdi celo fajn (v eni temi se je o tem že debatiralo). Tudi nekaterim moškim seks pomeni kaj več kot samo nagon in si hočejo najprej kako res dobro punco dobit, prej ko se v to spustijo (to se dogaja, tako da ne teži, da ni res……tisti, ki to delajo, tebi tega že ne bojo šli govorit :wink: ). Tudi ženske, ki so v teh letih še nedolžne, se nekaterim zdijo čudne, tako da ta stereotip ne velja povsem. Po vsej sili hotet izgubit nedolžnost (ali kaj drugega naredit) samo zato, ker misliš, da moraš, ker misliš, da so bsi ostali to že naredili, je neumnost. kar delaš, narediš zase, ne pa za druge. če pa te je sram, da ti tega še nisi naredil, potem pač molči. nihče te ne more prisilit, da o tem govoriš okoli.

Posploševanje je vedno slabo….tudi v primeru žensk. Ne metat vseh v en koš, ker potem lahko ravno na ta račun kako dobro izgubiš, ker jo tretiraš tako, kot misliš, da bi moral vse. Da me npr. mene moški zainteresira, mi mora pokazat, da sm mu všeč. Jst sm do ljudi nezaupljiva in nimam toliko samozavesti,da bom šla osvajat nekoga, za katerega ne bom prepričana, da sm mu všeč. Da ohrani mojo zainteresiranost……ja, za to pa mora bit tip zanimiv :wink: če je dolgočasen, valda ne bo nič. Ne vem, kaj deluje na druge ženske, vem pa, kaj deluje name. In če obstaja vsaj ena ženska, na katero deluje nekaj drugega kot na večino, jih obstaja takih žensk lahko tudi več :wink: kakšna sm jst in kaj meni paše, pa vem samo jst. Na živce mi gre, ko me nekdo skuša prepričevat, da sm ziher taka kot vsi ostali, tudi če me sploh ne pozna in vem, da ni res (to trenutno ni letelo nate :wink: ).

Še enkrat…..interesirat se za eno osebo ne pomeni, da se ji moraš metat pod noge in ji takoj izpovedat ljubezen ipd. važno je, da ne letaš okoli vseh, pa da tej osebi pokažeš, da te zanima (npr. greš na dejte, ne pa da se takoj spraviš v posteljo, nato pa čao bejbi). V prvih 15 (in tudi več) minutah pa se itak komaj spoznavaš, da vidiš, ali ti je oseba tudi karakteralno všeč, ali ne. No, če mi tip ni všeč vizualno, potem itak ne bo nič….me z nobeno igrco ne bo pripravu do tega, da bi dobil od mene kaj več kot prijateljstvo. In to običajno tudi povem (ne vlečem tipov za nos ali za denarnico :wink: ). Vsekakor pa če hoče tip osvojit žensko, mora bit privlačen, kar pomeni, da mora bit primerno samozavesten (to ne pomeni, da ženske gleda zviška, ker to je aroganca, ki pa je odvratna, niti ne pomeni, da igra neke igrce. Pomeni le, da se zaveda samega sebe in si je všeč tak, kot je, in se je pripravljen tak tudi drugim pokazat oz. se »ponujat«, če si sposodim tvojo teorijo, da gre v teh primerih le za ponudbo in povpraševanje :) ), simpatičen, zgovoren, nasmejan. Pomoje je ta tip (somehow) bil samo premalo samozavesten in ga zato ženske niso opazile kot potencialnega partnerja. Zato je izpadu samo kot dobr frend.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Avg. 2010 15:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 4 krat.
Eugene
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 19. 4. 2010
Kraj: Rimska cesta

Neprebrana objavaNapisal/-a Eugene » 07. Avg. 2010 17:31

Horus napisal/-a:
...moje mnenje temelji na izkušnjah moških s celega razvitega sveta...



Kako lahko tvoje mnenje temelji na mojih izkušnjah?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Avg. 2010 17:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 239
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 08. Avg. 2010 15:51

Horus napisal/-a::top: za verjetno najboljši post spisan od ženske na tem forumu, kar sem jaz tu.

Ampak moje mnenje temelji na izkušnjah moških s celega razvitega sveta in seveda na lastnih, kar mu malček zviša kredibilnost.

Štos je v tem. Če si ženski všeč, se morš ornk potrudit, da zaj*beš situacijo, in lahko "zmagaš" tudi z najbolj debilnim pristopom. Če pa ženski nisi všeč na prvi pogled, pa je potrebno malček čaranja, da ti karkoli uspe. In ravno glede tega čaranja ženske ne znate dajati nasvetov.

Ti seveda ne vidiš, da se tip ozira za več ženskami, bo pa on vedel, da nisi ti njegovo "edino upanje" in bo zato bolj sproščen, samozavesten itd.

Fokusiranje na eno žensko nima veze s tem, kaj od nje hočeš. Lahko se fokusiraš za resno zvezo, lahko se pa fokusiraš za ONS. Fokusiranje pomeni preprosto, da se ukvarjaš z le eno samo žensko. In tudi ne pomeni nujno, da si spleteš celo življenje okoli nje.

Na žensko populacijo ne gledam cinično. Povprečna ženska je definitivno pametnejša od povprečnega tipa. Gledam pa cinično na določene kurje (ne ženske) lastnosti in na posameznice, ki jih izkazujejo. Na resne zveze pa definitivno ne gledam negativno na noben način. Sploh zato, ker jih preferiram pred drugimi oblikami zvez.

Sicer pa, jaz sem se opekal (opekoval?) pri puncah predvsem zato, ker sem pokazal/povedal, kaj mi hodi po glavi in se do njih obnašal tako, kot sta me naučila *drumroll* mama in hollywood :P

Tipični moški argumenti glede te teme bodo pa bolj natančni, od tipičnih ženskih, že zato, ker je tipičen moški v življenju poskušal ujeti več žensk kot tipična ženska ;)

Če je tip pri teh letih še nedolžen, to ponavadi grozljivo vpliva na njegovo samozavest, in ravno to je problem. Nedolžnost sama po sebi itak nima veze.

Posploševanje je najbolj osnovni način, na katerega možgani delujejo. Tako kot morajo povprečnemu Slovenceljnu npr. Rom, črnec ali Bošnjak dokazati, da NISO taki kot stereotip o njih, tako mora ženska meni dokazati, da ni taka kot večina. Po drugi strani pa nekateri (večina?) moški preferirajo, da njihova ženska JE taka kot večina, tako da je to odvisno od okusa.


In to tretiranje ene, kot tretiraš vse, je odličen recept za uspeh. Seveda boš pri nekaterih tudi pogorel, ampak na splošno pa bo šlo veliko bolje, kot če bi poskusil za vsako iznajti nek način, ki bi bil pisan točno njej na kožo. In to ravno zato, ker, za razliko od tebe, ki praviš, da ne boš šla osvajat nekoga, za katerega nisi prepričana, da si mu všeč, moški tega luksuza pač ne moremo igrati. Zato si pač sestaviš en pristop, ki funkcionira (ogrodje), potem ga pa sproti dopolnjuješ in predeluješ glede na njene odzive. In ja, morda veš, kaj deluje nate, vendar pa tega tip, ki te osvaja, ne ve, zato lahko a) ugiba in najverjetneje pogori ali b) privzame en model, ki deluje pri večini, in ga potem rahlo spreminja on the fly.

In nisi ZIHER taka kot vse ostale. Obstaja pa velika velika verjetnost. Je pa smešno, kako vsaka ženska misli, da je pa ona popolnoma drugačna od ostalih žensk xD Če bi bilo to res, jebači ne bi obstajali, nedolžni 30-letni geeki pa prav tako ne :P

Še enkrat, letanje okoli vseh se pa res ne izvaja tako, da bi vsaka za vsako vedela, razen če si ali uberjebač, ki to lahko izvede, ali pa totaln lolek.

In seveda, da se spraviš takoj v posteljo, ko je to mogoče. To je vsaj povratna informacija, da te ženska ne izkorišča za kavice, kosila itd. :P Samo neumni verjamejo na besedo ;)

Samozavest je boljša od arogance, definitivno, ampak aroganca je pa boljša od nesamozavesti ;) Jaz sem verjetno najbolj arogantna oseba, kar jih poznam, ampak le do tistih, za katere se mi ne zdi, da so na istem nivoju kot jaz. Npr. ko mi je kliknil, kakšna Tananda dejansko je, je velika velika večina, če ne vsa, moja aroganca do nje izpuhtela, zdaj se pa mava prav fajn.

Štos je bolj v tem, da večina folka jemlje za arogantnega vsakogar, ki je prepričan v to, kar govori, v to, kar verjame itd. Se pravi, če nisi ovca, si za ovce arogantnež by default. Ali pa profet xD

Ponudbo in povpraševanje lahko posplošiš pri moških le na jebače, ker na povprečnega tipa je povpraševanja bolj malo (beri 0 do -10 :P).

Da pa zaključim s temi igricami, ki jih omenjaš - ne gre se za igrice same. Velika večina teh igric je itak povzetih po ženskem obnašanju do svojih "snubilcev". Gre se za to, da ostaneš zanimiv in izziv. In z odkritostjo ne ostaneš nobeno od tega, zato moraš vsaj na začetku malček glumiti :P

Kot rečeno, če si ji všeč že na prvi pogled, itak ne moreš popušit, če pa ji nisi, pa je potrebno malo več čirul čarul ;)


počasi s komplimenti, da se mi ne boš še priljubil! :D čeprav arogantnih ljudi ne maram, tako da itak ne bo nič, če si tudi v resnici tak :wink: tisti, ki imajo svoje mnenje, niso nujno arogantni. in vsak, ki ima mnenje, verjamem, da vanj več ali manj verjame in da se mu zdi, da je pravilno. arogantni so tisti, ki mislijo, da je to sveta resnica, ne pa samo njihovo mnenje, in kot tako ga hočejo tudi drugim vsiljevati. ti pa mi grejo na živce. sej tisti, ki nikoli nimajo mnenja oz. jih nič niti ne zanima, pa seveda da slučajno ne bi o kom kaj rekli, ker se te to itak ne tiče, mi tudi niso zanimivi.

spet...ti si prepričan, da tvoja mnenja temeljijo na izkušnjah vseh, kar ne pomeni, da je to res. morda si si kaj prebral in se pozanimal, ker se mi ne zdi, da si ravno "od danes" :wink: , ampak vseh ljudi ne poznaš, torej ne temeljijo na izkušnjah vseh :wink: in še to upoštevaj.....ljudje smo si različni, a enaki ptiči skup letajo, tako da tudi ti verjetno imaš neko svojo omejeno družbo s tebi podobno mislečimi, kot vsi ostali ljudje. tako da takih, kot sm npr. jaz, verjetno niti ne poznaš. tudi ko si se opekel, hja, shit happens....pač si spoznal napačne :wink:

ne strinjam se, da ne morš zafrknit, če si nekomu vizualno všeč. lahko ji tvoj karakter ali miselnost ne bo všeč, pa se bo zadeva končala tam, če ženska ne išče le ons. če mi nekdo vizualno sploh ni všeč, mislim, da je nemogoče, da bi kaj bilo....če mi bi bil ful fajn, bi pač bila dobra frenda, to pa bi blo vse. če pa je nekdo povprečen, me mora očarat s karakterjem :wink:

se opazi, ali nekdo žensko res osvaja, ali je bolj tako......dej mi takoj razlog, da sm še tu, drugače grem k drugi :D je pa res, da je večina fantov res takih. če ne takoj pokažeš interes.....pa pa :wink: to je po svoje v redu, ker potem veš, da niso zares zaiteresirani zate in da kaka resnejša zveza z njimi verejtno ne bi bila mogoča. v glavnem....čista izguba časa. seveda, če nekdo išče ons, je res brez veze se na eno osebo fokusirat, razen če je ta oseba res nekaj posebnega :P

meni si se zdel precej kritičen do žensk. torej...ali gledaš na vse tako "z viška", ali pa se ti zdijo skoraj vse ženske neumne? :?

se strinjam glede posploševanja, vendar tako narediš krivico ogromno ljudem in lahko tudi kakšne zanimive na ta račun prezreš :wink: torej se ga je bolje izogibat. čeprav vem, da je to najbolj enostavno, kot pa da poskušaš vsakega človeka posebej razbrat in razumet.

niso vsi moški veliki osvajalci, in tudi nekatere samozavestnejše ženske (oz. jih je takih vedno več) osvajajo moške, tako da je to bolj stereotip, da mora nujno moški osvajat in da nima izbire. nekateri se obnašajo, kot da bi bili najlepši na svetu in si še kako privoščijo izbirat :wink: vsekakor pa nek stil ala Hitch, ki bi deloval na vseh ženskah, ne obstaja. jst bi prej priporočala, da nekoga malo opazuješ, da si tako ustvariš vtis o tej osebi, potem pa greš v akcijo :wink: ampak ok, lahko se tudi ravnaš po enem planu, vendar ti mora ta ustrezat, moraš bit samozavesten, ker drugače ne bo deloval (hočem reči, da nek pristop ne velja za vse moške, ker ne bi bili vsi uspešni).

he he :D pomoje si kar skoraj vsak človek misli, da je drugačen (boljši) od ostalih, na koncu pa so si vsi presenetljivo podobni :D ampak vseeno je vsak po svoje poseben. človeška osebnost je zanimiva stvar :wink: sebe se precej poznam (100% se pa pomoje nobedn ne), tako da res lahko rečem, da je zame žaljivo, ko me skuša kdo prepričat, da sm ziher taka kot vsi ostali, čeprav vem, da nism.

nekateri se raje prvo spoznajo malo boljše, predn grejo v posteljo. nekateri pa takoj, kar spet ni garancija za kako zvezo ali da ji je tista oseba res všeč....lahko so samo tako horny :D kako pa bi lahko komentirali tiste, ki so v zvezi z nekom, samo zato, ker je npr. bogat ali ker jih vozi kam okoli in na večerje itd.? ne da ga imajo tako rade, ampak bolj cenijo korist, ki jo imajo od tega, kot pa svoje telo in same sebe (vsaj jst tako gledam na to). res pa je, da ima tudi tip pri tem korist :wink: hočem reči, da ni nujno, da če se ženska daje dol s tipom, ji je ta nujno všeč in da ga ziher ne izkorišča....na svoj način :? lahko pa si plačata vsak svojo pijačo oz. večerjo, pa se lahko prvih par dejtov samo spoznavata :wink: ni nujno, da mora tip vedno vse plačat.

res povraševanje pri povprečnih moških ni tako visoko kot pri tistih priljubljenih, ampak včasih lahko najboljši deal skleneš tudi pri najmanjšem povpraševanju :wink: čeprav gledano statistično spet ni tako, ampak ok. treba je bit optimist :D vsekakor lahko vidiš tudi pare, kjer je edn precej lušn, drugi pa ne, tako da očitno na koncu ni vse odvisno od videza, ampak tudi drugih stvari (ne, niti samo od debelosti denarnice :D , ampak sm mislila na karakter).
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 08. Avg. 2010 16:12

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov