Napisal/-a mirkoc » 22. Jan. 2018 21:25
Hvala za izražena mnenja, še posebej hayley in Annhas, ki sta po mojem bolj uravnoteženi in modri. Tebe, bikica_1, pa ne bi rad srečal v živo. Priznam.
mimogrede, med tem se mi je punca opravičila za dejanje, saj sem ji povedal, da je malo manjkalo, da bi imelo resne posledice. Občutek imam, da ji je zaradi tega res hudo. Seveda sem se tudi jaz še posebej opravičeval.
Kar me muči - in bom verjetno moral razčistiti sam, je naslednje - če sem lahko malo bolj odkrit. Zame so moje spolne žleze tudi erogena cona, zato mi je posebej važno, da ima punca do njih dober odnos. Vsaj v preteklosti ga je vedno imela.
Zame osebno se sedaj postavlja vprašanje, kako naj ji ta del telesa, zaradi katerega sem šel zaradi nje k zdravniku, še kdaj "prepustim v roke". Bojim se, da se bom v takih primerih vedno spomnil na preživeto travmo.
Seveda se verjetno isto vprašanje, samo da na osebni ravni, postavlja tudi njej. Kako naj mi kot partnerju še zaupa.
Ali menite, da je možno popraviti narejeno škodo. Ne zanima me teorija, ampak osebna stališča - predvsem ženskega dela publike.
Hvala za odgovore že vnaprej. In, hvala, Ananhas, za opomnik na drugi podobni članek. Sem ga že prebral in mi tudi marsikaj pove. A vseeno se mi zdi, da je moj primer nekoliko specifičen, zato postavljam posebna vprašanja v posebni rubriki.