Moderatorji in uporabnice ter uporabniki foruma

Predlogi, kritike, mnenja, sporočila, želje, pohvale, vprašanja... o portalu in forumu revije COSMOPOLITAN.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 179
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 04. Jan. 2016 16:57

Ali sta Lani in MarijaNana ista oseba? Slog, časovni razmik med posti, strinjanje in dopolnjevanje. Nekaj je čudno.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 401
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 04. Jan. 2016 17:12

A je tako neverjetno, da na nek forum približno iste dni pišeta celo dve osebi, ki se jima ne zdi, da žena možu v zakonu dolguje seks? :eek: :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jan. 2016 0:48

ja! :P
pomoje sta ista oseba, za vsak slučaj obe bannat :D

hecam se

tina923 na vsakem podforumu spamma. mislim da jo/ga je treba bannat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 11. Feb. 2016 23:36

saarijarvi napisal/-a:capo di banda - opozorilo zaradi konstantnega provociranja, nazadnje ananhas.


Se pravi v celem lepem popoldnevu sem napisal 2 posta v različnih temah in s tem sem si prislužil mesto provokatorja. A vi ki ste danes popisal ene 4-5 strani z neumnostmi je pa vse ok. Ja punca enostavno ...padla si pod LZ in njegovo ihto ki jo je zlil po forumu, ker 26 letni moški je začel delat in je živčen nad krivico življena, na nekoga je moral zliti gnojnico. Nič glede na to da si verna, ponovim stavek, iz tvoje biblije :

- bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo-AMEN

Hvala za opozorilo, res fascinantno:D Se pravi, če nekomu rečem, to za kar se je okronal, sem provokator :lol:

edit : Se opravičujem gospodin je že popravljeno, sem mislil ko si enkrat pisal da ko se boš vrnil iz poti na katero greš (oktobra ali kdaj si blodil) boš star 32-33 v "tvojih najlepših letih"... Nisem mislil da boš na tej namišljeni poti, tako dolgo.
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 11. Feb. 2016 23:44, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 11. Feb. 2016 23:40

Star sem 26 let, in ne polagaj besed v moja usta ti mali pokroviteljski zafrustrirani k*rac.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4430
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Feb. 2016 23:46

Nehajta, oba.

capo, nima veze, koliko strani smo popisali v klepetalnici (!), nihce se ni izrazal tako, kot si se v parih postih ti. Se zadnjic ti recem - zacni se obnasat, ali pa si poisci drugi 'kurnik'.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 12. Feb. 2016 0:05

saarijarvi napisal/-a:nihce se ni izrazal tako, kot si se v parih postih ti.


Lahko navedbo, točno kaj te je zmotilo v teh mojih 2 postih? Da bom drugič spustil to in da bom malo primerjal kaj so drugi pisali danes. Namreč Ryan me že 2 posta prav žali ("škrat", zafrustriran, k*urac, p*zda). In moj nasvet punci da naj uporabi čare lepotice, je hujše od tega... zanimivo.
Tudi, šef ko vas odpusti, mora navesti tehtne razloge. Če bi dajal take lame razloge sploh če si za nedoločen čas. Bi na sodišču spušil. Tako, da razlog v čem sem prekosil Ryana v izražanju? Če ni tehtnih razlogov bi bilo pa najbolj smotrno, še njemu dati opozorilo, samo on ga je že dobil, tako da še edino izključitev je možnost.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1970
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Feb. 2016 1:04

Ne se kregat, sploh pa ne zaradi mene - nisem vredna.
Načeloma so mi bockanja nekaj kar me ne gane, sploh pa preko foruma, ampak imam res slab dan in vse ima svojo mejo. Človeka enostavno mine...

Osebki kot je capo so pa pač razlog zakaj na veliko forumih folk neha pisat, ker enostavno niso željni brat opazk osebe, ki je na forumu samo z enim očitnim poslanstvom in to je tlačenje dol, nepotrebne in neumesne opazke... A ni žalostno, da nek odrasel tip opreza po nekem ženskem forumu, vestno spremlja kaj folk piše in to vleče potem iz teme v temo, kjerkoli oseba piše (pa to v veliko primerih, ne samo pri men)- mislim, a se ti ne zdi vse skupaj malo patetično? Nič produktivnega in konstruktivnega od tebe, vsakič, ko se oglasiš samo neko posmehovanje, dol tlačenje, najsi gre za eno besedo v katero se vtakneš, premalo/preveč izobrazbe forumašov, poznavanje pesnikov in podobno, do najmanj pomembnih nebuloz. Kaj je tvoj problem človek? Ti manjka ljubezni? Objem mogoče?

Mislim, da nas veliko tu gor napiše kdaj kakšno traparijo (tudi jaz jo), se pozafrkavamo/pohecamo drug z drugim, ampak znamo pa tudi dajat nasvete in komu mogoče pomagat, bit resni če je tema taka. Ne pa skoraj v vsakem postu tečnarjenje ali prikrito poniževanje, kot to počneš ti (saj jebanje v glavo ni samo, ko te nekdo/soforumaš pošlje v ku*ac - to je vsaj direktno, ne pa neskončno bockanje)

Pa enkrat za vselej (ker se mi ravno ljubi)- zakaj so vsi drugi dojeli kaj sem takrat želela povedat, razen ti si se vtaknil v eno samo besedo "lepotica"? in zdaj boš to vlekel kot čreva po celem forumu, ne glede na temo mojga posta. Da ne omenjam nagravžnega posmehovanja prodajalkam. Pa ne, ker bi dejansko jaz delala v Mullerju ampak zaradi odnosa, ki ga imaš. Imam dobro izobrazbo (iz vidika svojih zanimanj in ciljev) in dobro službo a nikoli se zato ne dojemam kot kaj več, še manj zaničujem druge izobrazbe ali poklice, delovna mesta, tako kot to počneš ti. Kar se tiče lepote (fak prav smešno se mi že vse skupaj zdi ampak, če se že ravno debatira...) je to na tem forumu enkrat in edinkrat prišlo izpod mojih prstov. In še to v čisto drugem kontekstu kot je to, da bi sama sebe razglašala za lepotico. Verjemi, da nimam tako žalostnega zasebnega življenja, da bi si morala bildat ego in ustvarjat neke lažne iluzije o seb neznancem po forumu. Ampak očitno je zate že to problem, če ženska napiše, da se ok počuti v svojem telesu - ja, dajmo jo hitro zbit na tla pa potlačit samozavest, le kako si drzne imet ok mnenje o sebi?
Smešen si.
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 362
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 12. Feb. 2016 1:35

Bom kratek, ker je vse skupaj brez haska, jaz vas ne bom spremenil, psihiater pa tudi ne. Se bo resnično treba oddaljiti od strani, ker slabo vplivate in samo čas zgubljam z branjem teh kač kjer se uporabnica smili sama sebi...samo zamujam igre, pa nič drugega...
No da ti še poslednjič napišem,

- s tujim kur*em je lahko po koprivah opletat!

(To je star rek, ne žaljivka, da nebo spet joka)
Zakaj sem ti to napisal, ker ko Optimist prilepil sliko sebe ali prijatelja. Je bilo lahko jezik vrtet in pisat, da je malinovec, da je pokazatelj da lahko tudi povprečni moški podirajo, in še številne opazke in sarkastični "pridihi"

In ja čisto slovensko ko, se po "sosedu" laja dejmo brez vesti, udri brigu na veselje, pa dejmo najstniku še dodatno zbit samozavest, ker jaz sem princeska. Ko se pa kdo tebe malo privošči je pa štala v hiši...

Ko sem se pa jaz mlademu fantu postavil v bran in "vas" načrtno malo "j*ebal" sem pa vse samo človek ne... Mislim komedija živa, samo stoji i gledaj.

Kot sem pa reku tukaj ste večinsko vsi podobno naravnani in škoda res truda in časa, kaj pojasnjevati, ker je brez predmetno. Večina vas je še indijancev... Bom pa drugo leto ko bodo ponovno podarjanja daril, se prijavil, da pošljem enemu srečnežu eno veliko poglavarsko indijansko perjanico. Pa lahko noč lepotica.

p.s : saarijarvi kakšna je potem pojasnilo in odločitev?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1970
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Feb. 2016 1:59

To je zato, ker ti vidiš oz. prebereš samo tisto kar hočeš. A si kdaj bral optimista oz. njegovih 10 nickov...
Če bi dejansko dojel kaj ljudje pišejo, bi dojel tudi to, da nisem plitka, ampak tisto moje pisanje si seveda preskočil (važno, da si uspel izluščit eno besedo, LEPOTICA). Če pa mene ne privlačijo 20-letni fantje pa ni nobena žalitev (jaz se ne grem jokat v kot, če kak tip napiše, da ga ženske nad 25 ne zanimajo), kot tudi ni žalitev to, da je bilo moje mnenje, da je povprečen - ker s povprečnostjo ni nič narobe. Dejstvo je, da imam tudi sebe za povprečno. Očitno imam pač neka pretirana merila kaj je lepotec/lepotica. Povprečno ne pomeni grdo, torej ne vem zakaj bi bila to neka nizka žalitev. Če se pa nek tip na dolgo in počez prči več let po tem forumu (kot optimist, ponižuje ženske in z vsakim postom dokazuje, da so ženske zanj in njegove kolege samo objekt, kos mesa, sem si pač vzela to pravico tudi sama in komentirala izključno izgled.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4430
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 12. Feb. 2016 8:16

Ananhas ti je vec kot lepo razlozila, nimam vec kaj dosti dodajati. Nekateri smo na forumu ze kar nekaj casa in lahko normalno komuniciramo tudi brez trolckov, kot si sam. ;) Pridejo in grejo.

A ni žalostno, da nek odrasel tip opreza po nekem ženskem forumu, vestno spremlja kaj folk piše in to vleče potem iz teme v temo, kjerkoli oseba piše (pa to v veliko primerih, ne samo pri men)- mislim, a se ti ne zdi vse skupaj malo patetično? Nič produktivnega in konstruktivnega od tebe, vsakič, ko se oglasiš samo neko posmehovanje, dol tlačenje, najsi gre za eno besedo v katero se vtakneš, premalo/preveč izobrazbe forumašov, poznavanje pesnikov in podobno, do najmanj pomembnih nebuloz. Kaj je tvoj problem človek?


se enkrat si to preberi. Verjemi, da pri nobeni bivsi moderatorki ne bi vec bil gor. Sama sem zelo skalmiran clovek, zato se ob tvojih zakljuckih o moji (ne)izobrazbi, (ne)poznavanju pesnikov in po novem se veri (ocitno te dejstvo, da znas nasteti 7 svetih zakramentov naredi ze Bible freaka?) lahko samo nasmehnem in grem dalje. :) Ker se - glej to - ne rabim dokazovat enemu smrkcu na internetu.

Naj ti se enkrat nalimam konkreten post, zaradi katerega si dobil opozorilo:

No dej povej princeska kaj je bilo? Ti sodelavka v Milerju ni hotela rezervirati zadnjih testnih parfumov ali kaj je bilo... No glede na to da si princeska uporabi svoj šarm


Uporabnica je zastavila normalno vprasanje, vsi so lahko odgovorili normalno, ti pa si prisel s temle.

Opozorilo velja.
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 114
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 07. Nov. 2017 4:08

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1970
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 14. Nov. 2017 11:04

Res je, Oblomov, Abby in MarijaNana so ena in ista oseba. Mene sicer ne moti, sem mislila, da je to večini jasno.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7484
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Nov. 2017 11:35

Za abby ne vem, ker nism bla takrat še na forumu, ostali dve sta pa ziher al isti alpa iz iste/ podobne smeri na filozofski :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Dec. 2019 20:23

uporabnik swtkatie2019 pošilja spam zasebna sporočila
hej norci :)

Vrni se na cosmopolitan.si

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov