srednja šola: prigode in nezgode

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 139
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 27. Feb. 2008 22:54

to se spomnem da smo usak let kluko polomil tk da enkat še s classa vn nismo mogl pridt je foksa usa živčna ratala...enkat k smo šli na pohod smo se zanalaš zgubl k se nam ni dau hodt na konc smo pa res zalutal. :lol: :lol: :lol: :lol: komedije...prou pogrešala bom sredno šolo an :lol: :lol:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Feb. 2008 0:27

hehe, mi smo tud same piz*arije delal :D
ko sm bla na zdravstveni smo pri Anatomiji in fiziologiji, okostnjaku zraven prfoksine ize naštimal lulčka pa jajčka in je tko znorela, da joj :D
Potem so sošolci iz terarija hrčka vzel (al kaj je že blo tist) in jimje ponesreč ušel po razredu, pa ga je cel klas rešval, no na koncu nam ni ratalo in smo šli po prfokso-isto in je še veljega živčnega skor fasala.No hrčka smo varno ujeli in pospravili nazaj, ampak psolušal smo pa tud dvoruno predavanje od ravnatelce.
pol sva z eno sošolko špricale eno uro pouka in pred šolo blebetale na klopci in je pršu potem po uri prfoks od kemije mimo pa sva se kao skrile za klopco in naju je vidu.Pršou je do naju in čist znoru zakva sva špricale, midve pa lih na tleh, pa jst njemu da je sošolki padla leča in da jo morva nujno poiskat in da jo že eno uro iščeva, ker leče so drage in brez njih nč ne vid.In nama je model verjeu in opraviču, pa razredničarki nč ni povedu :D
potem na frizerski, smo skos kadil v wcju pozim, nekateri tud v klasih.
pa sošolka je enkrat lutko za "model" zabrisala čez okn in zadela lih razredničarko k je mim pršla:D
skos smo zalival, ubistvu tko smo se upiral prfoksom k eni so bli res mal moteni.sošolka je zamudila pet minut na uro in zarad nje smo mogl kr vsi test pisat.Pa smo se grupno vsi pobral iz klasa in šli na kafe.Ko so ugotovl, da to ne gre ve tko, so nehal take delat.
ko sm bla jst enkrat dežurna pri vratih, sem šla ven na čik in se je mimo en amačka sprehajala mejhna, pa sm jo kr u šolo prnesla in mela celo dežurstvo pod mizo in v predalu in jo mečkala.
enkrat-na konc šolskega leta sem se toook skregala s prfokso matematke, k mi je ocenla zadnjo oceno z ocenimi (3,5,5) na tri in men se je šlo za pravdober uspeh in sm čist vn padla.najpre sva se pol ure kregale pa prerekale, pol sm šla pa ve in tko nerodno zaluputlna vrata da soiz pantov dol padla :? seveda takoj mtko klicat domov, ampakej pol mt znorela čeprfoksa ne zna štet kok iz teh ocen pride ocena.in se je razredničarka strinjala, tko da je blo vse ok.seveda me je prasica zajebala pol in to oceno vpisala.lohk bi se pritožila sam se mi res ni več dal.
pa ukori so bli pa zarad neopravičenih, pa še to samo razrednika.
aja na zdravetsveni sm mela ukor pred izključitvijo, ker sm kršila težje pravilo-menjavo testov.krneki. :roll:
pa še in še....
skratka, kr pestro je blo.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 139
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 28. Feb. 2008 10:37

še neki sm se spomnla

..smo mel tko mto u 1 letniku enga res smešnga foksa (skoz pjanga) pa prej med odmorm smo bli tko uzun na čiku pa je pač vidu da ena sošolka kadi je mela pa gune Kim tatenke pa jo foks upraša kwa je mela u rok med odmorm k jo je pač vidu z zbornce je pa prbila "palčko od lizike" pa foks prbije aja od kdaj se pa iz ne kadi...guna pa bleda u glavo...od takt naprj jo je foks sam zajebavu.



nas je blo pa u 1.letnkiu 32 zj u 5. nas je pa sam 13 pa še od tega sta sam 2fanta..pa se najbol štekmo...no ja sta 2 izjeme k sta skoz neki nasvojm...pa res smo se zbližal od maturantskega izleta naprej...(sj nwm kwa bomo naslen let k ne bomo več ukp=s )
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 814
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 28. Feb. 2008 10:46

cute napisal/-a:Srednja šola... neskončno dolgi klepeti ob kavi, ko bi moral v resnici biti pred tablo, oziroma vsaj na uri športne vzgoje.... in prijateljstva z ljudmi ki so še sedaj ena najpomembnejših v mojem življenju :)


+ četrti letnik jao skos smo zalival, use kar bi mogl popravt smo popravlal zadn dan konference.
pa priprave na maturanca, pa na koncu jz smeh na maturancu k sm pozabla govor, pa nism mela listka, tok smo se smejal na odru da kr res ni :lol:
pa usako dnevni smehi v razredu, podj**avanje prfoksov :D
ena clo ni hotla pridt na našga maturanca, pa čeprou smo jo ubistvu mel najraj, sam na konc nas že ni mogla prenašat :)

šele en let sm vn iz sredne šole, pa lih takoj zdle bi šla nazaj v 1.letnik oz. že prvi mesec k smo končal, sm hotla kr nazaj septembra :)
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 336
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 28. Feb. 2008 15:26

moja sošolka je zadnič v šoli naskočla svojga profesorja za informatiko...kr je šou ful počas pa bol mejhn je,ona pa tak neki stran gledla pa je padla na njega pa ga je držala za jakno,tak ga je skor slekla...pol pa on: bemti****ka me dans vsi hočte slečt pa naskočt :D

pa mele smo prfokso za bajlo ku je rada pila,pa je bla tak ob pondelkih ob 2 že čist zmedena...in je nazmerjala mojo sošolko zaka ne sedi na svojem mestu da tm sedi en drug...in si ni dala dopovedat da ma ta punca 2 priimka in da je to ena in ista oseba

no nš prfoks za zgodovino med testi strašn rad bere novga cosmota pa evo al pa kej podobnga

prfoksa za kemijo na začetku drugega letnika: opažam da se dijaki in dijakinje predvsem v drugem letniku precej zredijo.zato vas hočem opozorit da jejte čim bol zdravo,ne malcajte,ne večerjajte.opažam da v vašem razredu res ni nobene suhe.ker če ste že zdaj take bo z lete vse slabše.tamle imate lep poster(plakat :D ) o dietah.
...neki tajga je govorila vsako uro pa tiste ure med počitncami...skos kk nej ahtamo kaj jemo :evil: ...pa da je bolje bit anoreksičen kot debel
sj pol smo jo jezile kr smo pred njenim uram jedle
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Feb. 2008 18:07

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 103
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 28. Feb. 2008 18:22

jaz se spomnem,da včasih za teste ko noben ni imel pojma smo se vsi v classu zmenili,da se sam podpišemo,vstanemo in gremo in tako smo tudi naredili in pol je profesor ostal sam v classu :D
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 189
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 28. Feb. 2008 23:02

Ledenka napisal/-a:Prva stvar, ki mi je prišla na misel je ta:

- Vsako leto, ko so 4. letniki imeli zadnji dan šole, smo se cela šola igrali s pištolcami na vodo, z balončki na vodo in tudi s štenjaki z vodo. V glavnem poplavljali smo celo šolo! :D Pa vsi smo bili premočeni.
Eno leto smo naredili tak kažin, da so nam zaprli vodo, čistilke pa so nam dale krpe, da smo brisali! :D


Mi smo tudi brisali šolo, dali so nam vedra in krpe pa smo lepo glancali. Šola več ni bla NIKDAR ne prej ne potem tak čista kot takrat.

Srednjo šolo si zapomnim po zamujanju (vedno 5 minut)...pač vozila sem se s sosedom pa je zmeraj kaj prišlo vmes...v vsah letih nisem dobila zaradi tega niti ene neopravičene. Vsi profoksi so ga poznali, ker je vsako toliko časa delal nekaj za šolo in so me videli, da se z njim vozim. Ko sem priletela v razred sem začela: Robi je malo zamujal, profoksi pa sam: je že v redu.

Z eno profokso sem bla na eni fešti, ko je en praznoval 30 let in na isti dan mu je rodila žena.(nismo bli glih trezni) Ni treba poudarjat da sem po tej fešti vlagala minimalno v njen predmet pa vendar sem ga mela 5.

Pa še ogromno stvari se je zgodilo vendar je tega preveč za napisat.
a_nch_y
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a a_nch_y » 01. Mar. 2008 16:48

Mi pa smo na začetku 1. letnika pogasnil vse luči, zagrnili zavese, pa se skrili pod mize, pa je pršla prfoksa:K nimam zdej pouka?Pa se je obnila pa šla. Keri otroci smo bli :D :D

Pa enkrat ko smo mel popoldne pouk se ga je moja sošolka napila, pa neumnosti delala, pa pela je med poukom mi pa sm smejal. Prfoksa nč opazila, res d je mela tk 4 za uprašat, sm vseen, kk ji ni blo jasn zakaj se smejemo?

Drgač je blo pa kr pogosto pestro in še bo, ker imamo v classu ene take 2 bol neumni osebici, ki dajeta take izjave d še sam ne veš al so res tk neumne al se sm delajo d so.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 302
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 01. Mar. 2008 17:26

hmmm...srednja šola

tolko neumonsti, da ne vem kje začet...

v 1.letniku sem bla oz skorej nism bla pr pouku in mela presentljivo malo šusov in neopravičenih. nikoli niti enega ukora.
mi je profesorca od biologije na koncu leta rekla: a, ma ti si tista k te ne poznam? in js: ja. no pole sm mela pozitivno

u 2. letniku smo imeli prostovoljno gasilsko društvo.
ja in tisto leto smo postavili svojevrsten rekord. skorej 500 šusov v redovalnici in samo 4 so padli. še vedno ne vem kaj za boga smo delali.
pa enga sošolca sm mela k ni imel nikoli knjige s sabo in in en dan jo je bolj po naključju kot ne prnesu in profesorca mu je obljubla čokolado. in naslednji dan mu je prnesla milko zavito v darilni papir.

smo meli eno profesorco k nas je ušila vsa 4 leta, v 4. letniku nas je učila 3 predmete = 7ur na teden. en dan pred miklavžem smo ji rekli, da jutri je pač miklavž in da če bomo kej dobili. in naslednji dan smo vsi dobili čokolatine.

in še in še....
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 02. Mar. 2008 15:45

Jaz pa se najbolj spomnim našega maturantskega..meli smo to nesrečo, da je z nami šel g.ravnatelj..no, pa še razrednik..in sta bla oba ful, ful proti alkoholu..

En večer smo šli v diskoteko..pred tem pa je razrednik poklical mene pa še 2 sošolca (izbral nas je ker smo bli kao najbolj trezni..hehehe..ja walda :) ) in smo mogli it skupaj z njim po vseh sobah ter smo preverjali, če ma kdo kaj alkohola zraven. Seveda, smo mi 3-je skrbeli za to, da razrednik alkohola nebi najdo. In je blo tak smešno, ker je eden od teh dveh sošolcev vido belo stekleno flašo na balkonu v eni od sob in je hitro letel na balkon in se pred njo postavo, da je razrednik nebi vido. Razrednik je res ni videl..smo pa drugi dan ugotovili (ko smo bli malo bolj trezni :P ) da je bla tista flaša plastična in napolnjena z mlekom za telo :D hehe..

Drugače smo pa bolj bedarije delali v OŠ. Je pa spomnim na OŠ in SŠ zelo lep :)
Lilah
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 402
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 12. Apr. 2008 14:00

usi mate ful enih prigod, pa tut če so ble neprijetne, je blo zanimiv... ste mel fajn razrede. no, jst mam kr en razred, u bistvu sm že dva zamenjala, prejšn je bil uredu. :) smo se štekal, sam sm pol šolo zamenjala zard naravoslovja, kr ga itak ne rabm (kemije, fizke) pa tut šlo mi ni. no, tle mam pa kr en razred. usi glasni, babe se derejo k u vrtcu, še hujš in se porivajo na hodniku, mislm kr neki. :roll: tko da tut kšnih zanimivih prigod ni, kot razred pa itak ne sodelujemo oz. smo razcepljeni. :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 343
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 12. Apr. 2008 14:26

Spomnem se k smo bli u četrtem letniku in nakonc, k noben več ni u sql hodu smo v dnevnik tistih k mankajo zapisval tud tiste k so padl že v 1 in 2 letniku. Takrat so bli pač taki smehi, k so kaki prfoksi celo se spomnl teh ludi.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 12. Apr. 2008 15:59

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1427
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 12. Apr. 2008 18:58

Uf, kolko neumnosti smo pa mi delali..
Trenutno so mi pa na pamet pršli samo taki bolj nepomembni dogodki:
- enkrat ko smo pisali tialjanščino zvoni sošolki telefon pa ona akr na easy debatira z drugo sošolko (k ni bla pr ita), da zdej pišemo italjanščino in da konča čez 10 min pa pridemo dol itd. Profesorca samo debelo gledla :D No, sej pr ita in bio se je tolko reči zgodilo ker sta pač taka profesorja, k jih ni za jemat resno :D
- enkrat pr fiziki nism bla tiho (kot zmeri) pa debatirala na veliko v 1. klopi s sošolko pa pride do mene profesor me prime narahlo za uho in reče: "ti deklica, te bom nategnu..." pol sm se mu jst začela smejat v fris (sva si bla ful blizu) in mu je takoj ukloplo na kaj sm pomisnla tko da se je hitro popravu "za ušesa če ne boš tiho" :D
- letos sm šla 1x špricat filozofijo (on ful ne mara tega) pa glej ga zlomka, sm ga potem srečala v mestu kar 3x in sm se vedno mogla skrivat pred njim.. sm kr za grme skočila 1x :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov