Lepotna operacija

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali bi si dala povečati prsi z operacijo?

Niti pod razno. Z videzom svojih prsi sem zadovoljna.
375
61%
Zakaj pa ne?
98
16%
Za operativni poseg sem se odločila, da bi postala samozavestnejša.
12
2%
Mogoče se bom za operativno povečanje prsi odločila v prihodnosti.
131
21%
Skupaj glasov : 616

novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 140
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 20. Mar. 2010 17:50

Ne bi si jih dala ne povečat, ne pomanjšat. Z velikostjo in obliko se sploh ne obremenjujem. Sem z njimi popolnoma zadovoljna saj so del mojega telesa. In zame je nekaj zares moje in naravno dokler v to ne posegam.

Obleka tudi meni zgleda lepše na manjših prsih. In se strinjam s tem, da še zdaleč niso vsem fantom všeč velike prsi. Denar pa bi tudi jaz rajši porabila za kaj drugega. Več bi mi pomenil lep dopust kot pa drugačne prsi. Najbrž tudi mojemu fantu.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 271
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 21. Mar. 2010 8:02

jaz osebno si nebi. od trenutka ko je to naredila sestra in sem jo videla okrevati. grozno:S prikljenjena na postelji, iz dojk cevke, povita zelo... res zelo se ti zameri.. je pa lepo ko se zaceli in imaš večje.. ampak nebi šla čez to:D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 21. Mar. 2010 13:46

Mam samo en komentar na tole:

Študentka. napisal/-a:od trenutka ko je to naredila sestra in sem jo videla okrevati. grozno:S prikljenjena na postelji, iz dojk cevke, povita zelo...


že sliši (bere) se grozno :roll: ... jaz nisem bila ne povita, nobenih cevk nisem mela, niti priklenjena na postelji, tko da si dobila verjetno zarad sestre čist drugačno sliko. Ne vem kje je bila ona operirana, ampak ni povsod tako...vsak kirurg ma svoj način in vsaka pacientka drugače okreva :wink: .
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 250
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 21. Mar. 2010 21:41

Na kraj pameti mi ne pade, da bi se spustila v to. Za kakršnokoli operacijo sem samo, če je nekdo iznakažen zaradi kakšne nesreče.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Mar. 2010 10:55

jaz sem s svojimi kar zadovoljna, ker lepo pašejo na mojo postavo, mogoče bi imela za pol številke večje, ampak za to se ne splača na operacijo. zdej če jih ne bi imela čisto nič in mi denar ne bi bil problem, bi mogoče šla na operacijo (dala bi si naredit veliko b ali majhno c), ali pa če bi imela res ogromne, take da se ti že pri dvajsetih povesijo (v tem primeru bi seveda šla na zmanjšanje)... samo še sedaj ne vem, a je treba te vsadke res čez nekaj (deset) let zamenjat?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Mar. 2010 11:28

vsadki najnovejše generacije (Mentor, Mcghan...) nudijo doživljenjsko garancijo (dobiš garancijo), da vsadek ne bo počil, razpadel ali se kako drugače uničil, tako da če do konca življenja ne doživiš kake nesreče, ki bi kakorkoli lahko poškodovala vsadek ali karkoli podobnega, ti vsadka nikoli v življenju ni potrebno zamenjati. So pa tu potem druge stvari - mati narava pač dela svoje in sila gravitacije tudi, tako da se tudi silikonske prsi (tako kot naravne) z leti povesijo, sicer počasneje (če so normalne velikosti seveda) kot naravne, koža se raztegne in še kaki drugi faktorji vplivajo, tako da če je videz moteč, se ženske odločijo za ponovno operacijo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Mar. 2010 11:35

Jaz se tega ne bi šla iz preprostega razloga, ne bi se podvrgla resni operaciji, ker mi večje joške ne pomenijo toliko. Trenutno sem zadovoljna. Sicer ne tako zelo, da bi omedlevala od samega navdušenja nad svojim oprsjem, so mi pa kul. Mogoče bi mi ble bolj všeč, če bi operacija uspela, če pa ne bi, bi mi bilo pa do konca življenja žal. Ne zdi se mi vredno reskirat.
Aja, poleg tega sem pa še škrta :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Mar. 2010 11:39

saj meni bi blo tudi škoda denarja za to, razen če res ne bi imela huge kompleksa zaradi majhnosti. je pa jeba, če maš kakšne probleme po operaciji in potem moraš še enkrat. drugače pa kolikor gledam po tv oddaje o plastični kirurgiji, mi tele umetne niso ne vem kako lepe, ampak to pomoje zato ker bejbe (vsaj v zda) rade pretiravajo z velikostjo in potem vse skupaj zgleda čudno. ravno zadnjič je bila oddaja na kanalu a se mi zdi in si je punca stara 17 let in zelo drobna dala vsadke c (čeprav so res zgledal d velikost) in je blo za moje pojme neokusno, ker je zgledal kot da bo vsak moment na nos padla :?
Zadnjič spremenil softTouch, dne 22. Mar. 2010 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 302
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 22. Mar. 2010 11:41

Mene pa je že nasploh strah operacij, ker nikoli ne veš kaj nastane (ne govorim samo o prsih, ampak nasploh). Estetske operacije podpiram samo, če gre za kakšno deformacijo, ki negativno vpliva na samopodobo posameznika, drugače pa ne. :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Mar. 2010 12:34

joj ženske (in moški :) ) ! Govorimo o operaciji, ki traja pribl. 1 urco, ne pa o razmesarjenju in ne vem čem še. Za tako operacijo se ne odločiš čez noč pa da ne moreš vedet kaj bo nastalo, ampak po temeljitem premisleku in se odločiš na podlagi zbranih informacij o sami operaciji, postopku, okrevanju, zdravniku, njegovem delu, slikah njegovih pacientk in podobno. Jaz sem dobila točno tisto, kar sem želela. Ok, sej vsak ma svoje mnenje, sam se mi res zdi mal smešno tole zastraševanje :roll: . Pa sam tok za info v ZDA ženskam vstavljajo tudi do 3x večje vsadke kot pri nas oz. na sploh v Evropi, tako da primerjava z njimi je čisto brezpredmetna.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Mar. 2010 12:42

evva napisal/-a:Ok, sej vsak ma svoje mnenje, sam se mi res zdi mal smešno tole zastraševanje :roll:
Pa kakšno zastraševanje?
Glej jo, no, spet se po nepotrebnem razburjaš. Punce pač pravijo, da se že v štartu ne bi odločile za poseg zarad operacije same (temu mnenju se tud jz pridružujem).
Tista, ki pa itak ima željo, bo pa ta strah (če ga sploh ima) dala čez in šla novim zmagam naproti z izboljšano samozavestjo (če je prepričana, da to tisto, kar jo ovira k boljši samopodobi)...kakor sama praviš, za poseg se človek ne odloči kar čez noč.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 302
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 22. Mar. 2010 12:43

Kakšno zastraševanje? Kaj ko bi ti malo manj burno odreagirala vsakič ko nekdo napiše svoje mnenje. :wink: Napisala sem NASPLOŠNO za operacije, ne (samo) za prsi. Poznam namreč dva ponesrečena primera operacije nosu, ko tudi po ponovnem popravku ni bilo dosti bolje (gre za dokaj znanega lepotnega kirurga). That`s all I`m saying. :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 22. Mar. 2010 12:46

1.) se ne razburjam, to je bila samo pripomba
2.) zastraševanje v smislu, da nikoli ne veš kaj nastane - kar v bistvu ni res. No mogoče je za laike, za nekoga, ki pa se tej zadevi do najmanjše podrobnosti seznani, pa je res minimalna možnost odstopanja od predvidenega. Ampak tako je potem itak pri vsaki stvari v življenju.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Mar. 2010 15:44

Jaz, če bi bila res zelo nezadovoljna s svojimi in če bi imela dovolj financ bi si šla brez problema jih povečat. Zakaj pa ne? Če bi se potem počutila boljše v svojem telesu je vredno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a AnčiZaspanči » 22. Mar. 2010 20:00

softTouch napisal/-a:saj meni bi blo tudi škoda denarja za to


Se strinjam s tem. Denar bi raje zapravila za kaj drugega.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron