Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Jul. 2015 22:08

LedZeppelin napisal/-a:
jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi :D

Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj ( :evil: ).Lahko je tiha,ampak mora imeti glas,ki se lahko sliši,in mora imeti vsaj kanček agresivnosti,da se mi ne bi bilo treba bati,k bi šla kam.
In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.


Lol, jaz star 20 let :D.

Bom dodal nekaj novih spoznanj.

Kvalitete ki jih iščem pri potencialni partnerici:

-ženstvena: razume da smo si moški in ženske biološko in psihološko drugačni. Da se ne obnaša kot moški, preklinja,vulgarna, cinična...poskuša premagati moške, samo zaradi tega ker so moški.
Ženstvenost je lepa stvar, in vsak spol ima vlogo v družbi.

- semi-samostojna: ima svoje cilje, družbo, ni odvisna od tebe...ampak uživa v tvoji družbi, in vse kar jo veže na tebe je ljubezen in zvestoba.

- zvesta: zvestoba je sexy, kdor je zvest do načel, sanj in ljudi ima neko vrednost. Nočeš biti z žensko ki ti izdaja skrivnosti od prijateljev, čez dva meseca sta pa spet best frenda.

- odločna: lahko spelje zadeve čez, me ne sprašuje kakšne barve mora biti njena oblekica, in se ne sekira za vsak majhno odločitev. Sovražim te ženske komiteje.

- samozavestna: ne rabi vzpodbude za vsak majhen k***c, pozna svojo vrednost, se ne počuti ogrožene v družbi uspešnih in privlačnih žensk.

-zrela: ženske hitreje postanete bolj odrasle, dejstvo. Ampak zrelost pride z leti, za sabo moraš pustiti slabe spomine na otroštvo, slaba razmerja in bolečino. Iz tega pa moraš črpati izkušnje, nauke in moraš iti tudi naprej, narediti nove napake, spet vse zajebati in potem spet iti naprej. Tudi jaz sem konkretno zajebal, se osramotil, ampak sem šel naprej in to je to.

-privlačna: bolj okrogle poteze na obrazu, svetlopolta, padam na dolgolase temnolaske...niso mi všeč suhice, mora imeti obline.

- inteligentna: ne zahtevam doktorata, lahko je street smart, book smart...samo naj ima svoj pogled, svojo radovednost...nekaj kar me vzburi da se pogovarjam z njo, in da me nauči nekaj novega.

- sexualno odprta: rad počnem različne stvari, zato rabim žensko ki je _____ v postelji.

Sicer sem star šele 25, in bom resno začel iskati resno partnerico šele ko se vrnem iz potovanja, do takrat bom pa užival v družbi različnih žensk, ob katerih se bom nekaj naučil.

Mam pa eno zabavno anekdoto, grem jaz maja ven z eno gospodično, lepa, pametna, pogovor super, dobro se razumeva. Greva ven iz restavracije, in sem korak pred njo in odprem vrata in jih pridržim...v tistem trenutku je bilo konec, kot da bi ji rekel naj gre k meni domov in mi počisti školjko in skuha kosilo. In to je točka ena. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Jul. 2015 23:22

moj bodoči partner:
- ne sme kaditi (to je pogoj!)
- lahko pije alkohol, oblasno, mora imeti mero, ne da se mi ga napije vsak vikend do mrtvega
- ne sme biti deloholik (s temi imam same slabe izkušnje)
- ne sme biti napihnjen in egoističen
- mora imeti službo in ne sme živeti s svojo mamo (ne briga me če mama ima malo pokoljnino oz. noče v dom ali kaj tretjega)
- mora me poklicat tudi med tednom, kakšen SMS tut zalježen (vse to v primeru, da ne živiva skupaj)
- med nama mora biti neka globlja povezava
- mora biti samostojen, samozavesten (ne vzvišen),mora vedeti kaj hoče v življenju in kaj hoče z mano
- lepo je če se ukvarja s športom, saj ne prenesem lenob, ki samo spijo po kosilu
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Jul. 2015 0:22

A sta vidva sigurna da se je kaj takega sploh že rodilo. Jaz mislim in za prvi in za drugi primer da čakamo še na rojstvo takšne osebe :D keep dreaming, škodit ne more :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Jul. 2015 0:29

Seveda obstajajo.. :) Meni je ob cuftikinem postu kr par tipov padlo na pamet.. Ujagat taksnega je pa druga stvar ;)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Jul. 2015 0:42

Težka bo ker da ni ne napihnjen in egoističen pa da je samostojen, samozavesten in še da mora med tednom poklicat ali kakšen sms ...
Verjetno te tvoje ugledane ne poznaš še dobro ker poznam veliko moških pa enega nebi moral dati v ta opis.

Mi pa ni jasno zakaj vas ženske tako rajcajo te klici tedenski in sms, men je pa to najbolj neumna stvar. In do sedaj je še vsaka p***a s tem težila ena mi je še dobesedno navajala kaj dela "zdele mi pride prijateljica na obisk, zdele grem spat nočko" ... mislim kot da koga zanima, resno ne vem kje je fora da se zajebavaš s tem med tednom ko imaš še toliko drugega dela ? Ne vem kaj vidite v tem ali pišem smse ali ne vseeno lahko varam, tako da ne razumem smisla kje je fora reportirati vse kar delaš če maš enega rad ga maš v glavi ne pa prek smsa.

Pa dober prvi teden ali 14 dni bi še razumel ne pa po parih mesecih še kar bit obsedena s temi sms... Ljudje majo čedalje bolj glave samo še za strižt, kot za mislit.
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 23. Jul. 2015 0:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Jul. 2015 0:46

Jaz se zavedam da nikoli ne bom našel točno take, in to mi je čisto ok :D.

Ker je ne iščem, se ti pa z leti naredi filter...zelo hitro veš v kaj se splača vlagati energijo.

Poleg tega pa obstaja še šansa, da najdeš žensko ki je tebi všeč, pa ti njej nisi :D.

Sicer se pa občasno resno presenetim, kakšne ženske so mi všeč. Sem se pa v velikem loku začel ogibati tradicionalistk, žensk ki so obsedene s stabilnostjo in žensk ki jih je treba rešiti.

Nekako pa resno pričakujem, da bom imel tujko za življenjsko partnerico.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Jul. 2015 1:22

^^ Pescica jih se vedno ostane :P pa jih poznam zelo dobro. Ok, to z smsi mi je banalnost, naj si folk pise, ce mu je. Meni bi bilo cudno, ce bi hodila z nekom, pa si cel teden ne bi enega mesica izmenjala, kaj pa vem (pustimo 'lubibubii'-je medtem, ko je eden na wcju, ampak en 'kako si?' bi se pa ze spodobil, ce ne zivita blizu :) )

ampak ok, to so malenkosti. Ko si najdes ta pravega zase, itak odpade miljon stvari, ki si si jih prej stel kot samoumevne. Ni pa zato receno, da taksni, ki bi izpolnjevali vse zgoraj nastete kriterije ne obstajajo :) Na svetu je vseeno 7 330 369 771 ljudi..

7 330 369 772

7 330 369 773..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 23. Jul. 2015 9:10

Ne gre za report vseh dnevnih opravil (Bog ne daj kaj takega), pač pa da se slišimo tudi takrat ko se ne vidimo (če se npr. vidiva 1x na teden).

Če se spomniš na nekoga in če te zanima kaj ta oseba počne, ga potem pokličeš, no, vsaj jz. Da me tip ima dobesedno samo za sex 1x na teden je to OK, če si želim avanture, ne pa tudi če si želim kaj več...

Nočem maminih sinčkov (ja, veliko jih je). In če ne najdem talega tipa, ne bo noben big deal, sama s sabo shajam več kot odlično.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7045
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jul. 2015 18:50

capo di banda napisal/-a:Mi pa ni jasno zakaj vas ženske tako rajcajo te klici tedenski in sms, men je pa to najbolj neumna stvar. In do sedaj je še vsaka p***a s tem težila ena mi je še dobesedno navajala kaj dela "zdele mi pride prijateljica na obisk, zdele grem spat nočko" ... mislim kot da koga zanima, resno ne vem kje je fora da se zajebavaš s tem med tednom ko imaš še toliko drugega dela ?


Dokler nasprotni spol nazivaš s pi*kami in podobno,me sploh ne čudi, da spoznaš ženske, katerim nisi pripravljen nameniti veliko svojega časa.
Jaz si ne morem predstavljati, da bi se v resni vezi, v kateri vidim potencial videla samo za vikend in bi sms/klic predstavljal vdor v zasebnost in motenje časa. Navsezadnje mi partner predstavlja del vsakega dneva in ne samo vikenda. V takšnih primerih je definitivno boljše ff, ko živi vsak svoje življenje, pa mirna Bosna.
The world is as you are.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 23. Jul. 2015 19:12

Nekoč pred leti (ma skoraj bi že lahko rekla ''davnimi leti'') sem očetu prebrala seznam lastnosti, ki naj bi jih imel moj partner (ne vem pa, zakaj sem se ga lotila); rekel je, da take osebe ne bom našla. Spisek je šel nekako takole:

- inteligenten
- duhovit
- ustvarjalen
- nežen
- zvest
- iskren
- prijateljski (biti mora moj najboljši prijatelj)
- imet morava iste nazore glede ... no, praktično vsega, vsekakor pa zastran politike, vere, vzgoje, življenjskih ciljev
- ne sme kadit
- ne sme bit odvisen od katerekoli substance
- imet morava sorodne interese (glede na moj umetniški poklic je torej idealno, da je s sorodnega področja)
- rad mora imet literaturo
- bit mora samostojen
- imet mora življenjske cilje, ki me pritegnejo
- ambiciozen
- odličen govorec
- privlačen (ampak to je baza, to se samo na sebi razume)
- uspešen na svojem področju
- skrajno liberalen
- dober ljubimec
- dobro mora znat kuhat
- mora znat popravit večino reči v stanovanju
- razumevajoč (nikakor ne sme mešat ''razumevajoč'', ''razumen'', ''razumski'')
- razgledan
- z njim se mora bit pogovarjat bolje kot s komerkoli drugim
- rad mora imet živali
- samozavesten
- aktiven
- imam lahko z njim globoko čustveno vez
- sočuten
- altruističen
- ne-egocentričen

Okej. Nekje tu. Našla sem fanta, ki zadosti skorajda vsem kriterijem; nekoliko manj je samozavesten, mičkeno je egocentričen, kadi, nagnjen je k depresiji in ima obdobja, ko je manj aktiven. Evo, drugo pa vse izpolni. :mrgreen:

Meni se zdi, da se kriterijev ne sme spuščat za nobeno ceno. Če izbiraš partnerja za celo življenje, ti mora ustrezat in pika. Seveda ni nihče popoln (ta občasna depresija pri mojem fantu je precej neprijetna - zanj in zame), ampak preveč popuščanja nikamor ne vodi. (Oz. samo v nesrečo, so ... why bother?)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Jul. 2015 19:45

emanuela napisal/-a:
capo di banda napisal/-a:Mi pa ni jasno zakaj vas ženske tako rajcajo te klici tedenski in sms, men je pa to najbolj neumna stvar. In do sedaj je še vsaka p***a s tem težila ena mi je še dobesedno navajala kaj dela "zdele mi pride prijateljica na obisk, zdele grem spat nočko" ... mislim kot da koga zanima, resno ne vem kje je fora da se zajebavaš s tem med tednom ko imaš še toliko drugega dela ?


Dokler nasprotni spol nazivaš s pi*kami in podobno,me sploh ne čudi, da spoznaš ženske, katerim nisi pripravljen nameniti veliko svojega časa.
Jaz si ne morem predstavljati, da bi se v resni vezi, v kateri vidim potencial videla samo za vikend in bi sms/klic predstavljal vdor v zasebnost in motenje časa. Navsezadnje mi partner predstavlja del vsakega dneva in ne samo vikenda. V takšnih primerih je definitivno boljše ff, ko živi vsak svoje življenje, pa mirna Bosna.


Emanuela mislim da si dojela bistvo kaj sem pisal, ampak dobro bomo obnovili. Sej ne pravem na začetku pa tudi potem kdaj pa kdaj samo pač ko si že nekaj mesecev skupi pač kakšen teden pozabiš maš svoje "probleme" in potem je že problem... Ali pa ta bolna preverjanja greš zvečer na moški večer in ona dobro ve kje si pa vseeno non stop piše in s tem preverja, čeprav ne prizna da preverja. To se men zdi tok bolno, ko gre ona na ženski večer mi je pač uno uživi in to je to, ne bom jo na vsake 20 min z smsi moril. Vi pa to izredno rade počnete, mam par kolegov gremo ven pa na vsake 20 min smse pišejo jao res da te ma pa ženska tako na kratko potem pa tudi bolje da greš na kastracijo. PA vidim kako jim je naporno odpisovat ampak pišejo ker majo potem samo halo v hiši v glavnem men je to najbolj neumna stvar ta preverjanja in pisanje smse samo zato da ona "ve" kje si, saj v resnici ne ve samo bolje se počuti :wall:
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 23. Jul. 2015 19:50

^^ Ej, zelo upam, da si star nekje 17 let in v razvoju ... ker če si tako nezrel v dvajsetih (ali še kasneje), je to precej žalostno. Kakšen teden se ne javiš punci, potem ko si že nekaj mesecev(!) z njo, pa že itak vse veš ... o ljubi bog.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 23. Jul. 2015 20:11

Mislim da si ti malo premlada zato pa tega ne dojameš, pač ko si že malo starejši in nekaj časa skupi te že malo mine skos pisat, kaj naj vsak dan napišem kaj delaš ali rad te imam ... Odgovori so že čedalje bolj podobni in tudi vprašanj so ista čez čas in te potem tudi malo že mine vse skupaj pisat. Kaj ti boš z svojim se do 90 leta tipkala ?
Glede preverjan kar pa delate praktično vse ženske to je pa itak taka neumnost, če vam ljubosumje vem tovče ne vem zakaj bi mi morali pri tem sodelovat. Pa jaz ne mislim tukaj nobenemu račune polagat pač tak človek sem živim in imam svoje življenje in poleg ženske in šihta še dosti drugih obveznosti za razliko od vas ki imate ponavadi samo te dve stvari ... Pač vsak po svoje.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7045
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jul. 2015 20:22

Pa da vidimo...imam službo, partnerja s službo,primarno družino, sorodnike, prijatelje, dve domači živali, tu je še živina in z njo povezana dela, sama še graviram na steklo in izdelujem steklen nakit, on pa še za veselje šraufa avte in motorje, da o ostalih sezonskih opravilih niti ne začnem.Veš v čem je razlika? Da lahko delava vse to. Sama in v paru, kar mi je čar veze, ker nama je ljubše početi stvari skupaj. Ne preverjava se, ker pač vema kaj kateri dela, obenem pa lahko greva kam sama in si ne dopisujeva vmes-tudi to gre. In sva skupaj čisto vsak dan-kot večina parov, ki živi skupaj. Sicer vsakemu svoje in vso srečo pri iskanju partnerke, ki bo takšna individualistka, da ji bo prav, če se boš spomnil na njo v redkejših intervalih. Večini to pač ni dovolj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Jul. 2015 20:27

Capo, brez veze se kregaš...ti na to gledaš z moško logičnostjo, one to gledajo s čustvi.

Ti gledaš na to kot preverjanje in motenje, one pa na to gledajo z navezanostjo.

Brezveze :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]