Nenavadne sanje

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 11. Maj. 2009 8:06

Meni se je sinoči sanjalo, da sem s svojim psom šla bolj na večer, ko se mrači, na sprehod v gozd. Na eni poti v gozdu, kjer bolj redko hodim, sem pred sabo zagledala postavo v bež tuniki z rdečimi lasmi, obrnjeno stran od mene, počasi se je oddaljevala. Naenkrat začne moj pes lajati in renči ter v krogu hodi okrog postave. Jaz mu zabrusim, da naj da mir in ne bo nadležen. Potem pa pridem skoraj vštric s postavo in jo hočem potreplajti po rami-nekam čudno je hodila in se ni odzvala na razjarjeno pasje lajanje, zato sem mislila, da mogoče ni čisto pri sebi. Dotakniti se je pa nisem mogla, ker je v trenutku, ko sem spuščala dlan na njeno ramo, zarežala vame in se kar preslikala 2 metra stran od mene, ampak obrnjena proti meni. Bila je mlada ženska, višja od mene(merim 165cm), shujšana, bleda koža, rdeči lasje, propadli zobje in goreče oči. V trenutku sem vedela, da sem v težavah-demonka je začela mahati proti meni s kremplajstimi rokami, ki so se kar nekak podaljševale, dosegla me pa ni. Je pa ob vsakem zamahu rok ona sama dobila grde vreznine na obrazu, kot bi jo eden z nožem fajn porezal. Bilo je grooozljiiivo :eek: potem pa sem nekako držala v roki dolgo palico in jo hotela udariti, vendar ji ni prišla palica niti blizu, čeprav sem natančno merila. No, sredi tega sem se pa zbudila. Da potem nisem več mogla spati(zbudila sem se ob pol 6h zjutr), je jasno....
I am not an enigma, just a contradiction!
Mjau^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 19. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mjau^^ » 19. Jul. 2009 20:57

Men se je pa zdele že kar 3× se mi zdi sanjalo, da sem v prometni nesreči..in mi je ful bedno v avto it zdej..
Pa že pred nekaj leti sem imela neke sanje..
Tko je bla moja mami..pa ubistvu sploh ni bla človek ampak ena pošast, in js sm spala v sobi pa tko ona odpre vrata z nožem v rokah ki, je biu od krvi pa pač je tko rekla da je ubila mojga očeta..in js sem vstala iz postelje ter začela bežati pred njo blo je grozn letela sm h očetu v spalnico da, bi se prepričala če ga je res ubila in biu je ves krvau in porezan.. :?
To so ble grozne sanje..najslapše je pa to da, ko smo se preselili so se mi sanjale še enkrat samo da, so se tokrat odvijale v novem stanovanju, toda bile so popovnoma enake..mene je kar groza..in nočem da, se mi še kdaj sanjajo.. :?
In mogoče si res želim, da bi sredi neke noči na poti,po kateri hodim, zagledala njega.Do takrat..pa bom hodila sama.
Uporabniški avatar
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 156
Na forumu od: 23. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a n4stk4 » 02. Avg. 2009 16:01

evo iz knjige.
avtomobil - v svoji podzavesti se zavedaš svojega res velikega nezadovoljstva, osebne nesreče. življenje se ti je tako zavozlalo, da boš težko našel izhod brez pomoči. ampak ne daj se, če boš vrgel puško v koruzo, ne bo bolje. človek ne živi samo od kruha. pomoč pa pride sama od sebe.

nož - videti v grozljivih sanjah, v neprijetnem vzdušju / težave bodo pri odločanju, ne boš mogel jasno razumeti ne razmišljati. zlasti pa stiske in razne neprijetnosti v ljubezenskem življenju.

:) ampak ne verjamem ravno temu (:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Avg. 2009 16:56

Sanje, ki se mi pogosto dogajajo, so sanje o hijenah pred našim blokom, ki se skrivajo za zidom, vidi se jim samo glava, gledajo me in se režijo... Grozno!
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 299
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 26. Avg. 2009 13:32

Jst pa ze skoz sanjam eno osebo k je umrla pred skoraj enim letom. Ampak to so ful cudne sanje, vedno sanjam v eni noci vec razlicnih stvari vsakic pa se pojavi ta oseba ampak ziva.
Recimo danes sem sanjala najprej, da smo bile s kolegicami v solariju potem pa smo sle obiskat to osebo. Potem pa kar preskok na druge sanje, sva bile s kolegico pred blokom kjer so imeli sosedje hisko za psa kar pred oknom zunaj pred blokom, ker psa niso hoteli imeti v stanovanju. No in v tej hiski so bile na tleh palacinke, ki smo jih mi jedli in vsakic, ko smo kaksno pojedli so se pojavile nove. No in jemo mi tam te palacinke in se spet pojavi ta oseba.
Skratka v vsakih sanjah se pojavi oseba, ki je ze mrtva, v sanjah pa je vedno ziva in zdrava.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 299
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a funny baby » 26. Avg. 2009 13:56

Se bolj cudno se mi zdi to, da se vcasih v sanjah zavedam, da je ta oseba ze mrtva, seveda sem vesela, da stoji pred mano ziva in zdrava vendar v sanjah vem, da je umrla.
Deedee91
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 26
Na forumu od: 10. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Deedee91 » 10. Feb. 2010 22:00

ravno sinoči sem sanjala, da je bil moj fant zelo bolan in je url v bolnici. v sanjah sem si pravla zbudi se, naj bojo to samo sanje in sem se v sanjah kao zbudila in je bila to resničnost. mojega fanta nikjer, jaz cela objokana, bolelo tak v prsih, ful sem se začela jokat in sem se zbudla sredi joka (prav zbudla). pogledala sem na mobitel. ura je bila okoli 4.30 zjutraj in blo je še včerajšno neprebrano sporočila mojega fanta, ko sem ga prebrala, je blo, kot da bi me upostila vsa moč. bla je sreča, pa grozota, pa vse skupaj. uro pa pol nisem nazaj zaspala, ker sem si cel čas pripovedovala, da so to samo sanje ble, ampak vseeno mi je to v podzavesti nekje ostalo in sem se še kr naprej cmerla, ko malo ubrisana... v šolo sem prišla cela zmučena (saj celo oč nisem kaj dosti spala zaradi prehlada in te sanje so me tak zmučle psihično in fizično). še zdaj, zvečer ne realiziram prav, da so samo grozne sanje ble, čeprav mi moj piše smse, pa vse. ta podzavest je ena zafrkana stvarca ja.. hehe. to pomeni, da ko ga bom res vidla in ko ga bom začutla se bom vrjetno lahko komaj sprostila... verjetno se slši rahlo weird, ampak cel dan imam se že grozno počutim...

zdaj pa: meni ni jasno zakaj more človek nekaj tak strašnega sanjat, ampak bi naj to pomenlo nekaj dobrega za tisto osebo (srečna bi bla, če bi res to pomenlo, da sem mojemu podaljšala življenje), samo je rahlo mučno to pozitivno stvar tistemu kao "podarit" al kak se naj izrazim. no, saj vseeno. jaz samo upam, da nebom nikoooli več kaj takega sanjala.

kaj pa pomeni, če npr mene gromozanska kobra začne napadat, jaz pa se ne morem pobrat s tal? (1x sem sanjala) če slučajno kdo ve :D
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 780
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Feb. 2010 22:46

prinzessin napisal/-a:Meni se je sinoči sanjalo, da sem s svojim psom šla bolj na večer, ko se mrači, na sprehod v gozd. Na eni poti v gozdu, kjer bolj redko hodim, sem pred sabo zagledala postavo v bež tuniki z rdečimi lasmi, obrnjeno stran od mene, počasi se je oddaljevala. Naenkrat začne moj pes lajati in renči ter v krogu hodi okrog postave. Jaz mu zabrusim, da naj da mir in ne bo nadležen. Potem pa pridem skoraj vštric s postavo in jo hočem potreplajti po rami-nekam čudno je hodila in se ni odzvala na razjarjeno pasje lajanje, zato sem mislila, da mogoče ni čisto pri sebi. Dotakniti se je pa nisem mogla, ker je v trenutku, ko sem spuščala dlan na njeno ramo, zarežala vame in se kar preslikala 2 metra stran od mene, ampak obrnjena proti meni. Bila je mlada ženska, višja od mene(merim 165cm), shujšana, bleda koža, rdeči lasje, propadli zobje in goreče oči. V trenutku sem vedela, da sem v težavah-demonka je začela mahati proti meni s kremplajstimi rokami, ki so se kar nekak podaljševale, dosegla me pa ni. Je pa ob vsakem zamahu rok ona sama dobila grde vreznine na obrazu, kot bi jo eden z nožem fajn porezal. Bilo je grooozljiiivo :eek: potem pa sem nekako držala v roki dolgo palico in jo hotela udariti, vendar ji ni prišla palica niti blizu, čeprav sem natančno merila. No, sredi tega sem se pa zbudila. Da potem nisem več mogla spati(zbudila sem se ob pol 6h zjutr), je jasno....


men je blo grozn sam da sm prebrala :eek: :D
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 18. Nov. 2010 13:27

že štirikrat sem sanjala da me lovi medved - jaz pa se nisem mogla premakniti. kaj to pomeni?
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 189
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 18. Nov. 2010 13:42

Jaaao, jst sm tud mela 2 leti nazaj čudne sanje.

Ena teta se nam je poročila s Srbom in odšla živet v Srbijo, posledično nismo imeli toliko stikov več. Slišali smo se recimo 1× na pol leta. Vglavnem, jst spim, ura je bla že nekaj čez 6 zjutraj in začnem sanjat, njive v naši vasi, da se sprehajamo z mojo mamo in še eno teto. Kar naenkrat se je izza enega drevesa, mislim da hruške, prikazala ta teta iz Srbije, kot da bi se mi Marija prikazala. Unak na nebu, bila je obdana z mavrico. Jst sm se tk lepo počutla ob teh sanjah, tk lahkotno, čist nič utrujeno. Vglavnem,se zbudim iz sanj, me zbudi telefon, ura je pol8 zjutraj.. Kliče mamina teta, da je ta teta iz Srbije umrla. Js posledično - FAK, pa ne moreš. Tist dan sm bla čist napsihirana, sploh si ne moreš predstavljat da je to lahko res. Očitno se je šla na tak način poslovit od mene :(
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7045
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Nov. 2010 0:41

Danes se mi je sanjalo da sem blodila po večnadstropni stavbi in nisem našla izhoda.Ble.
Mi je pa mami prišla v sobo in mi rekla da mi je nastavila ključe (to je bilo zjutraj, zares :D ) , jaz pa njej:"Jaz pa te trgovine ne poznam."
PA še dvakrat sem ponovila :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 28. Nov. 2010 15:13

kaj pa to..niso sicer sanje, čeprav se mi je skoraj zdelo tako.. naključje ali kaj? včeraj na koncertu se prijateljice nekam prestavijo in jaz jih v gužvi ne najdem. dobim sms da so levo od odra, jaz pa kot da me nekaj vleče na desno. in srečam fanta, ki mi je že nekaj časa simpatičen :)
Činčila
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 23. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Činčila » 07. Dec. 2010 9:27

...
Zadnjič spremenil Činčila, dne 10. Maj. 2012 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
sončnica89
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica89 » 12. Feb. 2011 20:53

Mene pa zanima kaj bi naj pomenile sanje o kužku? A bi res naj te sanje pomenile zvestobo??
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Feb. 2011 21:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov