Poroka

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 20. Maj. 2015 23:29

Lani tipična ženska sarkastično nastrojena in odkrivanje tople vode ...
Kaj ima tu vezo zgodovina, ne vem ? Saj včasih so tudi čarovnice zažigali, pa tudi za volilno pravico "ste" se borile in ste končno v drugi polovici 20 stoletja to dočakale ... Potem se držimo po tvojem starih običajev in ženske ne volijo več ali kako ? Ali je tukaj dvosmerno ko vam ugaja dajemo prav temu kar je bilo, ko pa vam ne ugaja bo pa sedanjost kar prava ? :D No da gremo nazaj v sedanjost kjer bi morali tudi biti in malo pustimo tvoje zgodovinske bukve :D

Za začetek dejstvo moški so bolje plačani za isti položajih in zaslužijo več kot ženske(po večini seveda). Tako, da neko povprečje lahko gladko trdim da v večini zakonov največ hrane (denarja) prinese moški... Se strinjaš ? Ali bo tudi tukaj kakšna tvoja feministična izjava ? Zakaj pišem to ker imam dva kolega malo čez 30 ki sta obadva kar dobro popušila na sodišču po ločitvi ... Tako, da zakaj tist kos papirja ? Nam moškim ne koristi čisto nič, ženskam pa povečini kar koristi ker je to ubistvu neka življenska varnost. Ker če gremo še malo v tvojo ljubo zgodovino moški smo samci, za razliko od ženske ki rabi vodstvo in varnost. Ker dejansko vse te starejše samske so roko na srce že čisto zgubljene en primem imamo tukaj recimo čuftika (ki je že pred enim tednom rekla da ne komentira več samo smo ji tak pekel da ne more prenehati) (pa naj se še tako grdo sliši) samo ona po večini komentira po celem forumu in po večini pizdolira čez moške in kako ji ni ravno za otroka in sto in ena ovira v glavi. Ker biološka ura se izteka ... nam bo špricalo do smrti magar če kot Emeršič pri 50 ali pa 60 naštepam froca. Ampak ženske po večini takšnega časa nimate zato že prej rabite neko varnost da bo ostal z mano. Zato pa tudi ko si z vsako po par letih začnejo kot žabe po dežju "kvakat" o poroki malo zaradi prijateljic po večini pa zaradi varnost in otroka, ker kvazi če me že zapusti mu pa na sodišču pol premoženja pihnem pa še do 18 bo moral plačevati po 300 evrov na mesec za otroka. Tako, da v sodobnem življenju vi rabite varnost in ne mi, tako da ni si treba metati peska v oči. Pa ne mi sedaj napisat kdo koga zaprosi ? Ker si bila že dosti sarkastična, ker začnete vi nabijat in potem ko vas končno zasnubi pa presenečenje pred prijateljicami... Seveda svaka čast moškim izjemam ki to storijo sami in si to vestno želijo. Samo zase vem da se ne bom poročil ker nisem jaz ženskam banka da čez čas ko pa nebo več te privlačnosti in bo kreganje bom pa ob pol premoženja :D zaenkrat tako neumen še nisem ... Roko na srce poročil bi se šele nekje po 40 letu ko se vsi malo umirimo in ko res po dolgem času vidiš ali je to to, ali pa pač išče bankirja in jo drugje kak ibro trese :wink:

p.s: No sedaj me pa hitro popljuvate, saj vem tukaj so po večini ženske tako da se mi že kar zdi koliko bo to enega naslajanja na mojo objavo :roll: Saj ste enakopravne :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Maj. 2015 0:12

No, bom kar jaz zacela.

capo di banda napisal/-a:Za začetek dejstvo moški so bolje plačani za isti položajih in zaslužijo več kot ženske(po večini seveda). Tako, da neko povprečje lahko gladko trdim da v večini zakonov največ hrane (denarja) prinese moški... Se strinjaš ? Ali bo tudi tukaj kakšna tvoja feministična izjava ?


Hmmm ne vem, a se hecas, al si dejansko sposoben napisat kaj tako kretenskega? :nixweiss: zdaj naj bomo pa zenske se hvalezne, ker lahko moski ze po defaultu vec cvenka prinese k bajti?

Ok, o drugem v bistvu niti ne bom, ker nima smisla. Imas pac smolo in poznas, privlacis samo narcisoidne kokosi/golddiggerke, jbg. Ce bi bil sposoben ujagat eno normalno bejbo s postimanim podstresjem, ne bi rabil na nekem forumu zlivati zolca nad zensko populacijo.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 21. Maj. 2015 0:28

Lepo da si po dobre pol ure pisanja le uspela napisati te plemenite stavke, ja po tem takem pa tudi ni čudno da smo v višjem plačilnem razredu ...
Zdaj glede napisanega pa tako : saarijarvi nisem nič napisal ali je to prav ali ne, samo navedel sem dejstva če mi že ona navaja srednji vek :wink:

Da drugega ne boš komentirala mi je jasno ker ob resnična dejstva se je težko spotikat ... Ne gre se tuki za noben golddiger samo praktično vse rabite neko sigurnost pa ni treba biti sedaj na internetu fine. Golddiger je čisto druga stvar. Sedaj glede mene pa kot vidiš sem se včlanil v tem letu, prišel sem pa tako iz fore ker sem dostkrat videl da tudi moja bivša tole čekira in me je malo zanimalo kaj je tako pametnega tukaj pa sem ugotovil da nič. Par nastrojenih bab ki pizdakajo preko interneta in par moških ki ima že žuljaste dlani od drkanja in bi tukaj radi našli punco. Tako, da pač jaz sem to vzel za forum za na smejat in ga obiščem predvsem ponoči (to lahko tudi po objavah vidiš) in pač ko je kaj za pokomentirat vas morem malo na realna tla spravit da ne boste poletele :D
Kar pa napišem pa napišem resnično tako da ne zavajam in ne igram nekaj finega, tako da ne vem ke je problem ? Pravijo da resnica boli ? Sedaj mislim da po tem me boste na hitro izbrisali ker sem malo dreznil v vas, namesto tega mi raje napiši kaj je NE resnično v mojih objavah na tej strani in v tej temi ?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Maj. 2015 0:48

Od kje ti pa podatek o tem, koliko casa tipkam? Resda mi gre malo pocasneje, ker sem v popolni temi (cimra spi), ampak mislim, da relativno hitro sestavim par stavkov skupaj. :P

Nisi napisal, ce se ti to zdi prav ali ne, si pa na konec dodal ''Ali bo tudi tukaj kakšna tvoja feministična izjava '', kar se mi v tem kontekstu zdi precej predrzna poteza. Kontradiktivnost, pa to.

Seveda je na svetu ogromno zensk, ki se porocajo le zaradi financne stabilnosti - prav tako kot je ogromno dedcev, ki si omislijo lutkice, s katerimi se lahko hvalijo pred sodelavci. A je res vedno vse treba metat v isti kos?
No, sama sem mnenja, da mi moski sigurnost in toplino lahko nudi se s cim drugim, kot s polno denarnico. In verjamem, da je se ogromno postenih rib v morju, samo najti jih je treba. Je pa res, da bo tezka, ce punci razen fine vecerje ne mores nicesar drugega ponuditi - to je pa potem tvoj problem :) Dej si mal razsiri obzorja.

In ne vem, zakaj bi te kdorkoli brisal s foruma, tolk zleht pa spet nismo :wink:
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 21. Maj. 2015 1:17

No lepo da sva prišla do neke skupne točke. Sedaj pa še ostali 10 uporabnic predvsem pa me zanima odgovor čuftika :D.

EDIT : No saarijarvi vprašanje si videla, če ti je za odgovort maš zs, če ti ni se boš zadržala smatram da si izbrala verjetno moške, čeprov bi bilo kakšno pojasnilo zanimivo, tako če smo že na internetu so tudi taka vprašanja zanimiva :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Maj. 2015 1:38

capo di banda napisal/-a:Lani tipična ženska sarkastično nastrojena in odkrivanje tople vode ...


Iiiiin tu se začne in konča. :) Ti si tu napisal objavo čigar edino bistvo je, da obstajata tipična ženska in tipični moški in da ti točno veš kakšna naj bi bila. To, da znanstvene raziskave, nevrološke, psihološke, sociološke in vsekakršne druge, ne podpirajo tvoje teze, da so ljudje določeni s strani svojega spola, temveč vztrajno prikazujejo, da so ljudje izjemno raznolika in izredno kompleksna bitja, ki se jih ne da stlačiti v družbeno izoblikovane kalupe poimenovane spol, je seveda postranskega pomena. :D ;)



capo di banda napisal/-a:Kaj ima tu vezo zgodovina, ne vem ? Saj včasih so tudi čarovnice zažigali, pa tudi za volilno pravico "ste" se borile in ste končno v drugi polovici 20 stoletja to dočakale ... Potem se držimo po tvojem starih običajev in ženske ne volijo več ali kako ? Ali je tukaj dvosmerno ko vam ugaja dajemo prav temu kar je bilo, ko pa vam ne ugaja bo pa sedanjost kar prava ? :D No da gremo nazaj v sedanjost kjer bi morali tudi biti in malo pustimo tvoje zgodovinske bukve :D


Ja, imaš prav, to kako, zakaj in v kakšnem kontekstu se je nek družbeni običaj razvijal nima veze s sedanjim družbenim kontekstom običaja, saj ta nikakor ni posledica zgodovinskega razvoja do sedanjega trenutka, temveč je nastal iz praznega zraka. :D :D



capo di banda napisal/-a:Tako, da zakaj tist kos papirja ? Nam moškim ne koristi čisto nič, ženskam pa povečini kar koristi ker je to ubistvu neka življenska varnost.


Ja, seveda, saj ne, da sociološke raziskave vedno znova kažejo, da so moški v zakonih srečnejši kot ženske, da ženske znotraj zakonov zapravijo veliko več časa in volje za skrb za fizično in čustveno dobro zakonca in otrok, da manj moških kot žensk zaprosi za ločitev, da se moški počutijo nesrečnejši kot ženske po ločitvah, da ima več moških kot žensk po ločitvah še vedno pozitivne občutke o zakonu ali da se moški pogosteje kot ženske po ločitvi znova poročajo. ;) :D In seveda ne, da bežni pogled v zakonik ali statistične podatke družinskih ustanov kaže, da se ob ločitvi ne deli nič drugega kot med zakonom skupno ustvarjeno premoženje ali da se po ločitvi ne izplačujejo nikakšni drugi mesečni stroški kot podpora za otroka ali občasno celo za bivšega zakonca, v primeru, da je ta postal nezaposljiv, ker sta se zakonca skupno odločila, da bo eden izmed njiju v času zakona nezaposlen ter skrbel za dom in morebitne otroke. ;) :D



capo di banda napisal/-a:Ker če gremo še malo v tvojo ljubo zgodovino moški smo samci, za razliko od ženske ki rabi vodstvo in varnost


Ja, seveda, če so moški določali ženskam točno kako naj bi živele, je to bilo samo zato, ker ženske potrebujejo vodstvo, zaradi česar si ženske nikoli niso prizadevale in si še vedno ne prizadevajo za čim manj moškega vodstva. :D :D



capo di banda napisal/-a:Ker biološka ura se izteka ... nam bo špricalo do smrti magar če kot Emeršič pri 50 ali pa 60 naštepam froca. Ampak ženske po večini takšnega časa nimate zato že prej rabite neko varnost da bo ostal z mano.


Ja, seveda, otroci so smisel življena vsakega človeka, še zlasti ženske, ob tem pa jih tudi ni možno imeti drugače kot jih roditi, seveda medtem, ko je ženska v zvezi z moškim. :D :D



capo di banda napisal/-a:Zato pa tudi ko si z vsako po par letih začnejo kot žabe po dežju "kvakat" o poroki malo zaradi prijateljic po večini pa zaradi varnost in otroka, ker kvazi če me že zapusti mu pa na sodišču pol premoženja pihnem pa še do 18 bo moral plačevati po 300 evrov na mesec za otroka. Tako, da v sodobnem življenju vi rabite varnost in ne mi, tako da ni si treba metati peska v oči. Pa ne mi sedaj napisat kdo koga zaprosi ? Ker si bila že dosti sarkastična, ker začnete vi nabijat in potem ko vas končno zasnubi pa presenečenje pred prijateljicami...


Ja, ja, ja, seveeeeda, ti veš vse o željah in potrebah neznansko velike skupine ljudi in seveda še takšne, čigar član nisi sam. :D :D



capo di banda napisal/-a:Saj ste enakopravne :D


Nismo še, a nekatere izmed nas, kot tudi nekateri izmed vas, delamo na tem, da bomo. ;) :)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 21. Maj. 2015 1:53

*Lani* napisal/-a:
capo di banda napisal/-a:Ja, seveda, saj ne, da sociološke raziskave vedno znova kažejo, da so moški v zakonih srečnejši kot ženske, da ženske znotraj zakonov zapravijo veliko več časa in volje za skrb za fizično in čustveno dobro zakonca in otrok, da manj moških kot žensk zaprosi za ločitev, da se moški počutijo nesrečnejši kot ženske po ločitvah, da ima več moških kot žensk po ločitvah še vedno pozitivne občutke o zakonu ali da se moški pogosteje kot ženske po ločitvi znova poročajo. ;) :D In seveda ne, da bežni pogled v zakonik ali statistične podatke družinskih ustanov kaže, da se ob ločitvi ne deli nič drugega kot med zakonom skupno ustvarjeno premoženje ali da se po ločitvi ne izplačujejo nikakšni drugi mesečni stroški kot podpora za otroka ali občasno celo za bivšega zakonca, v primeru, da je ta postal nezaposljiv, ker sta se zakonca skupno odločila, da bo eden izmed njiju v času zakona nezaposlen ter skrbel za dom in morebitne otroke. ;) :D


Evo ga je že druga :D No še ene 8 vas je ....lets the show begin

Lahko je lapat v tri dni no sedaj pa počasi pridi iz ust k dejanjem, tako mi kar prilepi te sociološke raziskave in te statistike. Ker morem reči da me neizmerno zanima (hahhaha) kje si prišla do teh podatkov, ali je to vse plod tvoje glave no mogoče je kakšna novinarka v lady kaj od tega navedla in je bila jako dobra raziskava. Tako, da za začetek mi prilepi linke kje si prišla do teh statistik ...
za dobro voljo iskanja ti bom pa še enega tvojega smejkota prilimal :wink: :D no sedaj pa kar z linki na dan pa kot sem rekel da nebo na koncu lady ali jana in njihova novinarka :mrgreen:

p.s: Me pa od teh neizmerno pametnih bab že glava boli nič grem spat me že zanima jutri kakšni bodo rezultati Lani upam da boš prilepila kakšne visoke študije hahhaha in upam da me ne boš razočarala in so te navedbe plot tvoje glave ali pa mogoče kakšne "pametne" novinarke ženske revije ...¸No in potem ko mi boš to pojasnila, nadaljujem z odgovori na očitke.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Maj. 2015 3:06

capo di banda napisal/-a:Lahko je lapat v tri dni no sedaj pa počasi pridi iz ust k dejanjem, tako mi kar prilepi te sociološke raziskave in te statistike. Ker morem reči da me neizmerno zanima (hahhaha) kje si prišla do teh podatkov, ali je to vse plod tvoje glave no mogoče je kakšna novinarka v lady kaj od tega navedla in je bila jako dobra raziskava. Tako, da za začetek mi prilepi linke kje si prišla do teh statistik ...


A ti si že slišal za Google ali samo Lady in Jano bereš? :D A je res tako težko poiskat statistične podatke o zadovoljstvu znotraj zakona, porazdelitvi dela znotraj zakona, porazdelitvi zahtev za ločitev, porazdelitvi ločencev glede na to, če se ponovno poročijo ali ne in podobnem? Tukaj je en vir. Tukaj je še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še in še te jih čaka. ;) :D
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 21. Maj. 2015 14:29

*Lani* napisal/-a:
capo di banda napisal/-a:Lahko je lapat v tri dni no sedaj pa počasi pridi iz ust k dejanjem, tako mi kar prilepi te sociološke raziskave in te statistike. Ker morem reči da me neizmerno zanima (hahhaha) kje si prišla do teh podatkov, ali je to vse plod tvoje glave no mogoče je kakšna novinarka v lady kaj od tega navedla in je bila jako dobra raziskava. Tako, da za začetek mi prilepi linke kje si prišla do teh statistik ...


A ti si že slišal za Google ali samo Lady in Jano bereš? :D A je res tako težko poiskat statistične podatke o zadovoljstvu znotraj zakona, porazdelitvi dela znotraj zakona, porazdelitvi zahtev za ločitev, porazdelitvi ločencev glede na to, če se ponovno poročijo ali ne in podobnem? Tukaj je en vir. Tukaj je še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še en. In še in še te jih čaka. ;) :D


Sem si vzel malo časa in pregledal te tvoje linke in taprvo moram sam sebi reči da sem bedak da se sploh menim z vami ker me je samo stalo 20 min mojega časa, no da nadaljujem misel pa lahko samo rečem svašta p***a rodi samo para neče :wall:

Res ko sem tele tvoje linke malo prebral pa saj me je kar minilo ne vem ali si zabita ali pa ne znaš angleško ? No da naredim komentar kar po vrsti tvojih linkov :

- 1.link : Se moreš registrirat oziroma prijavit da lahko bereš tako da vsaj prekopiraj ker registriral se za tvojo prazno glavo sigurno ne bom.
- 2.link : Neumnost od neumnosti ne izveš nič pametnega še to kar pa zveš je pa spisano o Ameriškem prebivalstvu nekako te moram razočarati falila si kontinent mi smo v Sloveniji ...
- 3.link : "Currently Unavailable" sploh ne odpre vsebine spet neka tvoja cvetka ...
- 4.link : Govori za oba spola da če si poročen imaš več zdrastvenih težav itd spet neka tvoja neumnost čisto iz konteksta tega kar sem jaz tebe vprašal ! :?
- 5.link : To je ponovno tvoj cvetka link kjer ponovno ni nič in tudi zveš nič ampak si ga pač tako na hitro iz googla vrgla da bo več linkov.
- 6.link : No ta link pa priporočam vsem uporabnikom da se malo nasmejejo kako si tumpasta, pa oprosti izrazu ampak a ti sploh bereš kaj kopiraš ? What happens in Vegas doesn’t always stay in Vegas :D
- 7.link : No ta link me je pa najbolj nasmejal to je pa ena tistih stvari saj ni res pa je ali pa bože, bacaj ciglu i budi precizan. Res ful ima konteksta poroke lezbik - gejev in afroameričanov in latino američanov :wall:
- 8.link : No to pa je povzetek knjige o ameriških porokah in naj kar vsak sam prebere povzetek da se vidi kako neumna je tale naša Lani :D

Seveda zdaj bom vse drugo samo človek ne, ker sem parkrat omenil da je neumna ... Ja kaj pa naj če mi je 20 min življenja ukradla s prebiranjem teh nebuloz :steinigung:. No kot lahko vsi vidijo linki so skrajno neumni in ne izveš ničesar pa tudi če bi ti ratalo dati prave linke mi smo v Sloveniji ne Ameriki tako da me njihove statistike čisto nič ne zanimajo .... To je tako kot da ti dam jaz statistike arabskega sveta kjer bo pisalo da so v feređah, kaj nam potem to pravi da morajo biti tudi slovenke v feređah ? :D To je isto kot je bila v prejšnem pogovoru navedba tvojega slabega zgodovinskega znanja :lach:.

Lej nič nimam jaz časa se z tabo menit če imaš namen mi prilepi te sociološke raziskave in te statistike seveda za SLOVENIJO ker smo v Sloveniji nismo v Amreiki in tudi v Arabskem delu nismo ali pa začni feređo nosit saj so tam take statistike :D :wall:
Me pa malo zanima kaj si po izobrazbi ker glede na tvoje komentarje dvomim da si dal od srednje trgovske pririntala ?

EDIT : čuftika ti si pa itak rekla da ne komentiraš več na tem forumu tako da lep pozdrav...
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 21. Maj. 2015 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Maj. 2015 14:31

capo di banda napisal/-a: Ker dejansko vse te starejše samske so roko na srce že čisto zgubljene en primem imamo tukaj recimo čuftika (ki je že pred enim tednom rekla da ne komentira več samo smo ji tak pekel da ne more prenehati) (pa naj se še tako grdo sliši) samo ona po večini komentira po celem forumu in po večini pizdolira čez moške in kako ji ni ravno za otroka in sto in ena ovira v glavi. Ker biološka ura se izteka ...


Če sem pri 27-ih zate stara pa vsaka ti čast :lol: :D
In ne, ne izteka se mi biološka ura, a otroka imam čas še vsaj 10 let. Kdo pa pravi da si ga želim?
Ostalo je pod nivojem in ne bom komentirala, podalagam ti pa na srce da se brigaš zase in za svoj lajf :!:

S svojimi komentarji razkrivaš svojo osebnost.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Maj. 2015 17:45

capo di banda napisal/-a:Res ko sem tele tvoje linke malo prebral pa saj me je kar minilo ne vem ali si zabita ali pa ne znaš angleško ? No da naredim komentar kar po vrsti tvojih linkov : ...


A ti ne znaš ne sam poiskati podatkov ne jih uporabiti, ko ti jih kdo drug poišče in pokaže? :D Jaz sem ti nalepila nekoliko povezav, ki vse delujejo in so relevantne ;), do različnih člankov, knjig in baz podatkov, ki vse citirajo študije opravljene na področju Amerike, Avstralije in Evrope, znotraj katerih so si zgoraj omenjeni trendi porok in ločitev večinoma podobni, kar bi ti bilo jasno, če bi si nalepljeno dejansko pogledal. Iz tistega kar si napisal o Vegasu je jasno, da nisi povezave imel oprte dovolj dolgo niti, da bi doumel, da sem ti dala link do baze statističnih podatkov z večimi relevantnimi zbirkami podatkov ter članki, eden izmed katerih ni o Vegasu, in ne do specifičnega članka. ;) :D

Ti si lahko zdaj vse te članke in knjige, do povzetkov katerih imaš povezave, kot seveda tudi druge, poiščeš v fizični ali elektronski knjižnici ter si prebereš tako njih same kot njihove bibliografije, kjer boš naletel še na kup več virov. Si lahko poiščeš in prebereš tudi tiste članke, čigar povzetki ti delujejo nerelevantno, za katere boš videl, da so sami izredno relevantni. ;) :) Ne moreš pa pričakovati, da ti bo kdorkoli ne samo dal par idej kje lahko najdeš podatke, ki te zanimajo, temveč ti poiskal še torrente celih člankov ter knjig, se zate ukvarjal z obhajanjem onemogočenega kopiranja na izobraževalnih mrežah, da bi ti lahko vsebine prekopiral, ter ti po možnosti še podvlekel mesta kjer so napisani vsi najbolj koncizno povzeti podatki. :D :D



capo di banda napisal/-a:svašta p***a rodi samo para neče :wall:


capo di banda napisal/-a:ne vem ali si zabita ali pa ne znaš angleško ?


capo di banda napisal/-a:spet neka tvoja cvetka


capo di banda napisal/-a:spet neka tvoja neumnost


capo di banda napisal/-a:ponovno tvoj cvetka


capo di banda napisal/-a:kako si tumpasta, pa oprosti izrazu ampak a ti sploh bereš kaj kopiraš ?


capo di banda napisal/-a:kako neumna je tale naša Lani


capo di banda napisal/-a:Seveda zdaj bom vse drugo samo človek ne, ker sem parkrat omenil da je neumna ... Ja kaj pa naj


capo di banda napisal/-a:Me pa malo zanima kaj si po izobrazbi ker glede na tvoje komentarje dvomim da si dal od srednje trgovske pririntala ?



Ti si pa maaaalo sovražno nastrojen do mene. :lach: Nič ne de, sem že navajena, da eni še ločil ne znate postavljat, istočasno pa nam drugim očitate domnevno pomanjkanje jezikovnega znanja ter izobrazbe in tako naprej in tako naprej. ;) :D
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 21. Maj. 2015 18:39

Lej Lani če hočeš biti duhovita pač bodi jaz se s tabo nimam kaj za menit ker te ne poznam in tudi ne da se mi z neko ludo glavo pisat. Linki so na očeh vsem uporabnikom lahko komot tudi oni odprejo linke in preberejo kot sem jaz in bodo sami povedali da tukaj ne piše nič v zvezi o tem o čemer si ti trobezlala. In tudi teh tvojih dolgih kač se mi neda več brati in politično pisanje, se pravi veliko napisanega in nič povedanega. Ali mi navedi sociološke raziskave, da so moški v zakonih srečnejši kot ženske in statistike katere si omenjala in to za Slovenijo ali se pa ugasni. Ubistvu ugasnil se bom kar jaz ker teh tvojih nebuloz se mi neda brati, da si pa neumna si pa dokazala že z slabim znanjem angleščine in z sprenevedanjem. In vem kako ste lahko babe na trenutke težke in ne popustljive tako da jaz sem temo z tabo zaključil, ker škoda mojega časa. Tako, da navedi kaj konkretnega da vidimo da ne pišeš neke statistike tukaj v tri dni če pa pač tega nimaš in je vse plot tvoje lude glave se pa pač ugasni ...
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Maj. 2015 20:04

capo di banda napisal/-a:ne da se mi z neko ludo glavo pisat


capo di banda napisal/-a:da si pa neumna si pa dokazala že z slabim znanjem angleščine in z sprenevedanjem.


capo di banda napisal/-a:In vem kako ste lahko babe na trenutke težke in ne popustljive tako da jaz sem temo z tabo zaključil, ker škoda mojega časa.


capo di banda napisal/-a:je vse plot tvoje lude glave



Jej, jej, jej, kakšna sovražna, mizoginistična nastrojenost. :D Jaz ne morem nič drugega kot ti pokazat kje so podatki, ki ti jih navajam, ki se seveda tičejo celega zahodnega sveta in ne same Slovenije, saj bi bilo nekoliko nesmiselno, če bi posploševalskim izjavam o milijardah moških in žensk v zakonskih zvezah nasprotovala z navajanjem statistik o ubogih dveh milijonih. :lach: Če pa ti ne želiš poiskati in pogledati podatkov, niti ko imaš na voljo natančna imena par akademskih člankov, in če ne dojameš, da je govora o celem zahodnem svetu in ne o sami Sloveniji, ki je en izredno majhen košček celote, ti ne morem pomagati. ;) :D

In ja, veš da, ženske smo težke, nepopustljive, ne znamo angleščine, sploh pa ne toliko, da bi brale akademske študije in knjige v angleščini. Jaz sigurno še slovenščine ne znam, ker se v svoji jezikovni nevednosti zgražam nad tvojo. :D :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Maj. 2015 22:58

capo di banda, malo se ustavi z zmerljivkami. Ce ti je dolgcas, preberi knjigo. Nihce te ne sili da sodelujes na forumu, sploh ce v rokavu nimas boljsih argumentov kot so 'ne da se mi pisat, skoda casa'. Ocitno ti ga ni ;)

Kar se pa tvojega vprasanja tice: Ce bi se se enkrat rodila, bi najbrz bila rada tip, ker bi si zelela izkusiti oboje. V tem zivljenju se imam pa super fino kot zenska, z izjemo tega, da ob avtocesti ne morem lulati na travnik.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 22. Maj. 2015 1:35

Lani škoda časa navedi linke ali pa ne piši, odvračanje pozornosti (na kletvice) je slaba vrlina verjetno si se od naših politikov to naučila, ker njim gre pa to resnično dobro. Tako, da kaj naj ti rečem vse pohvale decu ki te bo prenašal v življenju in veliko sreče.

saarijarvi ja šef ! :P
Glede tega je bilo vprašanje pa bolj če bi sedaj imela opcijo bi zamenjala ? Čeprov ni niti treba odgovorit že vem odgovor ... Pač nam je lepše, jebiga če nisem eurojackpota zadel sem pa vsaj na življenjski ruleti ...
Čeprav za tisto prvo še obstaja možnost res da zelo majhna, ampak je :P

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov