Indijanski horoskop

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 662
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 01. Okt. 2008 21:46

Jaz sem po klasičnem horoskopu mešanica kozoroga in vodnarja, moj fant pa je škorpijon, kar se v tem klasičnem horoskopu sploh ne ujema, kar sem že napisala v rubriki drevesni horoskop, v skoraj vseh drugih horoskopih pa velja drugače, kar pa tudi drži.
Združena vztrajnost, kreativnost in preživetje pripelje do zavidajočih zaključkov.
Kar se kače tiče, če presojam po lastnostih, ki jih ima moj fant se strinjam z vsem.S svojo sposobnostjo intuicije je pri meni prodrl tja, kamor ni uspelo nikomur-direkt v srž.
Če se mu pa kdo zameri je najebal, ker se mu bo maščeval na najhujši način, kakega je zmožen in ga zastrupi s strupom, ki ga ni mogoče zlahka izsesat ven.
Kar se tiče mojih lastnosti pri divji goski so tud resnične.Res sem vztrajna in se bom za eno stvar grebla, dokler je ne dosežem, pa čeprav jo je skoraj nemogoče realizirat.Res je, da vsako stvar posebaj analiziram in ne neham, dokler ne pridem do zaključkov in me redko kdo pravilno razume, ko končno pridem do neke svoje teorije, ki je marsikomu nerazumljiva al pa nerealna.Res, da sem ful naklonjena tradiciji, ampak ne popolnoma.V tem opisu se ne strinjam, da ne maramo novosti.Meni je vsaka več kot dobrodošla.Re me ni težko prizadet, ker sem preveč rahločutna in si skoraj vse preveč ženem k srcu.Oprostit mi ni težko, pozabim pa ne.Sem kot konj, ki ga zajebavaš pa ti nč ne naredi, se delam, da je kul, pol pa ko mi se "obrne" brcnem".
Všeč mi je moj indijanski totem-BREZA, ki pa je itak drevo moje pokrajine.Pa tudi simbol breze v vseh prepričanjih mi je res kul.Sem tud sama kot breza.Polna sem neke moči, ki jih marskido nima, oziroma me ma za noro, ko omenim mojo energijo.Vsakemu pa znam pokazat pot v boljše življenje.
Sem dokaj zelo jasnovidna in dostkrat dobim kr fleš nekih dogodkov, za kere mam filing da so bli nekrat davno, a se še niso zgodli.Zgodijo se za tem...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov